Lätt att prata med! Otroligt duktig på färg och jag är jättenöjd över klippningen.
Syster och Bror Salonger Skövde
Välkommen till Syster och Bror Salonger Skövde! Syster och Bror Salonger Skövde är en professionell salong som erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster och skönhetsbehandlingar. Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder allt från klippning, färgning, permanentning, styling och hårförlängning till olika skönhetsbehandlingar...
259 omdömen om Syster och Bror Salonger Skövde
Sedan starten hos Reco 2023
Supertrevlig och duktig! Jättenöjd!/Helen
Upplevde att Holya, såg min ansiktsform och naturliga fall och klippte och gav råd utifrån detta.
Fick ett väldigt fint bemötande från sekunden jag kom in. Visste inte riktigt vad jag ville göra så vi satte oss ner och bollade idéer tills vi kom fram till något som kändes bra. Trevliga samtal under tiden och resultatet blev hur bra som helst. Är väldigt nöjd!
Trevlig, förstående och riktigt kunnig! Tjänst: slingor och toning
Balayage och klipp. Julia Skulle behöva vara mer säker på sin sak och ge tips istället för att fråga mig som kund om nyanser osv. Färgen blev grådassig. Klippningen okej 👍
Jag blev väldigt bra bemött och jag är mycket nöjd med resultatet.
Dagny är utomordentligt trevlig och professionell. Frisyren hon gav mig kan vara den bästa jag har haft!
Riktigt nöjd! Hade eleven Maj men andra tjejen Lisen hjälpte också till. Båda var jätteduktiga och framförallt noggranna! Kändes tryckt.
Har alltid bemött mig med ett leende och är trevlig. Hon är duktig lätt att prata med och diskutera, jag har varje gång varit nöjd när jag har klippt eller färgat håret.
Blev lila i håret vid färgningen men det åtgärdades
Alltid lika bra bemötande. Toppenservice!
Mycket bra bemötande och en riktigt bra klippning😀
Blev varmt bemött av frisören och har alltid tidigare varit nöjd med frisörerna på Syster och Bror. Jag är en återkommande kund på grund av att jag alltid blir nöjd. Blev det denna gång också och frisören visade bra engagemang när det gällde hur jag ville ha håret, hjälpte mig med produkter och att beskriva hur dessa produkter används och ifall de passade min hårtyp. Rekommenderar alltid Syster och Bror för folket omkring mig, även om det är lite dyrt tycket jag resultatet överväger det!
Lyssnade på mina önskemål kom med tips och klippte mitt hår väldigt bra. Det var en trevlig upplevelse att få ha Amanda som frisör.
Klippning kort hår,bra bemötande och proffsigt utfört
Superhärlig tjej med bra förståelse att våran son inte kunde sitta still på sitt livs första klippning. Duktig, kunnig och härlig att prata med under klippningen. Gav tips och trix! En jättebra upplevelse för både mig och min son!
Det var en bra klippning tyckte barnet som klippte sig.
Väldigt bra skulle jag säga! Lätt att prata med och gör ett utmärkt jobb!
Klippte mig. Amanda var lyhörd. Kom med förslag på hur hon kunde klippa mitt hår på bästa sätt. Trevlig och lättsam att prata med. Jag är väldigt nöjd. Roligt för henne att hon ska vara mammaledig, tråkigt för min frisyr :)
Klippt av elev. Upplevde henne som något osäker men noggrann och lyhörd för mina önskemål och sin handledares tips
Noggrann och det blev ett bra slutresultat
Trevlig tjej. Väldigt noggrann.
Julia tog sig tid trots jag var försenad, hon gjorde tom lite extra som gjorde att jag kände mig sedd/ompysslad och gör att jag självklart vill komma tillbaka till just henne när det är dags för klipp el sling igen! Hon gjorde mig fin trots att jag tappat hälften av mitt hår och inte alls känner mig fin!
Trevlig klippning och allt blev toppen!
Det var väldigt bra, det var först gången jag var där och när jag frågade om hjälp för vart jag skulle gå så fick jag det med ett leende på läpparna. Amanda var otroligt trevlig och professionell, det var underbart att prata med henne och vi gick igenom hela klippningen utan problem. Om jag klipper mig där igen, som jag förmodligen kommer, så rekommenderar jag Amanda starkt.
Väldigt trevlig och bemötande frisör. Förstod precis hur jag ville ha mitt hår.
Syster och Bror i Skövde är en bra salong. Klipper det lilla jag har kvar på ett bra sätt. Senast klippte jag mig hos Julia. Trevlig och kunnig, vänligt bemötande. Kort sagt, mer än nöjd kund👍
Trevlig tjej tyckte min dotter. Bra bemötande. Det var min dotter som blev klippt av en elev.
Snäll o gullig tjej, riktigt bra frisör.
Hon var riktigt duktig, lyssnade på kund.
Trevligt bemötande. Glad och inte för mycket "på". Frågade och lyssnade på vad jag ville ha. Ställde bekräftande frågor och kom med förslag
Mycket duktig, bra på att kommunicera och läsa av önskemål.
Sannah var perfect! Fin, Snäll, profsig!
Kom in efter att jag skadat benen och gick med kryckor. Blev riktigt bra bemött och hon var riktigt snäll och trevlig. Sen så blev håret riktigt bra med. 5 av 5
Jag blev väldigt nöjd! Trevligt och fint bemötande!
Mycket kompetent frisör!:) finns inget att klaga på för hon är jätte bra på det hon gör.
Riktigt bra! Fina lokaler :)
Bra bemötande, nöjd ned resultatet.
Fick ett mycket trevligt bemötande. Gick dit för att se om det fanns drop in tid bara så hade inte mkt förväntningar. Jag hade turen å fick en riktigt trevlig och duktig frisör. Klippte en ny frisyr och det blev som jag hade tänkt. Mycket bra! Pratade lagom mycket och det kändes allt som allt som en riktigt bra stund. Kommer absolut få tillbaka och då boka med samma frisör.
Dagny är väldigt lyhörd inför önskemål om klippningen och tydlig när hon beskriver hur friseringen kommer gå till. Hon är dessutom glad och trevlig, jag rekommenderar henne till alla jag känner!
Dagny var väldigt proffisionell. Hon var ärlig och inte rädd för att prova ny frisyr. Hon var social på ett positivt sätt och fick mig att känna mig "hemma" direkt. Då det var mitt första besök (efter att klippt mig hos samma frisör innan i ca 30 år) hade jag inga direkta förväntningar. Men blev glatt överraskad och har bokat in fler tider hos Dagny. Jag har länge använt samma hårprodukter då de funkat bra i mitt hår. Dagny visade kunskap om de produkterna och kunde därför rekomendera en liknande produkt i ert sortiment....
Hon var en jättebra lyssnare och förstod precis hur jag ville ha mitt hår. Jag har väldigt tjockt och självlockigt hår som hon verkligen lyfta fram på rätt sätt. Satt i stolen i 5 tim ca och hade det jätte trevligt och kände mig så ompysslad. Super super Amanda! Vill gärna bli klippt av henne igen ❤️
Gjorde klipp och slingor. Följt med Amanda från tidigare arbetsplats. Andra gången på Syster och Bror. Amanda är en duktig och kompetent frisör. Hon är bra på att lyssna in, trevlig och ger bra råd och förslag när man är osäker på vad man ska göra med sitt hår.
Jag hade valt en tyst behandling. Det respekterade Hanna! Det lilla vi pratade styrde jag, väldigt duktig frisör.
Klippning, ny frisyr. Jättetrevlig, hon förstod precis vad jag menade och förklarade vad vi gjorde under tiden samt stylade snyggt efteråt.
Amanda är trevlig och klippningen blev bra!
Kunnig Lyhörd frisör. Positiv och mycket trevlig. Bara bra saker att säga om Katarina.
Glada och trevligt bemött . Det var mysig miljö i salongen vilket gjorde min upplevelse bättre. Talangfulla människor som kan vad dom sysslar med.
Alltid trevligt bemötande, bra frisörer som man alltid blir nöjd över