Amanda

39 omdömen om Amanda

Sedan starten hos Reco 2023
Lovisa D

Outstanding 🤩 Proffsig och sa hur mycket jag borde klippa för att det skulle bli bra. Inte alla som gör. En del lyssnar för mycket på kunden

Inger P

Trevlig frisör som tog sig tid att tipsa mig angående frisyrval. Hon var duktig på att klippa och skötte sitt jobb väl.

Amelia L

Väldigt duktig! Jag var aldrig obekväm, aldrig ont eller osäker på vad som hände. Fick en väldigt bra upplevelse!

Fatemeh M

Hon är otroligt trevlig, proffsig och lyhörd. Klippningen blev exakt som jag hade tänkt mig, jag är supernöjd!

Mathias B

Levererar vad som är förväntat!

Helen D

Amanda är väldigt trevlig och duktig😊

Varpu-Maria V

Första gången jag var hos Amanda. Mycket trevligt och blev så väl bemött. Jag hade frågor om tonen på mitt hår och slingorna som jag upplevde blivit dämpade, matta, tråkiga och ingen lyster. Diskuterade med Amanda och hon förklarade på ett väldigt bra sätt vad hon kunde göra och varför. Resultatet blev fantastiskt bra 🤩 💯 kan nästan inte förstå hur Amanda fick det så bra! Har fått tillbaka en jämnare och ljusare nyans och lyster i mitt hår precis som jag ville, så nöjd😄. Tack Amanda för ett perfekt arbete 🙏🏻🤩och att du förstod 🙏🏻🤩! Ser framemot nästa besök 👍🏻😄!

Cecilia Maria B

Lyssnade på mina önskningar och gav förslag

Marceline Y

Thanks for the wonderful conversation and excellent style! <3