Tandvårdshuset

Tandvårdshuset

5.0 / 5 baserat på 62 omdömen
Att tandvård är det roligaste som finns är något som vi i personalen delar. Ingen dag är den andra lik och man ställs alltid inför nya utmaningar som bidrar till yrkets mångfald.

När du kommer som patient till oss kan du vara säker på att du bemöts av människor med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov först. Vår målriktning är att bygga upp en långvarig och personlig relation med våra patienter. Hos oss är det alltid du som patient som är vårt fokus.

Välkommen!

Utmärkelser

Läs vad 62 kunder tycker om Tandvårdshuset 2

Skriv ett omdöme
 • ULF N
  skrev om Tandvårdshuset
  2022-04-11 Spontant omdöme
  Jag blir alltid mycket väl bemött på Tandvårdshuset. Med hög kunskap, fint handlag och stort engagemang gör att mina besök här blir återkommande.
  Gilla
 • 2022-02-10 Spontant omdöme
  Mycket bra tandläkare, lätt att få en tid, väldigt trevliga och bra service! Rekommenderas starkt😊👌🏼
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2020-12-31 Spontant omdöme
  Bet sönder en bit på en framtand.
  Tid dagen efter!
  Utfört av Stefan Lindskog med ett resultat som hade gjort Michelangelo avundsjuk!
  Grymt jobbat!!
  Gilla
 • 2020-07-10 Spontant omdöme
  Trots 25 mils bilkörning vid varje behandlingstillfälle, var det mina bäst spenderade timmar i bilen någonsin. Med svår tandlossning och en mun i spillror har Pär med personal på ett mycket förtjänstfullt sätt fått ordning på munnen igen. En mycket behaglig upplevelse på en fantastisk klinik med hängivna "tandlagare" Dessutom till mycket konkurrenskraftiga priser. Som 60+ är det mitt livs bästa tandläkarupplevelse, och jag ser fram emot att träffa tandhygienisten i oktober för en fortsatt god munhälsa.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2020-02-21 Insamlad av företaget
  Jag har fått ett implantat och har blivit färdig med det idag! En mycket proffsig personal och trevligt bemötande alla gånger jag har varit i kontakt med dem. Var lite orolig innan men det hade jag inte behövt. Jag rekommenderar den varmt.
  Gilla
 • Stig A
  skrev om Tandvårdshuset
  2019-10-31 Insamlad av företaget
  Fick 4 st implantatskruvar och 12 nya tänder i underkäken2 st broar och 8 nya tänder i överkäken.Pär är ett riktigt proffs mycket varsam,och raka besked,jag är helnöjd med behandlingen och har äntligen hittat en riktigt duktig tandläkare.Vill ochså berömma hans helt underbara personal som verkligen har tagit han om mig under hela behandlingen.Jag rekommenderar verkligen denna Tandklinik.Hälsar Stig,som fått ett nytt liv.
  Gilla
 • 2019-07-30 Spontant omdöme
  Mycket professionellt bemötande och mycket kunnig tandläkare. Alla var så otroligt trevliga! Man kände sig så välkommen när man kom dit. Resultatet blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag kan starkt rekommendera dem!
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2019-05-19 Insamlad av företaget
  Alltid tyckt de va jätte jobbigt med tandläkaren (som många) o var lite rädd o nervös över att dra ut en tand för första gången. Men Per drog ut den på 10 sec o de kändes ingenting! De andra vanliga besöken har också gott super bra. Trevlig personal & fräscht!
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2019-05-15 Insamlad av företaget
  Jag fick porslinfasader hos tandläkare Pär Johansson och kan varmt rekommendera Pär och hans medarbetare för ett trevligt och professionellt bemötande med naturligt och lyckat resultat.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2019-05-08 Insamlad av företaget
  Väldigt bra tandläkare o jättefint bemötande av alla som jobbar där de ä jättetrevliga allihopa o tandläkare Pär skulle jag rekommendera till många .Han e lungt o trevlig person .Tack vare dem min rädsla för tandläkare har försvunnit .Allt det bästa om dem kan jag säga man känner sig trygg när man e där
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2019-01-26 Insamlad av företaget
  Mycket bra rakt genom! Både jobbet och bemötande!
  Gilla
 • Aurora B
  skrev om Tandvårdshuset
  2018-10-08 Insamlad av företaget
  Implantat. Kändes lugnt, proffsigt och tryggt. Rekommenderar varmt.
  Gilla
 • 2018-04-04 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande hela behandlingstiden. Över förväntan. Kommer fortsätta att gå hos denna tandläkare.
  Gilla
 • Peter G
  skrev om Tandvårdshuset
  2018-02-06 Spontant omdöme
  Jag lider av en enorm tandläkarskräck och ska göra ett större ingrepp gällande tänderna (tandimplantat/brygga).
  Innan jag valde vilken tandläkare jag skulle gå till så sökte jag rekommendationer på nätet, för att hitta en tandläkare vars erfarenhet/kunskap får mig att känns mig trygg hos honom/henne.
  Hittade denna sida och efter att ha läst de olika rekommendationerna, bestämde jag mig för att gå till Pär Johansson.
  Inte minst för att jag bla kunde läsa att han är doktorand och bedriver forskning och utbildning på Tandläkarhögskolan. Från mitt första besök gällande undersökningen, planering till påbörjad behandling kan jag inte göra annat än ge Pär allra högsta betyg och bästa rekommendationer.
  Gilla
 • Åke L
  skrev om Tandvårdshuset
  2017-04-06 Insamlad av företaget
  Jag är jättenöjd på alla plan: Socialt, upplysningsmässigt, behandlingsmässigt, ekonomiskt och framförallt - resultatmässigt!
  Gilla
 • Suzanne L
  skrev om Tandvårdshuset
  2017-04-03 Insamlad av företaget
  Otroligt trevlig och skicklig tandläkare. Även övrig personal får full poäng. Alltid lika glada, vänliga och positiva, sätter verkligen patienten i första hand. Modern och fräsch praktik, mycket trevlig och avslappnad atmosfär. Har äntligen hittat en tandläkare som jag trivs hos och litar på fullt ut. Kommer att gå där livet ut.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2017-01-26 Insamlad av företaget
  Fantastiskt bra omhändertagen av oerhört professionell och kunnig personal
  Gilla
 • 2016-09-15 Insamlad av företaget
  Den bästa tandläkaren jag någonsin haft. Hade fruktansvärd tandläkarskräck men dom är så lugna o jag tror inte jag missat många besök, och jag hade såna hemska tänder o vågade knappt öppna munnen o nu ler jag mest hela tiden så jag kan säga att jag bytar aldrig tandläkare fler gånger
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-09-10 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd med utfört arbete. Fick ett vackert leende till slut. Det jag tyckte om är att det gick snabbt. På ettan skulle jag ha tandimplantant och operationen gick snabbt, till min förvåning då jag hörde mycket innan dess. Inga komplikationer.
  Trevlig personal.
  Jag skulle rekomendera dem starkt.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-08-27 Insamlad av företaget
  .
  Ett fint och omtänkstamt bemötande med djup kunskap och förståelse
  och en mycket effektiv planering och behandlings plan med
  fantastiska resultat!.

  Man kan känna sig trygg, väl bemött ,ha roligt ,lyssnad till och vara
  säker på att allt kommer gå framåt smidigt och effektivt.
  Alla är mycket trevliga och hjälpsama.

  Är mycket tacksam för all hjälp jag fått och skulle varmt rekommendera
  Tandläkare Pär Johansson till alla jag mötter som har behov av all sorts av
  tandvård ,från det mest enkla till det mest avancerade.

  Önskar dig lycka till och att du får allt den hjälp som du behöver.
  .
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-08-05 Spontant omdöme
  Jag gjorde 10st nya porslinskronor i överkäken hos Per Johansson och är sjukt nöjd tusen tack för ett fantastiskt arbete. Jag kan utan tvekan rekommendera, Per Johansson lätt den bästa tandläkare jag varit hos, och ett stort tack till hans tandhygienister som också gör ett fantastiskt bra jobb, kommer defenetivt bli fler besök i framtiden.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-07-22 Insamlad av företaget
  Kan rekomendera Tandläkare Pär Johansson till alla.
  Bra service, modern mottagning med utrustning, lugn och professionell tandläkare. Nu jag har fina och bra tanderna. Professionell på alla. Jag vill tackar
  Gilla
 • Ricki B
  skrev om Tandvårdshuset
  2016-06-30 Insamlad av företaget
  Hej.
  Vet inte riktigt hur jag skall skriva då superlativen stakar sig i mina tankar och det finns stor risk det blir många klyschor. Men efter haft så dåliga tänder o munhygien som följd så är det inget annat än en framgångssaga. Inte kunnat äta hård mat, aldrig vågat le inför andra så har jag fått tillbaka det många tar för givet. Per är fantastisk som person och tandläkare, och har en grupp högst professionella tandhygienister och sköterskor i sin kår. Jag är evigt tacksam för all hjälp och ser optimistiskt på framtiden. Mvh Rikard Bech
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-05-10 Insamlad av företaget
  Bemötandet jag fick var alldeles perfekt och vänligt. De tog ut en tandrot och lagade hål i en tand, samt putsade tandsten med mera. Det var en av de "behagligaste" hanteringar jag någonsin upplevt hos en tandläkare och är bglad att jag kontaktade dem för behandling.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2016-04-21 Insamlad av företaget
  Super professionel, dygtig og venlig tandlæge. Er glad for at min mand anbefalede ham & kunne ikke forestille mig at gå hos andre tandlæger.
  Gilla
 • Ioanna K
  skrev om Tandvårdshuset
  2016-03-21 Insamlad av företaget
  Hos Pär Johansson träffar man duktiga och trevliga människor som verkligen bryr sig om patienterna. Den är en välutrustad och modern tandvårdsmottagning med skicklig personal. Till en början skulle jag få hjälp med en enkel rengöring men fick problem med en fyllning och till slut fick jag ett implantat och en ny tand. Jag har varit rädd för att åka till tandläkaren i hela mitt liv men hos Pär släppte rädslan direkt. Sist men inte minst, var alla mycket tålmodiga med mig, svarade på alla mina frågor och hjälpte mig med allt jag behövde (info, ombokning, ekonomisk planering etc). 110% nöjd!
  Gilla
 • Alma A
  skrev om Tandvårdshuset
  2016-03-21 Insamlad av företaget
  Jag hade ont i en tand och behövde gå till en tandläkare. Jag ringde runt och fick en akuttid hos tandläkare Pär Johansson. Det var första gången jag var hos Pär, och jag blev så nöjd att jag även i fortsättningen ska gå till honom! Han är trevlig, professionell och man blir bra bemött hos honom. Han är lätt på handen, noggrann och gör ett bra jobb. Man känner sig trygg hos honom. Jag kan verkligen rekommendera honom som tandläkare! /Mycket nöjd patient
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-12-02 Insamlad av företaget
  Jättenöjd med min upplevelse hos Pär Johansson! Korta väntetider, trevligt bemötande, och ett professionellt utfört arbete. Supernöjd med besöket och min tandkrona! Kommer definitivt fortsätta att gå här.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-11-05 Insamlad av företaget
  Jag bestämde mig för att sätta in tandfasader eftersom att jag hela mitt liv har haft stora vita fläckar på mina fyra framtänder. Jag mailade först Per med lite frågor och funderingar innan jag bestämde mig för att boka tid för konsultation. Han svarade snabbt på mail och var hjälpsam. På konsultationen fick jag chans att fråga fler frågor, allt från vilket resultat jag kunde förvänta mig till vilka biverkningar som kunde uppstå. Per kändes hela tiden ärlig med sina svar och väldigt kunnig vilket ledde till att jag kände mig trygg i mitt beslut att sätta in fasader.

  Resultatet blev fantastiskt bra och mina tänder är idag jättefina samtidigt som de känns väldigt naturliga. Tänderna känns verkligen som mina och som att jag har haft dem i hela mitt liv. Per, tillsammans med sina tekniker, såg till så att de nya tänderna skulle passa mitt leende och ansikte samt att färgen skulle matcha mina egna tänder. Även priset var bra jämfört med många andra tandläkare som jag hade kollat upp.

  Under kvällen efter sista behandlingen hade jag rätt mycket ilningar i tänderna men dagen efter var det borta och sen dess har jag inte känt av några biverkningar över huvud taget! Det var nu tre veckor sedan mina tänder blev klara. Per erbjöd även en kostnadsfri efterkoll för att försäkra att allt var bra.

  Jag har ingenting att klaga på utan är väldigt nöjd med bemötande, behandling och resultatet! Bor jag kvar i Skåne i framtiden så kommer jag definitivt fortsätta gå hos Per för mina vanliga tandundersökningar.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-08-05 Insamlad av företaget
  Bra klinik med skicklig och trevlig personal. Man känner sig väl omhändertagen och tandläkarskräcken är numer botad (nästan).
  Nyinflyttad till Malmö från annan ort och svårt att byta från den jag haft i många år, men är så glad att jag hittade rätt direkt, så här stannar jag kvar.
  Gilla
 • Annelie H
  skrev om Tandvårdshuset
  2015-08-04 Insamlad av företaget
  Förutom att han är lätt på handen så han Pär även botat min tandläkarskräck!med ett väldigt lugnt bemötande lyckade vi fixa flera hål samt krona och bettskena. rekommenderas varmt
  Gilla
 • Annelie R
  skrev om Tandvårdshuset
  2015-06-23 Insamlad av företaget
  Fantastiskt bemötande. Haft dålig erfarenhet av tandläkare innan, men det rådde Per bot på. Väldigt lätt på hand. Han har lagat trasiga tänder och satt i en krona.
  Förklarat allt klart o tydligt. Per och hans personal är mycket trevliga och välkomnande. Högsta betyg!!!!!!!!! Min man köpte ett Groupon erbjudande till mig men eftersom jag vägrade fick han själv gå, sen provade han en gång till och då ville jag prova. Jag ångrar inte en sekund. Är stolt över mina fina tänder.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-06-02 Insamlad av företaget
  Jag saknade min 2or P g a gener och kände jag hade mycket mellanrum framtill på ovanvåningen. Jag kände mig inte nöjd med Folktandvårdens tidigare lösningar (2st) och jag testade runt olika tandläkare. Pär tog en titt och kom snabbt på flera lösningar, jag bestämde mig för skalfasader på 6 av mina övre framtänder. Efter flera samtal och väl genomförd implementation är jag ett stort leende lyckligare och känner jag har fått det bästa för mig. Jag bestämde mig för att välja Pär P g a hans kärlek för människor, hur han behandlar sina patienter och hans tidigare resultat och den tilliten i honom känner jag var väl placerad!
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-06-01 Insamlad av företaget
  Äntligen har jag hittat en tandläkare som tar kunden i centrum, går igenom vad som ska göras, fingerfärdig och noga. Alltid ett trevligt bemötande när man kommer. Rekommenderas varmt.
  /Carina
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-04-29 Insamlad av företaget
  Jag har köpt Inplantat i över och under Käke
  Bemötandet från Per Johansson och övrig Personal har alltid varit av Mycket behagligt
  All behandling är förklarat, helheten och varje enskilt behandlings- tillfälle på ett lätt fattligt språk.
  Trots lite av "tandläkar skräck" så har jag inte upplevt något sådant Hos Per Johansson, övrig personal.
  Har nu fantastiskt fina tänder som passar in till mitt ansikte och ålder
  Kan inte tänka mig bättre Personal och behandling. Är mycket nöjd med helheten Hos Tandläkare Per Johansson och Rekommender kliniken till alla med Glädje, Priset och den långa garantin blev en glad överraskning !
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-04-28 Insamlad av företaget
  Jag kan varmt rekommendera per som tandläkare! Han opererade ut två krångliga visdomständer i nederkäken och drog ut de två i överkäken som ett proffs! Blev väl bemött varje gång jag var där och trots all smärta så var jag alltid glad när jag fick därifrån! Tack!!!
  Gilla
 • 2015-04-28 Insamlad av företaget
  Fantastiskt bemötande från tandläkare och sköterskor. Nöjd med behandling och kommer att återvända. För mig som tandvårdsrädd kan jag verkligen rekommendera andra att uppsöka kliniken!
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-24 Insamlad av företaget
  Tack så mycket för den bästa hjälpen. Jag fick verkligen mina tänker som jag ville. Jag kan äntligen skratta som vanligt igen.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-22 Insamlad av företaget
  Har du tidigare varit rädd för tandläkaren - eller de behandlingar du gått igenom?
  Jag är 60-talist - och på min tid fanns inga tandläkare som hade den pedagogiska ådran.
  Efter sporadiska och akuta besök och olika tandläkare med skiftande resultat under tiotal år, tipsade min dotter mig om Pär och hans stab.
  Jag har nu snart gjort vid alla de misstag andra tandläkare har gjort - OCH mina egna tillkortakommanden. Från tandsten till lagning av en tand samt kronor och diverse andra behandlingar.
  Jag känner fortfarande ett visst obehag, men skillnaden är att att jag känner mig trygg och lyssnad på. Inte en enda gång har jag ifrågasatts när känt mig rädd eller osäker - istället har jag blivit omhändertagen. Det bästa är att vi gemensamt har kunnat skratta åt min rädsla i vissa avseenden ... befriande :-)
  Många av mina bekanta har också bytt och bokat tid hos, enligt mig, den bästa tandläkaren ... Pär!
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-21 Insamlad av företaget
  fantastiskt goa omtänksamma och duktiga tandläkare o tandsköterska min tandläkarrädsla har halverats.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-17 Insamlad av företaget
  Tack så mycket Pär för lagning av mina tänder,du har gjort bra jobb! Rekommenderar varmt Pär Johansson till andra kunder.Med vänliga hälsningar Sezer Emirov :) :))
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-12 Insamlad av företaget
  Jag fick ett trevligt bemötande och förtroende,vi gick igenom min status och kom fram till att jag behöver en ny protes. Kristin är lätt på handen,jag rekommenderar henne varmt
  Gilla
 • 2015-03-11 Insamlad av företaget
  Jättebra förklarar och tar hand om en när man är på undersökning
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-05 Spontant omdöme
  Jag kan varmt rekommendera Pär Johanssons mottagning med väldigt trevlig och duktig personal. Lokalerna är fräscha och fina med goda parkeringsmöjligheter. Pär är en oerhört duktig tandläkare och trots att jag har lite tandläkarskräck så har jag inte känt av den under mina besök :-)
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-05 Spontant omdöme
  Jag kan varmt rekommendera Per Johansson och hans klinik. Han har förändrat mitt liv och gett mig mitt leende tillbaka. han har ett handalag som är perfekt för oss med tandläkarskräck. Lugn, sansad och mkt professionell. Jag kom dit för att renovera hela munnen, och kom på mig med att längta till nästa besök?? Men han är ju inte ensam, han har sina proffsiga sköterskor och de är verkligen duktiga. Deras jobb kan vara avgörande för hur tandläkarbesöket uppleves. Pär är numera hela vår familjs tandläkare.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-02 Spontant omdöme
  Har fått ett underbart och proffsigt bemötande av Pär och hans team och en helt ny fräsch mun med implantat, kändes rätt från första stund, kliniken är liten och familjär och jag kände mig lika välkommen varje gång.
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-03-02 Spontant omdöme
  Snabbt och effektivt
  Söt personal
  Människor känner sig trygga
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-02-25 Spontant omdöme
  Hej jag är glad och tacksam att jag fick hjälp av per Johansson
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-02-25 Spontant omdöme
  bra och trevligt bemötande har fått isatt kronor
  Gilla
 • skrev om Tandvårdshuset
  2015-02-24 Spontant omdöme
  De bemöter en bra och skapar en bekväm relation med sina kunder.
  Dessutom utför de sitt jobb effektivt och utförligt.
  Önskar priserna var lite lägre, men det är förmodligen inget de kan påverka...
  Gilla