Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Thilia Bygg AB

Thilia Bygg AB

4.7

6 omdömen om Thilia Bygg AB

Jari Reino Aaron K
Skrev om Thilia Bygg AB

Kompetent, kunnig och smidig genom hela utredningsprocessen.

Vikströms Bygg & Kakel AB
4.8/5 i betyg av 95 omdömen 4.8 av 95 omdömen
BadgeFiveYears

jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen och beställningen av material var mycket smidigt och genomförandet var riktig bra. samordning med rörmokare , målare och elektriker gick riktig bra och badrummet levererades exakt enligt önskemål och inom överenskommit tid. jag rekommenderar varmt Vikströms som total entreprenör vid byggande av badrum.

Sofia Charlotta B
Skrev om Thilia Bygg AB

Vi fick hjälp med att undersöka fukt och asbets i vårat hus. Kaj var mycket noggrann och professionell.

Wojciech W
Skrev om Thilia Bygg AB

Jättefantistisk arbete, pålitlig och proffessionell. Rekommenderas varmt!

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 203 omdömen 4.7 av 203 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

John W
Skrev om Thilia Bygg AB

Kaj besiktigade vår tillbyggnad vid tre tillfällen under byggtiden. Han var noggrann, pedagogisk och kunnig. Han la stor vikt vid att få alla parter att förstå vad som var fel och upplevdes väldigt saklig och påläst. Han behöll lugnet trots att byggfirmans representant var minst sagt högljudd, hetsig och osaklig. Eftersom byggbolaget var väldigt struliga hade jag mycket kontakt med Kaj mellan besiktningarna och det var helt ovärderligt att kontinuerligt att bolla med honom. Jag kommer definitivt att anlita Kaj igen om det blir aktuellt med besiktning i framtiden. Kan varmt rekommendera honom!

Hussein K
Skrev om Thilia Bygg AB

Kommunikationen var enkel och trevlig. Kaj förklarade allt noggrant i förväg, var punktlig och mycket professionell. Han tog sig tid att grundligt undersöka min villa och levererade protokollet snabbt. Kände mig trygg och nöjd. Rekommenderar starkt!

Hoffen AB
4.5/5 i betyg av 58 omdömen 4.5 av 58 omdömen
BadgeTwoYears

Utmärkt smidigt och bra resultat . Mycket trevlig personal

PAULINA F
Skrev om Thilia Bygg AB

Noggrann, tillmötesgående, kompetent. Rekommenderas starkt.