Jag är mer än nöjd,snabb service mycket proffesionell och jätte trevlig Elektriker som jag varmt kan rekommendera och som jag kommer anlita igen när jag behöver el hjälp och dessutom mycket bra priser har dom💯💯💯

TMQ ELINSTALLATIONER
3 omdömen om TMQ ELINSTALLATIONER
Professionell, kompetent, pålitlig och service-minded elektriker som jag varmt kan rekommendera. Mitt självklara val.
Trevlig och tillmötesgående. Snyggt och proffsigt utfört jobb. Snyggt och städat . Tog bort lysrör, satte dit ny kontakt och bytte kontakt på lamporna.
Fick jättebra hjälp med byte av eluttag i hela lägenheten. Satte även in dimmer i badrum, ny belysning under diskbänk och satte in plejd i hela lägenheten. Lyssnande på vad jag ville ha och gav bra förslag, är mycket nöjd!
Mycket nöjd. Köpte Solceller och batteri på villa. Fastpris med tydliga vilkor enligt offert. Material försenades från leverantör vilket komplicerade logistik och planering rörande installationen. KNG hanterade dock situationen föredömligt. God kommunikation och snabba svar vid frågor. Hög kompetens och trevlig personal rakt igenom; från VD, montör och elektriker, tom praktikanten var kunnig & trevlig 😅. Obs - Jag är en krävande beställare, och strösslar inte goda referenser och omdömen omkring mig 👍👍👍👍👍