Underbara tvålar allt från aleppo tvålar till härligt doftande tvålar 😊💖
Tvåla & Tvaga
Sedan 2012 har jag, Anna, drivit butiken och fabriken i Haga, Göteborg – en plats där min passion för tvål och doft fått växa och ta form. Min vision är att dela med mig av den kärleken genom att erbjuda ett av landets mest välsorterade utbud av tvålar – alla skapade med naturliga ingredienser och genuint hantverk som gemensam...
158 omdömen om Tvåla & Tvaga
Så roligt att höra!! Löddra, njut & välkommen åter! /Tvålgänget
Fin butik med stort utbud av tvålar och prisvärt produkter
Tack för fina ord! Betyder mycket för oss att höra! /Tvålgänget
Bra tvålar. Har uppskattat snabba leveranser och återkoppling om någon produkt inte finns i lager med förslag på produktbyte och information om förväntad leverans av den önskade produkten.
Otroligt kul att höra! Tack!! /Tvålgänget
Jag har använt tvålarna Haga, Fantastisk och Havet. De är väldigt sköna och doftar gott. Det blir en go känsla i huden efter duschen. Jag har även testat att använda tvålarna Havet och Fantastisk som schampo men där är jag inte riktigt hemma än. De passade inte mitt hår. Det blir till att använda tvålarna till kroppen.
Tack för dina ord! Tvål i håret kan vara en resa, och ibland kanske det bara är så att det inte passar just nu, men våga prova igen. Löddra, njut & välkommen åter! /Anna på T&T
Fantastiska tvålar och mysig väldoftande butik på Söder i Stockholm
Tusen tack så roligt att höra!! /Anna
Jag gillar flera av tvålarna från Tvåla&Tvaga, men Fantastisk är nog min favorit med sin fräscha doft!
Den är riktigt god!! Tack!! /Anna
Överlag är alla produkter väldigt bra, en av anledningarna är att det är naturliga. Kan verkligen rekommendera dom. Inga-Lill
Riktigt roligt att höra! Tack!! /Anna
Inga problem att beställa, leveransen kom som utlovat. Blev så glad att hitta gåsägg tvål ned druvkärnor. Köpte sådan tvål på Ölands semestern. När den led mot sitt slut, kontaktade jag dem för att köpa fler. Då tipsade de om att set var från er som de köpte. Då bestälkde jag direkt från tvåla och tvaga. Nöjd! Snart dags för ytterligare beställning
Åh så fint att höra!! Varmt välkommen åter!! / Anna på T&T
Bästa tvålarna . Fint förpackat och snabba leveranser. Mycket nöjd varje gång
Fantastiskt roligt att höra!! Gör mig så glad! Välkommen åter:) /Anna på T&T
Fantastiska produkter och bra service
Tusen tack för dina ord!! /Anna
Jag har både beställt på nätet, samt varit inne i butiken i Göteborg och har fått ett fint och personligt bemötande via båda kanaler. Om jag inte missminner mig så fick jag en liten personlig hälsning när jag beställde via nätet. Produkterna är av jättefin kvalitet och man förstår att det är skillnad på tvål och tvål. Jag blir också sugen på att handla av Tvål & Tvaga - både i butiken och på nätet. Ska jag köpa tvål - och jag älskar att köpa tvål - så är Tvål & Tvaga bland de första jag kikar på.
Mycket bra. Härliga tvålar och trevlig personal.
Jag har köpt fina italienska parfymer hos Tvåla och Tvaga som jag först köpte på naturapotek i italien för några år sedan och de blev mina favoriter. Flera dofter. Viol, ros, liljekonvalj mm. Mamma fick gardenia. Är väldigt glad att jag fick möjlighet att köpa dem igen här i Sverige. Sedan brukar jag köpa deras tvålar. Min favorit är Prima Bi med bivax som doftar honung. Jag tycker om lite feta tvålar som är bra för huden. Däremot är mitt profilnamn helt fel. Vet ej varför. Jag heter Anna. :)
Har använta deras "Magnifik" och "Fantastisk" som shampootvål i flera år. De är så bra, återfuktande och tar fram det naturliga fallet i håret. Och doftar otroligt ✨️🫧✨️🫧✨️🫧
Fantastiskt bra produkter! Bra bemötande och bra service.
Fantastiska tvålar med ljuvliga dofter! Snygga är de också.
Åh så kul att höra! Tack! /Anna på T&T
Mycket hög kvalitet på varorna, snabb service och personlig hälsning med i välpaketerade varor. Snygga paket dessutom :-)
Jag älskar deras tvålar de har en magisk doft, och man får en återfuktad känsla på händerna
Jag är supernöjd❣️Använder bara hårdtvål från Tvål och Tvaga.🤗
Riktigt bra hantverkstvålar för kropp och hår. Trevlig butik i Haga med ett bra utbud.
Fantastiskt väldoftande tvål och schampo. Känns bra för både hud o hår. Allt i ett och utan plastförpackning. Tillverkas hantverksmässigt i Sverige och jag får en superfin service de gånger jag handlar över nätet. Roligaste är det så klart att handla i Göteborg
Jag har vid flertalet tillfällen köpt tvålar från Tvåla & Tvaga i Göteborg. Ibland på plats i butiken i Haga, ibland hos deras återförsäljare i Visby och några gånger har jag beställt från deras webshop. Jag har mest köpt deras egentillverkade tvålar där Haga, Underbar och Drömsk är mina favoriter. Oavsett köpform så har jag alltid fått ett trevligt och proffsigt bemötande. Leverans från webshopen har fungerat snabbt och smidigt alla gånger. Jag har alltid höga förväntningar när jag handlar från Tvåla & Tvaga och jag upplever...
Alltid ett nöje att handla hos er, fina produkter och trevligt bemötande! Jag uppskattar verkligen upplevelsen av riktigt hantverk med hög kvalitet, och dessutom är utbudet så varierat att det alltid går att hitta något som passar både humör och personlig smak. En ny favorit är absolut Prima Bi, den är en riktig fulträff!
Mina favorittvålar. Räcker länge, känns lyxiga och doftar gott. Fint förpackade. Har fungerat bra att beställa, trevligt att de bemödar sig att skicka med ett meddelande som känns personligt. Lite dyra, men det är ju hantverk....
Har nog bara handlat där en enda gång, men de har bra produkter och var personliga
Underbara tvålar som ger huden vad den vill ha. Mycket trevlig butik i Haga. Vid beställning på nätet är det mycket snabb leverans.
Fantastiskt mysig butik. Underbara dofter på produkterna. Tvålar som inte torkar ut huden.
Fantastiska tvålar; har provat deras egentillverkade + en citronformad. Butiken i Haga är oxå den fantastisk !
Så otroligt fina tvålar och personligt bemötande!
Professionella råd och bra utbud! Hittat en tvål som funkar kanon för mitt ansikte.
Bästa kvalitet. Naturliga råvaror för kroppen och ingen belastning på miljön. Huden blir ren, mjuk och doftar gott.
Super trevliga o väldigt härliga produkter
Jättefin butik och vilken härlig doft!
Väldigt fina tvål hos Tvåla & Tvaga!
Underbar butik, fantastisk service och ljuvliga produkter
Har handlat både i butik och på nätet. Trevlig personal, fin service och mycket bra produkter.
Den torkar inte ut huden! Doftar gått! Har rekommenderat den till andra.
Tvålarna är underbara att använda, milda mot kropp och hårbotten och doftar ljuvligt. Jag upplever dock att de är lite mjukare än andra hår- och kroppstvålar som jag testat och därför något mindre dryga och tar slut fortare. Därav en 4 i betyg, annars hade det blivit en 5:a! Men som sagt, ljuvliga tvålar 👍🏽
Underbara tvålar med fantastisk service
Jag uppskattar att ni gör tvålar av olivolja. Torkar inte ut huden på händerna
Snabb leverans och härliga tvålar😊
En tvål ska ha så lite konstgjorda ämnen och dofter som möjligt. Papaverotvålen är den med minst ingredienser 👍
Naturliga och handgjorda tvålar som är toppen både till kroppen och håret
Löddrig, dryg och behaglig. Jag är nöjd.
Jag blev glad över att de har en tvål som jag fastnat för. Smidig leverans, fint/ trevligt bemötande.
Fantastiska tvålar. Väldigt hjälpsamma och serviceinriktade!
Om jag lägger en beställning på tvålar och den beställningen försvinner (internet) och jag sedan ringer och ingen svarar så jag lämnar ett meddelande med mitt telefonnummer och ingen hör av sig (minst ett år sedan) så bedömmer jag företaget som USELT.
Lite trevlig och väldoftande butik. Man känner sig alltid välkommen av den trevliga personalen. Stort utbud på tvålar och tillbehör.
Alltid trevligt bemött. Älskar deras egna tvålar, speciellt Fabulös och Drömsk.
Tvålrevolution - förenklar och förhöjer vardagen en löddrig tvål i taget