He is very helpful always in time, and Profesional
Mäklarringen
1578 omdömen om Mäklarringen
Jag vart nöjd med Arash. Köpet gick smidigt och förhandlade bra.
Snabbfotad, transparent och kommunikativ
Vi är väldigt nöjda med Nora och hela försäljningsprocessen. Hon var snabb, flexibel och lyhörd och anpassade arbetet väl efter marknaden och förutsättningarna. Kommunikationen fungerade utmärkt och vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Snabba svar och flexibelt bemötande. Definitivt nöjd!
Hej, Vi har köpt vårt första hus via Nora, vilket var både spännande och nervöst. Nora hade ett lugnt, professionellt och engagerat bemötande som skapade stort förtroende hos oss. Hon tog sig tid att svara på våra frågor, förklara sådant som vi inte förstod och vägledde oss när vi kände oss osäkra. Hon har varit väldigt enkel och positiv, och det märktes att hon verkligen brydde sig om att vi skulle känna oss trygga med vårt stora köp. Vi är väldigt tacksamma för den hjälp och vägledning vi fick!
Proffsigt bemötande, svarar alla tider på dygnet
Enkel att diskutera med, snabb med återkoppling. Trovärdig!.
Kan starkt rekommendera Josefine som mäklare! Bra bemötande, goda råd och svarade alltid snabbt. Vi upplevde henne som mycket duktig, positiv & glad.
Bra bemötande, kunnig och saklig.
Entasuastisk. Energisk. Verkar gilla det hon gör. Väldigt lätt att diskutera med och komma fram till ett upplägg som jag skulle säga passade mig. Kort och gott! Fortsätt som du gör :)
Seriösa mäklare som hjälper en med allt från början till slut!
Jag fick ett väldigt gott och trevligt bemötande av Josefine. Otroligt hjälpsam och proffsig i sitt arbete. Förväntningarna var att detta skulle gå bra, vilket de också blev. Jag fick höra massa gott om Josefine om hur lättsam och hjälpsam hon är som mäklare ifrån folk runt mig. Rekommenderar Josefine starkt till andra som vill ha hjälp med att sälja eller köpa sin bostad.
Snabbt och effektivt med proffsigt och vänligt bemötande.
Jag är väldigt nöjd med Arashs insats genom hela processen. Från första kontakten har kommunikationen varit tydlig, ärlig och transparent. Arash har varit professionell och engagerad, både gentemot mig som köpare och gentemot säljaren. Det som jag uppskattat särskilt mycket är att Arash alltid har varit lösningsorienterad och försökt hitta bra lösningar när frågor eller situationer har uppstått. Han har haft stort tålamod, varit lätt att få tag på och tagit sig tid att förklara saker på ett lugnt och tydligt sätt. Jag har känt mig trygg genom hela processen och upplevt att Arash har varit rättvis och transparent mot båda parter. En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Arash!
Trevlig och lätt att få kontakt med.
Alltid hög servicenivå och tillgänglighet! Tar sig tid att svara på alla frågor och förklara sånt man själv har mindre koll på. Supernöjd!
Vi blev bemött på ett professionellt sätt. Våra förväntningar var att få löpande information, inte att vi behöver initiera kontakten. Sammanfattningsvis kändes mäklaren lite oengagerad.
Stressad, oengagerad och slarvig.
Peter är mycket bra , rakt pà sak med snabb info. Följer bra upp mellan säljare och köpare ...
Platser 28
Mäklarringen Farsta - Bandhagen
4.8 av 686 omdömenMäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
4.9 av 415 omdömenMäklarringen Sollentuna
4.9 av 181 omdömenMäklarringen Umeå
4.7 av 81 omdömenMäklarringen Bohuslän
4.9 av 54 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Mäklarringen har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra