Jag köpte mitt nya hus via Mäklarringen och Nora Tuks. Nora var mycket trevlig, snabb, proffsig, och stöttande på alla vis. Kan verkligen lämna mina bästa rekommendationer.
Nora Tuks
Nora Tuks är mäklare på Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
.Nora Tuks har varit registrerad mäklare sedan 2023-11. Nora Tuks har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.9. Nora Tuks har haft 9 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
8 omdömen om Nora Tuks
Högsta betyg till vår mäklare! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig – från första visning till avslutad affär. Med trygg hand guidade hon oss genom hela processen och överträffade våra förväntningar på alla plan. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig!
Sakligt o bra bemött , vänligt o inte överdrivet på något sätt.Allt gick smidigt till.
Bra och sakligt bemött. Inget onödigt fjäsk. Allt gick korrekt till Hon gjorde ett jättejobb och nu bor vi och trivs väldigt bra.
🌟🌟🌟🌟🌟 Fantastiska mäklare! Ett stort tack till Nora och hennes kollegan Marriel för deras otroliga arbete! De har varit engagerade, professionella och aldrig gett upp, trots utmaningar längs vägen. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som letar efter pålitliga och skickliga mäklare!
Bra från första kontakt till efter avslutad affär! Nora ger positiv energi och är tydlig. Allt gick smidigt och hon ordnade hjälp med lite extra fix inför visningarna. Rekommenderas!
Nora Tuks var otroligt bemötande, inkännande, kompetent och tillgänglig när jag gjorde en, för mig, stor händelse och köpte lgh i Saltis. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen! Dessutom är Nora både glad o väldigt trevlig! //Carina
Vår mäklare Nora var toppen på alla sätt och vis! Grattis till att ha henne anställd! Pia
Nora kändes väldigt lätt att prata med och proffesionell. Det kändes tryggt att ha kontakt med henne.
Min mäklare Nora Tuks är värd guldmedalj för det arbete hon har lagt på försäljningen av min lägenhet. Nora är en varm, trevlig och omhändertagande person. Dessutom snabb, professionell och effektiv. Jag är mycket nöjd och tacksam för hennes engagemang och alla goda råd jag fick av henne. Jag kommer att rekommendera Mäklarringen och i synerhet Nora Tuks till alla potentiella kunder .