Reco logotype För företag

468 omdömen om Postnord

Sedan starten 2008
Thomas M
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Dom kan aldrig göra rätt! Gång på gång på gång blir de fel, både paket och post hem.

Thomas D
Skrev om Postnord Sverige AB - Årsta Postterminal Ej verifierat företag

illa bemött 40 minuter i telefon de lever inte upp till mina förväntningar eller sina förväntningar lovar högt och häller tunt ingen vet var godset är de lovar tre ggr på en vecka att köra ut detta gods men icke då trots att de har lovat utkörning mellan 16-22 varje gång och bekräftat detta till oss men inget händer ingen info om varför det inte körs ut Stoppat Försändelsen hålls på en distributionsterminal i väntan på det bokade leveransdatumet eller i väntan på en överenskommelse om leverans med mottagaren. vi har alltså blivit lovade tre ggr i en veckas tid men ingen info om vad som gäller

Thove Ä
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Veddesta Ej verifierat företag

Jag bor nära postbox Snapphanevägen 76, 17714, men blir dirigerad till Snapphanevägen 229. Det blir sammanlagt 3 km fram och tillbaka med kryckor istället för 70 m.Det är 2:a gången det här händer. 😖🤬🤬🤬🤬 Tidigare har det fungerat okej. PostNord är det sämsta företaget någonsin. De använder förstås AI som inte klarar av sitt jobb. Jag vill ha återkoppling av ansvarig chef.

Lemlem M
Skrev om PostNord Företagscenter Ej verifierat företag

Jag skulle hämta min paket den 2025/11/18 men har väntat på paketet fortfarande.Tittar i appen, där står "gick inte att leverera ". Ringer kundtjänst, de kan inget göra och inte ge något besked om var paketet är så jag kan inte hämta paketet själv. Inte första gången detta händer. Jag har inte fått fortfarande min paket, jag vet inte vad kan jag göra och personal kan inte lösa problemet.

Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Sveriges sämsta företag dom skulle ju tjäna multum om dom skulle sparka alla värdelösa förare som åker runt och inte levererar det dom har betalt för. Betala för något man inte får ,nån borde stämma dom för bedrägeri Postnord är ett stort skämt DAGS OCH BYTA UT DOM TILL NÅGOT SOM FUNGERAR

Ritva Elsa Annikki S
Skrev om Postnord Sverige AB - Segeltorp Paketterminal Ej verifierat företag

Fick inte hemleverans, PostNord bilen körde förbi utan ens att stanna.Botten, första och sista försök att få något att få hemlevererad av PostNord. Maja.

Joakim L
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Fattar inte hur svårt det ska vara att leverera paket. Av de senaste 10 leveranserna är jag nöjd med 2 av dem. Dåliga notiser, trasiga paket, fel leveransadress, paket lämnat ute i porten utan notis etc etc etc. Det är ett så bedrövligt företag på alla sätt och vis.

Carl O
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Må den som köpte in Postnords röststyrda telefonväxel bli våldtagen av en berusad kaktus! Det tar fem minuter av robottjat innan man äntligen kan bli kopplad till en människa, dvs hamna i 15 minuters kö innan man äntligen kommer till en människa. Man får sen ingen förklaring till att paketet inte rört sig på fem dagar, bara att "det är på väg".

Gull-Maj H
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Väntade hemleverans såg bilen från fönstret ut på gården föraren satt kvar i bilen han gick intebut för att leverera efter 2 minute åkte han så fick jag ett sms efter 1 minut att jag inte varit anträffbar utan paketbgickvtill ombud istället. LITA ALDRIG PÅ POSTNORD DOM HAR INGEN KOLL PÅ SIN PERSONAL SOM LJUGER Å FÅR KUNDEN ATT STÅ SOM SYNDABOCK.

Vera Maria L
Skrev om PostNord Företagscenter Ej verifierat företag

Två personer och fyra kameror har väntat på paketet i fredags (i dag är det måndag). Tittar i appen, där står "gick inte att leverera ". Ringer kundtjänst, de kan inget göra och inte ge något besked om var paketet är så jag kan inte hämta paketet själv. Inte första gången detta händer.

Mikael Johan N
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Har fungerat bra på sistone. Leverans i tid, bra app och många ombud att välja bland.

Mattias E
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Veddesta Ej verifierat företag

otroligt inkompetent företag, jag bokar leverans till ett intevall. *efter* utsatta tiden får jag via appen att de inte kunnat leverera paketet! Det är andra försöket med samma paket, där jag suttit hemma och väntat. Tydligen har de infört en ny rutin... Om du bokar en hemkörning för ett visst tidsintervall, säg 10-15. Under den tiden *måste* du säkerställa att din telefon aldrig används annars riskerad du att inte få leverans! I mitt fall, chauffören påstås ha suttit i bilen utanför mitt hus (villa), ringt på min telefon (15.12) från ett okänt 08 nummer. Oturligt var jag i annat samtal och kunde inte svara. Istället för att ta sig ur bilen och ringa på dörren, ja jag vet det är 10-15 meter att gå... så väljer denne att lämna adressen utan utfört uppdrag! Jag är antagligen för obegåvad för att förstå att detta är ett självklart och naturligt sätt att utföra sin så kallade service. Trots upprepade löften från "kundtjänst" att någon ansvarig ska återkomma till mig så är det knäpptyst. Posten inte bara kräver att jag ska vara hemma, jag måste också ha en telefon som under den förmodade leveransdagen får riskeras att användas av mig. För råkar det vara upptaget när leveransen ska ske så resulterar det obönhörligen att jag måste utföra jobbet som jag betalat PostNord att göra... Dom är också så "generösa" att det går att boka en ny utkörning, som dom kan bjuda på (kostar tydligen 125) för att de ska få en chans att försöka göra rätt. Du ska alltså inte enbart vara upplåst ytterligare en dag, du ska känna att de är snälla som inte tar extrabetalt. Med andra ord, finns det alternativ, använd inte PostNord!

Thi Phuong Mai N
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

The customer service staffs should be trained how to communicate and support customers effectively, not only act like the stupid robots

Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Dålig service. Skulle ge 1 stjärna om det inte fanns Bring som är ännu sämre.

Christer K
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Detta företag fungerar bara inte, fel på fel på fel. Paket försvinner eller levereras till fel plats, gång efter gång. Innebär en massa merarbete och sena leveranser.

Yavuz T
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

så missnöjd med postnord, jag skickar ofta paket för att det är billig men de tar sönder grejerna påvägen sen hittar de på om att den är inte väl för packat och att för packningen är inte tillräcklig stabil. varje gång dom lyckas hitta på ett svar för att inte ersätta sitt fel. jag kommer använda DHL skita i postnord istället

Marcus F
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Helt värdelös chatbot som dom inte har försökt programmera till att vara en användbar kompanjon. Den vägrar låta en prata med en riktig människa med. Enda anledningen till att den finns är för att dom ska ha en snabb svarstid, men tjänsten i sig själv är värdelös (inte för att någon är förvånad).

Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Titel: Totalt respektlöst och oacceptabelt beteende från PostNords chaufför Jag hade beställt varor från Matsmart (värde ca 4000 kr) med hemleverans utan kvittens till dörren. Chauffören bröt mot reglerna och började banka hårt på min dörr flera gånger, trots att han inte ens skulle ringa på. När jag öppnade dörren sa han att paketen var tunga och att jag själv skulle bära dem upp till tredje våningen, och han sa det på ett förnedrande och otrevligt sätt. När jag påpekade att han ska leverera till dörren (som jag betalat för) blev han arg, kastade paketen uppför trappan och sparkade på dem! När jag öppnade kartongerna var allt sönder, krossat och värdelöst. Jag ringde PostNords kundservice direkt, men det är fortfarande ingen som tagit ansvar. Det här är den värsta leveransupplevelsen jag någonsin haft. PostNord visar noll respekt för kunder och deras chaufförers beteende är helt oacceptabelt. Jag kommer aldrig mer använda PostNord om inte detta hanteras professionellt.

Kent N
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Värdelöst företag som bara ljuger. Påstår att de försökt leverera ett paket utan att ens varit här. Välj annat företag när ni beställer saker.

Richard Stig O
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Veddesta Ej verifierat företag

Trevligt bemötande och snabb utlämning. Men kom igen, jag bor över en timme bort. Hade varit smidigare att gå köpa varan i butik än att få den "hemlevererad" på det här sättet.

Jalil H
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Helt uselt företag .skickade ett smart watch till Tyskland genom postnord och varan försvann under leveransen och var i kontakt med Postnord mer än 3 måmader i slut fick jag en TYVÄRR och ingen ersättning för klockan . Skicka inte någonting genom postnord och lita inte på dem.

Violet Christina S
Skrev om Postnord Sverige AB - Brevterminal Nässjö Ej verifierat företag

Vad är det för tomtar som jobbsr där?? Mitt brev har förvunnit sen 2 mån tillbaka lägg ner nässjöterminalen ….den fungerar inte

Björn B
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Paketleverans avviseras, endast på app, bara ett fåtal timmar innan försök till leverans. Sedan skickas paketet för upphämtning på andra sidan stan. Sedan krävs jag på en avgift för att få det skickat till upphämtning i mitt postnummersområde... Tredje PostNord paktet för mig i år - tredje gången de misslyckats med sitt uppdrag...

Lina Elisabeth Josefin B
Skrev om Postnord Sverige AB - Rosersberg Postterminal Ej verifierat företag

Bermuda triangeln på en brevterminal. Mitt paket försvann efter att den hamnade här på denna brevterminal.. Kanske stänga ner den??

Karina M
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Aldrig varit med om så dålig service i hela mitt liv. Ett paket som jag betalat för och det ska leveras till min hemadress. Skrivit flera ggr att chauffören får ringa mig eller scrolla fram mitt namn och ringa på vår porttelefon så öppnar jag. Chauffören har ej ansträngt sig och verkligen försökt få tag i mig då jag väntat på leverans. Ringt och chattat med företaget och det har inte varit lätt då det är telefonkö länge för att komma fram. Sååå otroligt dålig service och bemötande har jag aldrig sett.

Inger Ö
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Jag beställde ett paket som skulle komma till en POSTNORDS Paketbox på Rungatan 3 i Södertälje. Nu måste jag ladda ner en APP i min telefon får att få ut mitt paket. FAN TA ER! Jag vill inte ha några APPAR som drar minne och energi på min gamla telefon!!!, eller som nästlar sig in i mitt liv och ska lyssna på allt. Jag vill ha en kod som vanligt - Gör om och gör rätt. Om ni fortsätter med dumheterna kommer jag aldrig att använda era tjänster - då använder jag andra leverantörer eller så vägrar jag att köpa något på nätet överhuvud taget och använder bara fysiska affärer. Kan ni inte göra Surveys och kolla vad era kunder faktiskt vill ha? Det kan väl inte vara så svårt att göra som vanligt???

Svetlana J
Skrev om Postnord Sverige AB - Rosersberg Postterminal Ej verifierat företag

Sämsta! Skickade ett paket i söndags. Paketet ligger på Rosersberg Brevterminal 3 dagar nu. Fick svar från Kundtjänsten att "Det finns chans att paketet levereras" what??!

Kenneth Jan-Olof P
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Slarvar bort brev paket , flertal gånger. Ingen ersättning.. Kriminellt företag. Som vanligt ett statligt intuitionen,. För att lura medborgarna.

Magnus Roland S
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

1: inväntar paket. Får välja serviceställe. Väljer Älta. Det går bra. 2: Får besked paketet är framme. I ÅRSTA??? Måste hämta där??? Andra sidan Stockholm. 3: Ringer kundtjänst. De vet inte vad som hänt. Tror det är mänskligt fel.frågar mig om jag ändås vill hämta där eller gå det hemskickat till Älta dagen efter, idag lördag. Man kan inte garantera. Jag väljer att åka till Årsta för att hämta upp. PostNord säger man kollat med Årsta 2 gånger att paketet finns där och att det ska hållas kvar. Garanterar mig det nu stannar där. 4: Kommer till Årsta. De har inte paketet. Säger det skickats till segeltorp. Ingen har hört av sig till dem om paketet. I deras system står det dessutom Älta???? Vad i h*lvete gjorde den i Årsta?? De säger att det nu kommer komma till Älta ändå. Jag skäller ut dem. De vill inte göra något för att väga upp att de gjort fel flera gånger. Karin säger hon jobbat där i 8 år (?). De lovar det kommer till Älta i dag lördag. 5: Får uppdatering i appen. Paketet kommer på MÅNDAG till Årsta IGEN?????? Vad i hela h*lvete håller ni på med? Ett så genomuselt företag som gång på gång misslyckas. Hur kan ni få fortsätta hantera paket? Inget vet varför det gått till så här. Ingen vet vem som hanterat det. Bara Karin som beklagade och inte hade någon koll trots sina 8 år. Varför skickas det fel hela tiden trots ni har rätt utlämningsställe?????

Karl Magnus J
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Helt inkompetent företag. De skulle leverera ett litet paket, och jag var hemma, men de kunde inte leverera. De hade portkoden, och namnet står på dörren. Hur svårt kan de vara att trycka på knappen till ringklockan. Jag tror att de helt enkelt ljuger när de säger att de var här. Nu måste jag vänta till efter helgen och hämta paketet på utlämningsställe. ¨ Vad är det för mening att beställa hemleverans när de inte klarar av det? Ett riktigt uselt skitföretag!

Johan H
Skrev om Postnord BRAND Ej verifierat företag

Jag har väntat på ett privat paket från Norge, innehållande en jacka, i snart 3 månader. Jag har flertal gånger kontaktat kundtjänst men det är ingen som vill återkoppla alls. Nu när paketet äntligen anlänt till terminalen i min stad, så står det att paketet ska gå i retur. Jag använder chattfunktionen i appen och lyckas äntligen nå en människa. Hon påstår att det saknats tullhandlingar till paketet, trots att avsändaren fyllt i dessa och paketet har släppts från tullen. Hon vägrar hjälpa mig vidare utan hänvisar mig till avsändaren. Men det är helt tyst från Postnords sida även när han både kontaktar och försöker reklamera.

Johan H

Mona D
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Levererat ett kuvert med guldring utan själva ringen med öppet kuvert. Rena TJUVAR!!!! Ni borde SKÄMMAS för och ha anställda som tjuvar....

Peter K
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Helt obegripligt att men kan anlita det här företaget. Beställde hemleverans till en extra kostnad. Får då besked att det levereras till ombud och detta trots att jag var hemma. Nej aldrig mer Post Nord. Byt ut personalen eller montera ner Post Nord.

Paulus Silas B
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Får besked om att leverans inte kunde ske. Valt hemleverans och det finns både brevlåda och det går lägga vid dörren. Får därefter ett meddelande om att mitt paket finns att hämta. Men det finns i en helt annan stad, en stad som ligger 3 timmar bort. Ringer kundtjänst som lovar att hjälpa mig jag ska bara avvakta. Får ny uppdatering där det står att jag ska få mitt paket på ett datum som redan passerat. Vidare får jag välja en ny leveransdag trots att paketet befinner sig på en terminal 1 timme bort. Får nu vänta tills efter helgen om dom nu klarar av att leverera denna gång. Har redan väntat över 1 vecka. Är så fruktansvärt besviken på PostNords hantering av det här. Fel kan det alltid bli men när felet ligger hos dom borde det finnas bättre rutiner för att lösa felet snabbare. Att man från PostNords sida inte reagerar över alla dåliga omdömen och alla fel som görs är oroande.

Jonas N
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Fick besked att jag kunde välja tid för hemleverans dagen efter. Jag valde mellan 10.30 & 15.30. När klockan närmade sig 16.30 ringde jag kundservice där jag fick plats 59 i kön. Väl framme hos en handläggare kontaktade hon den terminal där mitt paket skulle finnas. De hade ingen aning om vart mitt paket var. Mitt paket skulle vidare via en annan transport jag själv bokat till Spanien. Nu har jag suttit en hel dag och väntat, ingen signal om förseningar total tystnad. PN blir bara dyrare och dyrare och sämre och sämre det börjar bli dags att byta ut den odugliga ledningen som tjänar miljoner. Det är helt bedrövligt. 2025 och helt katastrofalt

Lukas Jesper S
Lukas Jesper S
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Helt värdelösa på att leverera. Har vid flera tillfällen fått aviseringar i appen om leverans dag x mellan klockan 9.30-14.30. Men får ingen leverans. Bättre om de skulle skriva att det kommer om fyra dagar och kanske då lyckas leverera till och med före utfäst tidpunkt Tråkigt att det inte heller går att hålla dom ansvariga för sitt beteende. Antar att detta i botten är en ledningsfråga och här bör man fundera på att göra ett kraftigt omtag och byta ut ledningen.

Håkan K
Håkan K
Skrev om PostNord Bud Ej verifierat företag

Får besked om hemleverans och måste vara hemma för att ta emot försändelsen mellan kl 09 och 17. Planerar om hela dagen och sitter hemma, bilen utlånad till dottern eftersom jag måste vänta på försändelsen. Får plötsligt meddelande i Postnord-appen Att försändelsen är redo att hämtas hos ombud... Försöker få tag på Postnord via appen chatfunktion och får meddelande om att jag får chatta med medarbetare strax, efter ca 1,5 timmes väntetid tröttnar jag. Försöker ringa kundservice, ca 100 före i kö. Allvarligt talat Postnord, ni kan snart inte bli sämre även om ni försöker!!!

Karl Alf Daniel L
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Mitt nya grafikkort har försvunnit spårlöst under leveransen med PostNord. Enligt återförsäljaren kunde de se den sista skanningen, men utan information om den slutgiltiga destinationen. Därefter har inga uppdateringar funnits om var paketet befinner sig. Det verkar ha försvunnit under PostNords hantering, och jag misstänker därför att det kan ha blivit stulet, då det inte finns några spår alls av mitt grafikkort. Jag har även fyllt i en spårningsrapport hos PostNord för att försöka få ärendet utrett.

Sofia T
Skrev om Postnord Sverige AB - Segeltorp Paketterminal Ej verifierat företag

Dåligt dåligt dåligt Förare som ringer och inte levererar på plats ,vill att vi möter de på gården Läser inte adress våning eller portkod ,ringer stör och lämnar paket på gården och kör därifrån .Stora paket som ska levereras framför dörren läggs i post facket ,jag undrar hur är det tänkt där då kunder har inte en nyckel till alla brevlådor .Har fått slita och dra ur och operera paket ur brevlåda Paket slarvas ,är på terminal sedan 14/8,leveransen skulle ske 15/8 11 dagar efter så råder kundtjänst att jag ska kontakta avsändaren och reklamera en paket som geggar på segeltorp När ska ni ta eran ansvar ? Borttappade paket tolkas som stulen i sammanhanget Ska 5 par strumpor reklameras från Holland för att starta ärende till PostNord att leta hantera leverera paket som ingen kan säkert tala om eller kolla om den är kvar Det är eran jobb och ansvar ,se till att ni verkligen uppfyller Så besviken av er

Tobias N
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Mora Ej verifierat företag

Finns ingenting att klaga på. Bra hjälp!! Fick mitt paket ivägskickat till batteri doktorn. Suuper personal..

Irene Lidia S
Irene Lidia S
Skrev om Postnord Sverige AB - Segeltorp Paketterminal Ej verifierat företag

Paketet levererades inte ! Fick SMS ” du var inte anträffbar ” Porten var låst ! ”” Jaså !? Jag har väntat in7 timmar på min leverans till dörren. Idag väntar jag igen på paketet. Resultat ? Vad tror ni ?? Återkommer snarast. 😏 läser alla andras fördömanden över Postnord. Ingen rolig läsning !!!

Christina H
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

ni har portkoden för att kunna leverera annan post samt mitt telefonnummer som ni inte ringt upp och väljer bara att ni inte kan leverera. Detta händer varenda gång! Så trött på ert sätt att inte leverera och skicka alla paket till ert ombud som ligger långt bort när man valt hemleverans, och att det inte går att välja annan leverantör. Ingen annan paketservice behandlar sina kunder på detta sätt. Tredje gången på en månad som detta sker.

Anna Ingeborg Elisabeth Ö
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Det här mejlet får jag från Postnord, flera gånger om året, år efter år: Var tredje år behöver du gå igenom vår PostNord Säkerhetsföreskrift BAS-utbildning. Du når utbildningen här: PostNord Säkerhetsföreskrift BAS. Jag jobbar inte på postnord. Det går inte att svara på mejlet. Det går inte att mejla. Har ringt ett antal gånger, kundtjänst vet inte vad de ska göra, en gång fick jag efter mycket frågande en mejladress som inte fungerade. År efter år.

Julia I
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Uppsala Ej verifierat företag

Hade en hemleverans bokad. De kommer hit och fotar dörren som bevis på att de varit här och åker sedan vidare. Får meddela att jag inte varit anträffbar och därför får hämta paketet själv. Hade de ringt på hade vi hört det! Vår hund hade garanterat hört det, det vet alla med hund. De ringde inte heller min mobil. Ringde kundtjänsten som var snorkiga och otrevliga.

Martin K
Skrev om Postnord Sverige AB - Brevterminal Nässjö Ej verifierat företag

Försökte ringa detta nummer 0380-555 818 som visade sig vara inaktuellt. Är det ingen som känner sig ansvarig för att antingen uppdatera eller ta bort detta numret från denna sida. För övrigt det är omöjligt att ringa någon i Nässjö för att reda ut ett stopp för ett rekommenderat brev som kommit till Nässjö 31/7 kl 02:28 och som inte har vidaresänts till serviceställe för avhämtning. Urdåligt och oansvarigt - varför betala höga avgifter när Postnord inte kan utföra de grundläggande tjänster. Urdåligt och skamligt

Markus Johannes J
Skrev om Postnord Sverige AB - Posten Veddesta Ej verifierat företag

Jag såg mitt paket var påväg men inget hände, jag googlade på Veddesta paket terminal för att se öppettider och får läsa hur det är PostNords area 51, hur paket försvinner. Ja ni kan gissa själva, mitt paket var inte påväg, det försvann som alla andras. Sämsta paket terminalen som Postnord har och att döma av omdömena så har man inte adresserat problemen. Vill inte ens ge en stjärna, då måste ju varan levereras.

Hans Gunnar D
Hans Gunnar D
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Återigen. Paket kan inte levereras till postbox. levereras till ombud istället. Nu tycks man ha satt detta i system!!! Paketet var inte för stort utan man har börjat med en ny policy! POSTNORD STINKER! Mycket längre väg för att hämta samt 2 dagars ytterligare försening. Med det usla betyg Postnord har här på RECO så borde staten gripa in med vite om Postnord inte uppfyller sina åtaganden!

Susanne Leyla P
Susanne Leyla P
Skrev om Postnord Sverige AB - Segeltorp Paketterminal Ej verifierat företag

Väntade på fotografileverans HEMMA HELA DAGEN! Enligt den lata chauffören kunde det inte levereras 16.15 ,då han uppenbarligen inte orkade gå ur bilen och plinga på dörren,jag betalade för 1a-klass leverans till dörren, nu skall jag lik förbannat behöva gå till ombud för att hämta brevet!! Jävla lathet av era anställda!! Händer gång på gång på gång!!! Gör för i helvete det ni fått betalt för!!

Salam Z
Skrev om Postnord Sverige AB - Paketterminal Örebro Ej verifierat företag

Mitt paket har fastnat i Örebro. Två av paketen har kommit fram, men det tredje har fortfarande inte levererats och som är smink bord Jag har kontaktat dem flera gånger, och de säger alltid att det kommer idag eller imorgon. Servicen är väldigt dålig.

Pär Mikael B
Skrev om Postnord AB - Solna Ej verifierat företag

Verkligen imponerande hur illa det kan fungera, samtidigt som VD'n på företaget belönas med 900.000kr per månad för ett väl utfört arbete? Korruptionen i landet är på episka nivåer, och försäljningen av posten till privata aktörer är inget undantag.

Ladda fler omdömen

Platser 50

Visar: 20 av 50
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Postnord har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: