Värma Norden AB

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025
4.5
Call 08-34 48 83 Share

Välkommen till Värma Norden AB! Vi är ett värmepumpsföretag som startade i Märsta år 2012 och flyttade till Sollentuna år 2018. Vi arbetar i hela Stockholm och Uppsala län samt i Dalarna och Västmanland. Vi utför även jobb i Sundsvallsområdet. Hos oss kan du få hjälp att inhandla, installera och få service på alla typer av...

265 omdömen om Värma Norden AB

Sedan starten hos Reco 2024

Annahita K
Wrote about Värma Norden AB

Vi är nöjda. Allting gick bra .

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg annahita!

Richard L
Wrote about Värma Norden AB

Min upplevelse av Värma är väldigt bra Trevlig firma med bra personal. Har använt mig av dom förut och kommer att göra det igen när jag behöver någon hjälp. /Richard

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Richard!

Oskar B
Wrote about Värma Norden AB

Snabb återkoppling och tydliga svar. Installationen gjordes proffisigt!

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Oskar!

Henrik E
Wrote about Värma Norden AB

Genomgående vänligt, personligt och proffsigt bemötande! Kunde bolla modell och montering genom processen, vilket resulterade i Sverigepumpen Prima 35 Y. Montör Linus såg till att allt blev perfekt! Kan varmt rekommendera Värma Norden AB.

Martin R
Wrote about Värma Norden AB

Bra, kunnig och serviceinriktad personal. Man blir bra bemött och får snabbt kontakt. Jobbet blev riktigt bra och billigt. 👍

Toppen Martin! Stort tack för ditt betyg

Anders Göran K
Wrote about Värma Norden AB

Trevlig säljare, tydlig rådgivning, snabb leverans och trevlig montör.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Anders!

Erik T
Wrote about Värma Norden AB

Beställde bergvärme via Värma. De gav en bra offert och var duktiga på att hjälpa till med ansökan till kommunen. Arbetet utfördes bra men betyget går ner något för att dem inte meddelade innan att installationen av pumpen skulle ta två dagar och jag han därmed inte förbereda för att vi fick en dag med väldigt kallt inomhus.

Svar från Värma Norden AB

Hej Erik! Tack för ditt betyg. Vi brukar normalt meddela att man ska räkna med två dagar vid ett så stort projekt. Vi får ta på oss den missen i kommunikationen

Juha J
Wrote about Värma Norden AB

Snabbt och effektivt agerande, riktigt trevlig installatör som utförde allt enligt överenskommelse.

Svar från Värma Norden AB

hej juha! stort tack för ditt fina betyg!

Kjell S
Wrote about Värma Norden AB

Utmärkt jobb! Oklart dock om hur nedre baffeln skall röra sig. Den borde gå upp och ned i takt med den övre.. David skulle kolla med Bosch och återkomma. Mvh Kjell S

Svar från Värma Norden AB

Tack för ditt fina omdöme Kjell!

Britta K
Wrote about Värma Norden AB

Hörde av sig i tid om att de var försenade👍🏻

Svar från Värma Norden AB

Tack för ditt fina betyg Britta

Paul Y
Wrote about Värma Norden AB

Hur var servicen du fick från Värma Norden AB? Den var utmärkt. Vilka förväntningar hade du, och hur uppfyllde Värma Norden AB dem? Jag hade höga förväntningar, och de uppfyllde dem mycket väl. Sammanfatta din upplevelse och beskriv produkten eller tjänsten du köpte. Produkten är mycket bra hittills; jag är nöjd.

Svar från Värma Norden AB

Tack Paul för ditt fantastiska betyg!

Fredrik B
Wrote about Värma Norden AB

Mycket snabb och proffsig service.

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Stort tack för ditt fina omdöme!

Didarul S
Wrote about Värma Norden AB

Jätte bra företag. Gjort ett bra jobb

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Stort tack för ditt fina omdöme!

Gustav E
Wrote about Värma Norden AB

Tog kanske lite väl lång tid, att få min beställning.

Svar från Värma Norden AB

hej gustav! Tråkigt att höra, på gott och ont är vi hårt bokade under höst/vinter

Karin L
Wrote about Värma Norden AB

Trevlig, noggrann och engagerad kille.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina omdöme Karin!

Oscar L
Wrote about Värma Norden AB

Byte av luftvärmepump. Efter att ha jämför lite olika offerter landade valet på värma norden som hjälpte oss med ett smidigt byte till en ny värmepump.

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Stort tack för ditt fina betyg Oscar!

Erik H
Wrote about Värma Norden AB

Hjälpsamma och professionella 5av5.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina omdöme Erik!

Claes B
Wrote about Värma Norden AB

Fint bemötande. Mycket nöjd med installationen av luftvärmepumpen. Kunniga och trevliga hantverkare. Koordineringen med en extern elektriker var dock inte optimal men det löste sig till slut.

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Tack för ditt fina betyg claes

Göran J
Wrote about Värma Norden AB

Snabbt besök och snabbt anbud gällande luft-vattenvärmeanläggning. Vid installation mycket bra bemötande, snabbt jobb, smidigt och snyggt resultat!

Toppen! Tack för ditt fina betyg Göran

Tomas S
Wrote about Värma Norden AB

Bra bemötande, snabb hantering och leverans enligt överenskommelse.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg tomas

Yuriy K
Wrote about Värma Norden AB

Supersnabb svar, kompetenta och serviceinriktade , tack för hjälpen

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Stort tack för ditt betyg yuriy

Kerstin G
Wrote about Värma Norden AB

Bra jobb och trevlig service !

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Tack för ditt fina betyg kerstin

Robert B
Wrote about Värma Norden AB

Bra bemötande av säljaren Staffan, men montör skulle komma avsatt dag 8.30 men kom 9.30 men ringde att han blir något sen. Sen fråga jag om han kan hjälpa till med app styrning av värmepumpen efter jag tagit hem appen när han var där, men de är inget vi hjälper till med du får läsa i manualen vi monterar bara värmepumpen. Montage va bra utförd annars.

Svar från Värma Norden AB

Hej Robert! Tack för ditt betyg Tyvärr har vi inte support på appen, det har tillverkaren

Svårt att få kontakt. Monterade fel som kostade 7000 SEK att åtgärda

hej jan! Vi besvarar alla mail inom 24 timmar

Gustav F
Wrote about Värma Norden AB

Mycket nöjd med arbetet! Allt från säljare Staffan till David och Jacob som kom och installerade nya pumpen. Kan varmt rekommendera.

Toppen! Tack för ditt fina omdöme Gustav

Elisabeth Ellen Maria W
Wrote about Värma Norden AB

Installerade luft/värmepump i vår villa. Gick väldigt bra och blev också snyggare än jag hade förväntat. Trevlig och noggrann installatör.

Toppen! Tack för ditt fina betyg

Ulf S
Wrote about Värma Norden AB

Snabba återkoppling när vi fick problem med värmepumpen och personligt besök för felsökning och detta inom 24 timmar! Bra service!

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Stort tack för ditt betyg Ulf!

Kurt Anders Olof A
Wrote about Värma Norden AB

Många fina ord under stressade förhållanden. Hembesöket utmynnade inte i någon analys om vilken pump som skulle vara bäst för mig och mina speciella förhållanden. Bara påtryckningar att acceptera en order som skickades efter ett stressat telefonsamtal. Resultatet blev en Daikin som inte fungerar bra i mina 40 m2 i 1 rum med kakelugn och kök och lågt i tak. fläkten går inte att vinkla så att den inte blåser i ansiktet oavsett om jag står eller sitter. Fläkten stänger av vid uppnådd temperatur i stället för att fortsätta...

Svar från Värma Norden AB

Trist med detta inlägg -vi har postat en papperskopia som utlovat -Du fick en gratis service på köpet. Detta finns det både mailkonversation att du och din säljare diskuterat samt i din offert.detta var något vi gav dig efter du fått en offert från en konkurrent. Du ville då få din pump billigare, samma Daikin som vi offerterat dig. Enligt säljare hade du fått offert från flera entreprenörer. Så om du kände dig stressad så får det tyvärr ligga på dig. -fakturan både postad OCH mailad Tekniker har försökt ringa dig utan...

Anneli F
Wrote about Värma Norden AB

Montören kom sent men informerade oss om det, det är proffesionellt. Montören gjorde ett bra jobb med installationen och gav oss info om hur den funkar och hur man hanterar den. Vi är mycket nöjda!

Svar från Värma Norden AB

kul att höra anneli! Stort tack för ditt fina omdömme

Ulf G
Wrote about Värma Norden AB

Installation o utbyte av gammal luft/luft-värmrpump. Föredömlig kort tid mellan offert o leverans. Höll bokad tid o blev väl bemött av angagerad möntör o säljare. Avtalat om återbesök för kontroll/ågärd av mindre transportskada.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Ulf!

Christian B
Wrote about Värma Norden AB

Bra snabb och smidig installation.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Christian!

Ove A
Wrote about Värma Norden AB

Vi blev trevligt bemötta och fick snabb hjälp. Leveransen av luftvärmepumpen kom 1vecka senare installerad och klar. MITSUBISHI ELECTRIC sumo, vi är nöjda med den. Tack för snabb service o leverans

toppen! Stort tack för ditt fina betyg Ove

Erik H
Wrote about Värma Norden AB

Jag fick ett mycket bra intryck av den första kontakten med Staffan. Både kunning och trevlig. Jag hade kontakt med flera företag men det var ett lätt val tack vare det fina bemötandet. När jag väl satte igång processen så gick det fort och jag fick hela tiden bra information så jag visste vad som skulle hända. Installation av värmepumpen gick som en dans och Linus var grym. Otroligt trevlig och kunnig. Mina högt ställda förväntningar infriades till 100%. Jag är mycket nöjd!

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Jättekul att höra tack för ditt fina betyg

Lars Gunnar L
Wrote about Värma Norden AB

Enkel o bra beställning,samt bra och snyggt montage

Toppen! Stort tack för ditt fina betyg Lars gunnar

Björn Å
Wrote about Värma Norden AB

Bra bemötande och snabb service

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Björn!

Anneli J
Wrote about Värma Norden AB

Trevligt bemötande och proffsigt utförande

Svar från Värma Norden AB

tack så mycket för ditt fina omdöme Anneli!

Sune J
Wrote about Värma Norden AB

Trevligt möte bra service hade beställt service på luftvärmepump mycket nöjd

toppen! Stort tack för ditt fina betyg Sune

Clas J
Wrote about Värma Norden AB

Säljaren Michael var påläst, trevlig vischan gjorde ett bra jobb. Linus som kom och installerade frånluftsvärmepumpen var trevlig kunnig och förtroendegivande. Allt fungerar, nu väntar vi bara på riktigt kallt väder för att se om allt fungerar, därav inte högsta betyg idag.

Svar från Värma Norden AB

Toppen! Tack för ditt fina betyg clas

Anders P
Wrote about Värma Norden AB

Mycket trevligt bemötande i alla kontakter från alla personer. Kunniga.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Anders!

Henrik D
Wrote about Värma Norden AB

Trevliga montörer som jobbade snabbt.

Ulf Jonas S
Wrote about Värma Norden AB

Mycket bra service från offert förfrågan till installation . Fick snabbt svar på offerten genom samtal av en mycket bra och kunnig person . Olika offerter och förslag som var om inte tusenlapp bättre så tusenlappar jämfört med andra leverantörer. Efter bokad tid kom en mycket bra och trevlig installatör som gjorde arbetet på ett par timmar . Företaget tog med sig den gamla luftvärmepumpen och allt som tillhörde. Bra garantier på luftvärmepumpen och på arbetet. Jag är en kritisk person men ger företaget och alla som varit inblandade fem av fem i betyg och rekommenderar detta företag direkt .

Toppen! Jättekul att höra Jonas Tack för ditt fina betyg

Hans E
Wrote about Värma Norden AB

Installationen genomfördes efter vad jag kan bedöma på ett korrekt sätt men framförallt i samråd med mig så att vi efter förutsättningarna fick en både funktionell och snygg placering av såväl ute som innedel.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg hans!

Catrin R
Wrote about Värma Norden AB

Duktiga installatörer men kommunikationen kunde varit bättre. Har skrivit detta direkt till dem först.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Catrin!

Henrik S
Wrote about Värma Norden AB

Bra service och snabb hjälp när vi behövde det

Väldigt bra 1:a kontakt bra offerter Montören var både trevlig och proffsig

Toppen Jan! Stort tack för ditt fina betyg

Wrote about Värma Norden AB

Proffsigt, trevligt och snabbt bemötande och installation.

Svar från Värma Norden AB

Stort tack för ditt fina betyg Jan!

Sandra J
Wrote about Värma Norden AB

Jag är jättenöjd. Fick förtroende för säljaren Michael som jag beställde varan av. Linus som sedan var här och installera frånluftsvärmepumpen var både trevlig och kunnig. Han jobbade på hela dagen utan att ens ta lunch. Fick en genomgång hur frånluftvärmepump fungerade innan han lämnade.Kan varmt rekommendera er. Jag upplever att det är ett bra företag.

toppen Sandra! Stort tack för ditt fina betyg

Mahvash A
Wrote about Värma Norden AB

Trevlig personal, kunnig, tydlig, professionell. Jag är nöjd, tacksam .

Toppen! Tack för ditt fina betyg

Gunvor P
Wrote about Värma Norden AB

Allt är ok men inte kul att få faktura innan montören anlänt, han kan ju bli försenad - inte positivt. Rolle o Gunvor

Svar från Värma Norden AB

Tack för ditt fina betyg gunvor

Kjell A
Wrote about Värma Norden AB

Linus var en riktig kämpe!! Borrade å borrade men glad och positiv!! Han fixade så att det kallt å skönt i sovrummet!! Tack Linus!!

Svar från Värma Norden AB

toppen! kul att höra tack för ditt fina betyg Kjell