Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Västerås Bygg & Förvaltning AB

Västerås Bygg & Förvaltning AB

Ring 070-425 23 81 Ändra adress Lägg till information
2.0

3 omdömen om Västerås Bygg & Förvaltning AB

Elisabeth B
Skrev om Västerås Bygg & Förvaltning AB

Vi behövde bygga om vår gamla trall så vi sökte på nätet och fick kontakt med VBM AB och Ronny Bözansson. Han besökte oss, tog mått och skickade offert och vi beställde jobbet. Arbetet gick snabbt och efter några justeringar är vi mycket nöjda med resultatet.

Reco tipsar!
PJ Parkettgolv AB
4.8/5 i betyg av 512 omdömen 4.8 av 512 omdömen
Badge2024

Seriöst företag. Mycket nöjd.

Marie Carola Irene H
Skrev om Västerås Bygg & Förvaltning AB

Otroligt missnöjd hur dom hanterade renoveringen av min lgh. Jag kan inte rekommendera firman.

tom t
Skrev om Västerås Bygg & Förvaltning AB

Undvik företaget som har outbildade snickare

Reco tipsar!
M5 BYGG AKTIEBOLAG
4.7/5 i betyg av 174 omdömen 4.7 av 174 omdömen
Badge2024

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!