Jessica Hallgren
Jessica Hallgren är mäklare på Visbymäklarna
.Jessica Hallgren har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Jessica Hallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.7. Jessica Hallgren har haft 20 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 79 Läs vad Jessica Hallgren
2020-07-15Verifierad kund
Trygg, kunnig och snabb hjälp
köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2020-06-21Verifierad kund
Jessica är kunnig, lugn och trevlig. Känner stort förtroende för henne. Kan rekommendera Jessica som mäklare vid både köp och försäljning.
2020-04-28Verifierad kund
Jessica är professionell och förtroendeingivande, med både känsla och en mild glimt i ögat. Hon hjälper och, stöttar och tipsar genom hela försäljningen, utan att på något sätt stressa. Försäljningen av villan gick smidigare och bättre än förväntat – tack vare Jessica och Visbymäklarna. Rekommenderas varmt!
sålde sitt hus med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2020-04-09Verifierad kund
Har köpt en villa och blev trevligt bemött
information och kreavitet saknades. alla osö
äkerheter belystes inte och kändes osäkeert
blev ingen bra överlåtelseköpte sitt hus med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2020-03-03Verifierad kund
Vi har köpt en 1 1/2 plans villa.
Fick ett bra bemötande.
Hade inga förväntningar på mäklaren, affären har skötts smidigt.köpte sitt hus med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2020-03-02Verifierad kund
Jag sålde min lägenhet och fick hjälp av Jessica. Jag fick ett bra bemötande och hon förklarade på ett bra sätt så att jag förstod alla moment.
2020-01-14Verifierad kund
Jessica ingav stort förtroende. Tydlig och väl utvecklad kontakt med sin klient. Stor hjälp med dokumentation och underlag för att slutföra köpet var avgörande för oss som distansköpare. Våra varmaste rekommendationer för Jessicas sätt att stödja och lotsa både säljare och köpare genom processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2019-12-19Verifierad kund
Enkel att ha och göra med. Bra kontakt med säljare och köpare.
2019-11-03Verifierad kund
Sålt vår nyrenoverade villa. Från fotografering till försäljning exakt en månad. Vi har använt detta företag tidigare men kollade runt lite priser och det gjorde vårt val ännu säkrare. Vi förväntade oss ett proffsigt och smidigt bemötande vilket vi också fick. Jessica hade en plan från början och det blev precis som hon hade tänkt. Rekommenderas starkt!
sålde sitt hus med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna -
2019-10-30Verifierad kund
Fick som köpare gott intryck av Jessica, trevligt bemötande och hade en bra kontakt genom hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Hallgren en del av Visbymäklarna