Jörgen Andersson

Jörgen Andersson

Jörgen Andersson är mäklare på Visbymäklarna

Jörgen Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1996-05. Jörgen Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 540 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Andersson har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

540 omdömen om Jörgen Andersson

Sedan starten hos Reco 2015
Gun L
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Östra Vi

Jag är jättenöjd med Jörgens jobb

Ann H
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Östra Vi

Vi har haft kontakt med Jörgen när vi har letat efter hus på Gotland och när vi till sist hittade ett och kunde köpa så var han mäklaren. Han har varit lugn och trygg och intresserad av att det ska bli bra för alla parter och väglett oss tydligt genom hela processen. Ska vi någon gång sälja i framtiden skulle vi gärna vända oss till honom.

Anna J
Visby Palissaderna

Jörgen har gjort ett fantastiskt jobb! Vi är väldigt nöjda med honom och Visbymäklarnas insats. Tack!

Oskar L
Visby Palissaderna

Det finns mäklare och sedan finns Jörgen, i en klass för sig. Trygg, lugn och kunnig. Bemästrar alla moment och situationer genom hela processen. Helt enkelt komplett.

Cecilia E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Palissaderna

Jörgen var trygg, kompetent och pålitlig genom hela processen. Lyhörd och trevlig!

Åsa P
Visby Innerstad

Jörgen Andersson har varit fantastiskt bra i samband med försäljningen av vår bostad. Han är lyhörd, ödmjuk och visar stor respekt för både oss säljare men även för de som är köpare. Han är tydlig och duktig på att hålla kontakten samt att informera när något händer kring bostaden. Hela tiden ett positivt bemötande.

Åke P
Visby Innerstad

Tydlig, lugn korrekt samt informerade alla händelser direkt

Peter K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby Innerstad

Jörgen är mycket professionell och tillmötesgående och ger både säljare o köpare den bästa service och trygghet genom processen.

Petra E
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Visby närområde

Tydlig Tillgänglig Trevlig Hjälpsam

Hjördis J
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Andersson en del av Visbymäklarna
Lickershamn

Har stort förtroende för Jörgen. Han är lugn, lyssnar och ger bra råd. Han ger hela tiden information om hur försäljningen går. Andra gången jag gör fastighetsaffär med honom.