Frida P

Frida P

215 omdömen om Frida P

Sedan starten hos Reco 2022
Marie S

Bästa Frida, fixar det jag vill ha och behöver till min korta frisyr. Hon är lugn, trevlig med en skön säkerhet för sin profession. Den här tjejen vet vad hon håller på med. Kan varmt rekommendera henne.

Ronny L

Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt av Frida P, som var lyhörd och engagerad. Mina förväntningar var ett bra bemötande och ett resultat som passade mig, vilket hon verkligen levde upp till. Sammanfattningsvis var upplevelsen mycket positiv och jag är väldigt nöjd med klippningen som jag beställde och kan varmt rekommendera Frida P som frissör.

Svar från Frida P

Stort tack Ronny. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Agneta P

Frida är omsorgsfull och lugn och trygg . Hon lyssnar på mina idéer , får för det mesta fria händer, blir alltid bra.

Svar från Frida P

Stort tack för din feedback, Agneta. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Inger M

WOW vad jag är nöjd med att få ha Frida som min frisör. Hon är så kunnig, erfaren och dessutom supertrevlig. Denna gång blev det bottenfärg, klippning och bryn. Kom dit som en grå mus och kände mig riktigt snygg när jag gick därifrån. Är alltid supernöjd. Frida ger också bra råd om produkter som passar mitt hår. Känner mig verkligen omhändertagen när jag besöker Frida.

Svar från Frida P

Tack så jättemycket Inger, för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Sabina J

Frida är oerhört skicklig på sitt yrke, erfaren, öga för vad som passar ens personlighet och utseende. En lugn och trevlig person som alltid vill kundens bästa och få en att känna sig ännu vackrare när man går därifrån. Att sen alltid få något gott att dricka är guld värt.

Svar från Frida P

Dina ord värmer. Stort tack Sabina! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Birgitta O

Jag tycker mycket bra om Frida. Hon är kunnig, skicklig, lyhörd och lätt att få kontakt med. Eftersom jag gått till henne ett bra tag nu, så tänker jag att det är bevis nog på att jag uppskattar henne som person och yrkesmässigt.

Svar från Frida P

Tack snälla Birgitta för dina värmande ord! Din recension går rakt in i hjärtat. Varmt välkommen tillbaka

Abhishek D

Hi I really like my session with Frida. She has an excellent view and suggestions for my hair. I had really nice hair style from her. She is extremely professional yet friendly. She speakes English as well so that I can clearly express my hair style requirement. I will recommend her.

Svar från Frida P

Hi Abhishek. Thank you so much for taking the time to give us this feedback, we really appreciate it. You´re warmly welcome back!

Lena E

Som alltid är jag så nöjd när jag varit hos Frida. Både med klippning och slingor/färgning. Vi småpratar under tiden som känns familjärt. Också stolen vid tvättning med skön massage, kan nästan somma. Tack Frida

Svar från Frida P

Stort tack till dig Lena! Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Susanne W

Nogrann, förtroendeingivande samt kreativ! Mycket nöjd!! Att klippa sig hos Frida är ett nöje!

Svar från Frida P

Det glädjer oss att höra Susanne, stort tack! Varmt välkommen tillbaka igen.

Parisa R

Bästa frisören på stan. Hon är noggrann och kunnig.

Svar från Frida P

Tack för din fina återkoppling, Parisa! Den betyder massor för oss. Varmt välkommen igen.