Professionell, alltid glad och trevlig och flexibel. kan varmt rekommendera!
204 omdömen om Frida P
Jag är mkt nöjd med min klippning hos Frida. Direkt förstod hon hur jag vill ha mitt hår klippt o hanterat. Det var en mkt trevlig stund hos henne!
Förutom perfekt frisyr lyckades Frida elegant anpassa till de speciella omständigheter som behövdes till kunden.
Jag har klippt mig hos Frida i flera år eftersom hon är den bästa frisör jag haft. Hon klipper mig snyggt, minns hur jag vill ha det och är samtidigt väldigt trevlig!
Stort stort tack för din feedback Viktor. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Bra frisör. Bra och trevligt bemötande.
Stort tack Inga Lena, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka.
Professionell., social, lugn och trevlig. Kommer tillbaka!
Tack för din feedback Peter, den betyder mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig, lättsam att pratat med. Duktigt och professionell, kände mig mycket bra omhändertagen. Var mycket nöjd med behandlingen och klippningen! Mysig salong! Kommer definitivt tillbaka!
Tack så jättemycket Hanna! Det betyder massor för oss att du tog dig tiden att skriva om ditt besök. Vi blir så glada! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Blir alltid bemött på ett vänligt och trevligt sätt. Kommer fram tillsammans om vad som ska göras med mitt hår, en avslappnande och rolig/ trevlig stund.
Tusen tusen tack för din fina feedback Åsa! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk upplevelse, super duktig. Grym service och vet verkligen hur man hjälper kunden på allra bästa sätt!
Tack för din fina feedback Lina, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Alltid lika trevligt och avslappnande att få håret fint hos Frida ☺️
Din feedback värmer, stort tack!