Jätte trevlig & professionell. Jätte duktig frisör och person då jag än idag älskar min frisyr och kommer absolut klippa mig mer hos WAU☺️
189 omdömen om Karin Ö
Karin lyssnar på önskemål jag har och är noggrann, tar sig tid och ser över helheten på frisyren. Jag är supernöjd de två ggr jag varit där och kommer att återvända till henne.
She was thorough and very good - I’ll come again!
Mjuk och varm kvinna som gjorde mitt hår precis som jag ville med tips av Karin .
Jag blev bemött professionellt, vänligt och trevligt. Jag och min man är nöjda med klippningen.
Tack för din feedback Birgitta, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att ni är nöjda! Varmt välkomna tillbaka.
Jag blev vänligt bemött, klippt som jag ville ha det och vi hade ett trevligt samtal.
Tusen tack för din feedback Kajsa! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka.
Har letat efter en bra frisör i flera år och verkar ha hittat det nu. Supernöjd!
Stort tack för din feedback Dijana. Vi blir så tacksamma för att få ditt förtroende. Du är varmt välkommen tillbaka!
Trevlig och lätt att ha kontakt med. Klipper såsom jag vill och trevlig att tala med. Har gått hos Karin i så många år så det borde väl vara bevis nog?
Tusen tusen tack för din feedback, Jens! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen och igen och igen 🙂
Blev vänligt bemött av Karin. Mina förväntningar blev som jag ville. Hon lyssnade och gjorde därefter som blev sagt. Kan rekommendera henne.
Tusen tack Petra, för din feedback och för din rekommendation, de värmer! Varmt välkommen igen!
Alltid nöjd efter att Karin fixat mitt hår.
Stort tack Therese, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.