Trevlig tjej med stor kunskap och teknik. Har varit kund hos henne i flera år.
Tilde L
Tilde L en del av WAU Notuddskajen
113 omdömen om Tilde L
Gick in som en trött småbarnspappa och gick ut som en man med ordning på livet igen. Fadeen satt perfekt och saxklippningen likaså. Noggrann, skön energi och man märker att hon verkligen kan herrklippningar. Kommer definitivt tillbaka👌🏿
Trevligt bemötande. Proffsigt utförande. Återkommer
Jag känner mig trygg med Tilde. En fantastisk människa och frisör.
I came in for a quick touch up and Tilde was very helpful and professional!
Super trevlig tjej, rekommenderar starkt. Blev mycket nöjd med klippningen och resultatet av mitt slingade hår!
Tilde är väldigt lyhörd, inkännande och kunnig. Jag och sonen har klippt oss hos henne flera gånger och när hon bytte arbetsplats följde vi efter. Sonen, tonåring, vill inte gå till någon annan nu.
Stort tack Camilla. Din fina återkoppling betyder massor för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig och sonen tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.
Supertrevlig och tillmötesgående. Berättar vad/varför hon gör som hon gör med håret vilket uppskattades. Däremot tråkigt att allt släppte tills jag kom till bilen. Jag tvättade håret när jag kom hem då lockarna hade gått ur och blivit frissigt från botten. Det kanske är bättre att föna och dra mer i botten samt använda locktång och spreja mycket.
Tack för din återkoppling Maran! Det glädjer oss att du känner dig nöjd med ditt besök och vi uppskattar att vi får till oss av det du beskriver. Vi tar till oss av det och ser vad vi kan göra annorlunda nästa gång. Varmt välkommen igen.
Lättsamt, snabbt och enkelt…..
Stort tack Niclas, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Duktig och trevlig! Rekommenderar
Tack snälla Sandra! Välkommen åter!