Alla kategorier Trafikskola Stockholms län Nynäshamn Yvonnes Trafikskola

Yvonnes Trafikskola

Skolgatan 52, 149 30 Nynäshamn — Visa karta

4.5 i betyg av 25 omdömen
 
Ta körkort i Nynäshamn! Vi erbjuder individanpassad körkortsundervisning till bra pris, i lugn och avstressad miljö. Vi har även, automatbil, intensivutbildning, riskettan, handledarkurs och dyslexiutbildning. Vi utbildar på svenska, engelska och finska.

Läs vad 25 kunder tycker om Yvonnes Trafikskola

 • Kati J

  2016-12-18

  Spontant omdöme
  Kati J skrev om Yvonnes Trafikskola
  Tog körkortet i onsdags för 5dgr och klarade teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Personalen är helt fantastisk och hela körskolan inger en hemkänsla, att man tillhör "familjen" 😃 Speciellt tack till Gisela som var min lärare. Så pedagogisk i sitt lärande och gav aldrig upp 😃😋 Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-08

  Spontant omdöme
  Derman Defne E skrev om Yvonnes Trafikskola
  Mycket proffesionell trafikskola. Super trevliga och pedagogiska lärare! Rekommenderar starkt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-02-20

  Spontant omdöme
  Isabella skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag rekommenderar verkligen Yvonnes trafikskola! Väldigt kunnig och trevlig personal där jag gärna vill lyfta fram Mattias som jag körde mest med. Jag körde tidigare på en annan bilskola, där mitt självförtroende kördes i botten, men Mattias hjälpte mig att få tillbaka tron på min körning med sitt stora tålamod, stöd och engagemang. Dessutom förklarade han alla moment väldigt pedagogiskt och la upp en perfekt körplan som gjorde att jag klarade uppkörningen på första försöket. Stort tack! Läs mer
  gillar detta
 • David H

  2012-11-03

  Spontant omdöme
  David H skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag tog körkortet för några veckor sedan. Körskolan är väldigt pricksäker på att lära ut. Personalen är väldigt varmhjärtad och hjälper alltid till med problem

  -David H Läs mer
  gillar detta
 • 2012-10-11

  Spontant omdöme
  Linus F skrev om Yvonnes Trafikskola
  Hade förmånen att få köra intensivt på skolan under ett par veckor och sedan återkomma för utbildningskontroll och några extra lektioners finslipande inför uppkörningen. Allt gick vägen och det berodde i hög grad på den kvalificerade, kompetenta och genomtrevliga personal som jag fick stifta bekantksap med på skolan. Stort tack till er alla!
  // Linus Läs mer
  gillar detta
 • Pawel M

  2012-05-14

  Spontant omdöme
  Pawel M skrev om Yvonnes Trafikskola
  Bästa skolan alltså! Jag tog mitt körkort på första försöket. Mathias var min lärare. Tack så hämskt mycket för allt du du hade lärt mig Mathias // Pawel Macieszonek Läs mer
  gillar detta
 • 2011-12-16

  Spontant omdöme
  karin s skrev om Yvonnes Trafikskola
  Hemtrevlig känsla! Bra och ödmjuk receptionist, Tina. Pedagogiska och lugna lärare. Fokuserade på att hjälpa eleven till målet= körkortet! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-25

  Spontant omdöme
  Anna C skrev om Yvonnes Trafikskola
  Individanpassad utbildning med kompetent och jättetrevlig personal! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-15

  Spontant omdöme
  Helena E skrev om Yvonnes Trafikskola
  Superbra skola med extremt trevlig personal! Jag har kört med alla lärare och dom är lika pedagogiska. Utan er hade jag aldrig lyckats ta mitt körkort! Tack Tobias särskilt, och alla ni andra. Och tack Tina för att du alltid la energi på att stuva om så att jag fick ett schema som passade mig! Jag klarade teoriprovet vid första försöket (2 fel) och uppkörningen på andra! Tack tack tack! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-10

  Spontant omdöme
  julia b skrev om Yvonnes Trafikskola
  Alla lärare är trevliga och bemöter en alltid med ett glatt humör. Ärliga och duktiga på sin sak! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-02

  Spontant omdöme
  Viktor S skrev om Yvonnes Trafikskola
  det var väl som trevligt. inga konstigheter liksom. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-27

  Spontant omdöme
  Joakim B skrev om Yvonnes Trafikskola
  Trevlig miljö och atmosfär med kompetent personal. Började själv från grunden utan möjlighet att köra privat. Fick via lektionerna stadiga, väl avvägda knuffar framåt ända in i mål där personalen delade min glädje. Har åkt med samtliga lärare, inklusive genomfört Risk 1 och har hela tiden varit nöjd! Stort tack! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-30

  Spontant omdöme
  Malwa Shinka V skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag tyckte att det var bra i helheten. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-31

  Spontant omdöme
  isabelle skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag skulle starkt rekommendera Yvonnes till alla jag känner.
  Jag kom i början på sommaren för att börja köra och trots mitt minst sagt knasiga schema så fick dom ihop en planering runt det som fungerade.
  Rekommenderar starkt Mattias som lärare, då han förklarar på ett logiskt sätt och efter varje lektion gick jag hem med mera kunskap, och tro på min körning.

  En helt underbar körskola med stort engagemang!
  Tusen tack alla ni på Yvonnes för en rolig och givande sommar! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-19

  Spontant omdöme
  Emilia W skrev om Yvonnes Trafikskola
  Fantastiskt engagemang och ett otroligt stöd till sina elever. En körskola som inte bara är ute efter att tjäna pengar utan vill att sina elever ska lyckas! Jag tog en intensivutbildning som jag varmt rekommenderar då den gav utmärkt resultat. En uppkörning och ett teoriprov var allt som behövdes. En skola jag skulle rekommendera till mina bästa vänner och min familj.

  Personalen är trevlig och att köra blir roligt! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-01

  Spontant omdöme
  Nike skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag kan varmt rekommendera Yvonnes trafikskola i Nynäshamn.
  Jag tog efter många år och slit mitt efterlängtade körkort tack vare dem. Personalen, framförallt Tobbe, har varit mycket trevliga och proffsiga.
  Jag tycker att jag har fått ett fantastiskt bemötande och Nynäshamn är en väldigt trevlig liten stad att köra upp i :)
  Stort tack till alla! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-29

  Spontant omdöme
  Helen P skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag bor i Stockholm men valde att köra i Nynäshamn eftersom jag behövde körkort med kort varsel och antog att jag skulle ha större chans att klara trafiken på en mindre ort.

  På Yvonnes Trafikskola fick jag ett trevligt och professionellt bemötande från första stund. Yvonne och Tina lyckades pussla ihop en utbildningsplan trots mitt pressade schema.

  Johan var en mycket noggrann och pedagogisk lärare med stort tålamod.
  Jag skulle varmt rekommendera trafikskolan åt alla som går i körkortstankar. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-29

  Spontant omdöme
  Quamru U skrev om Yvonnes Trafikskola
  En skola med mycket bra lärare! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-17

  Spontant omdöme
  X skrev om Yvonnes Trafikskola
  Yvonne och Tobbe var riktigt bra, med olika metoder som passade mig. Johan och jag funkade inte riktigt ihop. Han hade dessutom svårt att hålla tiderna och började de flesta lektioner sent. Över lag är jag nöjd med trafikskolan där Yvonne har varit mån om att allt ska funka. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-13

  Spontant omdöme
  Heidi V skrev om Yvonnes Trafikskola
  Bästa trafikskolan enligt mig! Rekommenderar varmt yvonnes trafikskola i Nynäshamn.
  Jag körde väldigt intensivt i en månad innan uppkörningsdagen. Tänkte innan att det skulle komma att bli en jobbig tid, men måste säga att jag hade bara roligt! Och det är tack vare bästa körskoleläraren Tobias och körskolan (resten av personalen) som sköter sitt jobb på bästa sätt! Man får verkligen ett varmt bemötande på Yvonnes trafikskola samt peppning hela vägen.
  Det är så mycket lättare att köra när man har en lärare som är lugn och trygg, vilket Tobias var hela tiden. Det smittar av sig och man presterar bättre då. Han var verkligen duktig på att förklara saker man inte förstod på ett bra sätt, även det teoretiska.
  Att köra i lugna nynäshamn kändes väldigt bra. Och att köra upp med körskolans bil var ett klokt beslut. Man känner bilen och det blir på så sätt lättare. Att ha läraren med kändes också bara tryggt.

  På Yvonnes trafikskola är det en bra stämning och man märker att personalen är engagerade i sina jobb! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-05-08

  Spontant omdöme
  carolina j skrev om Yvonnes Trafikskola
  Vill varmt rekommendera Yvonnes trafikskola i Nynäshamn, och körlärare Mattias Ringblom i synnerhet. Hans lugna och trygga bemötande, och förmåga att på ett enkelt sätt förklara hur man ska göra banade väg för att jag skulle kunna ta mitt körkort. Jag har och kommer fortsätta att tipsa om att boka in sig på körlektioner på Yvonnes trafikskola, och som sagt speciellt med Mattias Ringblom.
  Jag såg bilkörning som något jag aldrig skulle få in, men med rätt lärare är det möjligt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-04-20

  Spontant omdöme
  Kim skrev om Yvonnes Trafikskola
  Tog körlektioner och det gick bra, hade olika lärare och vissa var bättre än andra, men genomsnittet var riktigt bra! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-04-19

  Spontant omdöme
  Kristoffer P skrev om Yvonnes Trafikskola
  Jag vände mig till Yvonnes trafikskola när det var dags att skaffa körkort. Valet var ganska enkelt eftersom jag tidigare bott i Nynäshamn och känner väl till Yvonnes trafikskola.

  Nynäshamn är en trevlig stad att lära sig köra bil i. Man slipper den värsta storstadshetsen samtidigt som alla moment finns där. Under min utbildning tillkom även den sista sträckan på motorvägen som numera går hela vägen ner till Nynäshamn.

  På Yvonnes fick jag ett väldigt trevligt bemötande och peppning hela vägen. Mina lärare kunde på ett enkelt och lättbegripligt sätt förklara saker jag undrade över.

  Inför körprovet var jag som otroligt nervös och trodde inte riktigt att jag var redo. Men när jag väl satt bakom ratten kändes allt rätt och det visade sig att jag hade kommit dit väl förberedd. Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik E

  2009-12-22

  Spontant omdöme
  Fredrik E skrev om Yvonnes Trafikskola
  Tog körkortet för två år sedan i september månad (2007) där jag tog två lektioner på Yvonnes Trafikskola innan min uppkörning (jag tränade privat).

  Jag fick sitta med den mest opedagogiska person jag någonsin mött. Jag fick det påpekad konstant att jag "inte kunde köra bil" och om jag "inte ens kan starta ordentligt" så är jag körd på uppkörningen som analkade.

  Jag fick även det påpekat att det var mitt fel när han bad mig köra upp för en igensnöad backe trots att jag frågade om det vore så klokt med tanke på all snö. Det slutade med att vi fastnade och han blev mäkta irriterad och påstod att jag nog får "lära mig köra bil först".

  Dagen efter andra övningstillfället körde jag upp, samtidigt som en annan kille som hade den här körskoleläraren från Yvonnes Trafikskola sittandes i hans bil. Jag klarade uppkörningen utan några problem som helst och fick inget "Grattis!" utav den här manliga körskoleläraren från Yvonnes Trafikskola.

  Rent ut sagt skitdåligt sätt att för det första försöka sälja fler lektioner men dessutom ett otrevligt och elakt sätt att få människor att växa som bilförare. Jag trodde jag var värdelös efter hans två lektioner men tydligen tyckte inte uppkörningsläraren (som var betydligt trevligare).

  Rekommenderar INTE Yvonnes Trafikskola som borde överse sina övningskörningslärare. Om ni ändå väljer skolan, välj inte en lång, manlig körskolelärare (som jag inte minns vad han heter). Läs mer
  gillar detta
 • 2008-09-06

  Spontant omdöme
  Lia skrev om Yvonnes Trafikskola
  Mycket seriös skola med trevlig och duktig personal! Läs mer
  gillar detta