Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företagLäs vad 92 kunder tycker om AB FLYTT Stockholm
2021-01-13Spontant omdöme
Mycket duktiga och trevliga "flyttgubbar". Punktliga och snabba.
Vi hade problem med hissen och väntetid på reparatör men killarna höll humöret uppe och släpade kartonger i trapporna.
Rekommenderas starkt.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2021-01-08Spontant omdöme
Snabbt och smidigt med god information inför flytten!
2020-12-27Spontant omdöme
Vi använde AB Flytt vid två flyttar: från vår lägenhet till magasinering och sedan till ny lägenhet. De var väldigt proffsiga, duktiga och snabba! Rekommenderas verkligen.
2020-12-21Spontant omdöme
Jag är MYCKET nöjd med flytten, allt fungerade klockrent!!!!
Trevligt bemötande från första- sista kontakten, inga problem trots kort varsel. Saklig och överensstämmande offert.
Trevliga och professionella flyttkillar; kom på utsatt tid, snabba, hjälpsamma, varsam hantering av flyttgodset, samt att de placerade flyttgodset i nya bostaden på ett föredömligt sätt!!!!! Stort Tack!!
Superbra flyttfirma, rekommenderas varmt!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-12-11Spontant omdöme
Jag lånade 50 flyttkartonger som hämtades och lämnades, jättesmidigt!
Det var första gången jag anlitade flyttfirma och var orolig och nervös. På flyttdagen hjälpte Ali och Sher mig och de var mycket trevliga, effektiva och duktiga! Inget skadades eller gick sönder och priset var bland de lägsta av ca fem olika offerter jag efterfrågat. Jättenöjd!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-12-08Spontant omdöme
Superbra flytt, allt flöt på kanon! Väldigt trevliga och effektiva flyttgubbar, flytten helt utan problem.
Kan varmt rekommendera bolaget.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-12-06Spontant omdöme
Det här gick galant. Punktliga, snabba, tillmötesgående, varsamma med grejorna. Ingen stor flytt men lastningen i Nacka (utanför Stockholm) kl 08:00 gick blixtsnabbt. Urlastat och uppburet i Västerås, allt på angiven plats kl 10:06.
Lite brist språkligt men vi förstod varandra bra ändå och viktigast var att flytten gick så bra.
Rekommenderas varmt.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-11-27Spontant omdöme
Såå himla nöjd! De kom i tid, hanterade godset varsamt och var mycket trevliga, hjälpsamma, flexibla och tillmötesgående. Förutsättningarna var inte optimala men killarna löste allt med ett leende. Rekommenderas varmt!
2020-11-25Spontant omdöme
Det gick väldigt snabbt och smidigt. Dom kom i tid, var försiktiga med allt som flyttades och var effektiva. Jag är mycket nöjd.
2020-11-23Spontant omdöme
Kom i tid, snabba, försiktiga med våra saker. Vi är nöjda.
2020-09-01Spontant omdöme
Tillmötesgående, flexibla, trevliga och snabba med att ge offert. Fantastiskt fin service trots överraskningar från mig som kund på flyttdagen p g a oförutsedda händelser som orsakade enormt mycket merjobb för flyttkillarna. De löste allt galant och med gott humör. På grund av detta behövdes ytterligare ett flyttillfälle och trots att de var fullbokade löste de även detta inom min snäva tidsram jag hade att förhålla mig till. Kan verkligen helhjärtat rekommendera AB Flytt Stockholm och Flyttspecialisten.
2020-08-24Spontant omdöme
Noggrann och effektiv personal från AB Flytt Stoclholm hjälpte mig att flytta från lägenhet till hus. Det gick smidigt och sköttes seriöst och professionellt. Jag kan rekommendera denna flyttfirma. Jag har tagit hjälp av dem två gånger och varit riktigt nöjd båda gånger. /Maud
2020-08-16Spontant omdöme
Vi är väldigt nöjda med flytthjälpen då vi flyttade från Stockholm till Uppsala. Allt gick väldigt smidigt. Bra och snabba att kommunicera med. Duktiga flyttkillar som var snabba, försiktiga med saker och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera AB Flytt
2020-08-11Spontant omdöme
Mycket duktiga, trevliga & professionella, rekommenderas varmt.
2020-07-28Spontant omdöme
Vi är så nöjda med AB flytt! Trevligt bemötande hela vägen från offertförfrågan, till bokning och flytt. Jättesnälla och proffsiga flyttkillar som gjorde att flytten gick snabbt och smidigt! Kan verkligen rekommendera!
2020-07-16Spontant omdöme
Rekommenderas starkt! Efter initial kontakt fick jag omgående en offert med estimerad tid och prisförslag, och slutpriset blev exakt vad som offererades. Killarna som hjälpte mig var oerhört snabba, trevliga och jätteförsiktiga med packning osv! Jättenöjd och skulle lätt anlita igen.
2020-06-29Spontant omdöme
Kan starkt rekommendera. Flyttkillarna var klara väldigt snabba och tog vara på bohaget.
2020-06-22Spontant omdöme
Stort tack för fantastiskt smidig flytt! Snabba, lyhörda och trevliga flyttkillar som hade extremt bra koll på våra saker & vart de skulle i nya huset. Imponerande! Kan varmt rekommendera AB FLYTT Stockholm, de var superbra & väl värt priset. Även flyttstädningen var toppenbra; rent & fint samt smidigt.
2020-06-17Spontant omdöme
Stort TACK för hjälpen med flytten, flyttkillarna var hur duktiga som helst, de får en stor stjärna, det högsta betyget man kan ge, vi är super super nöjda och kommer alltid att anlita er vid flytt.
Hur mycket jag än försöker att komma på något att anmärka på med flytten, fanns inget att anmärka på, helt fantastiska flyttkillar, de jobbade tyst, strukturerat och effektivt, de kom i tid på minuten och blev klara tidigare än planerat.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-06-08Spontant omdöme
Vi kunde aldrig tro att flytten skulle gå så enkelt, killarna kom i tid. Super trevliga och proffsiga. Bar kartonger och möbler snabbt och varsamt. Så enkelt från första kontakten till betalningen.
Tack Bästa AB Flytt <3skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-05-26Spontant omdöme
Smidig och snabb kommunikation, tillgängliga med kort varsel.
Löste både flytt och städ galant!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-05-26Spontant omdöme
Flytten gick väldigt snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt!
2020-05-25Spontant omdöme
Jag är supernöjd, allting gick väldigt smidigt!
Som student med föräldrar på annan ort och med liten erfarenhet av att flytta så fick jag mycket hjälp och snabba svar kring alla möjliga frågor jag hade.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-05-16Spontant omdöme
Flytten gick snabbt och smidigt, väldigt hjälpsamma. Städningen likaså, bra kommunikation.
2020-05-16Spontant omdöme
Otroligt snabb Flytt med hög servicenivå. Kan verkligen rekommenderas.
2020-05-15Spontant omdöme
Kan till 100% rekommendera AB FLYTT Stockholm. Lätt att komma i kontakt med, kom i tid, var jättetrevliga, proffsiga och gjorde min flytt till en dröm! Tusen tack!
2020-05-05Spontant omdöme
AB Flytt Stockholm skötte flytten utomordentligt bra. Trevliga och serviceinriktade gubbs. Städningen jättebra och hämtning av lånade kartonger sköttes snabbt.
Helnöjd kund med andra ord.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-05-05Spontant omdöme
Flytten gick otroligt smidigt. Flyttkillarna var supertrevliga och noggranna. Förut när jag har anlitat en annan flyttfirma har de surat för jag inte packat rätt. Här var det inga sura miner utan bra service rakt igenom. Det hela gick snabbt och blev billigare än jag hade räknat med. Fem starka plus, kommer anlita igen.
2020-05-05Spontant omdöme
Mycket bra flyttfirma. Trevliga, effektiva och tillmötesgående. Höll tiderna till punkt och pricka. Även städet gick hand i hand med flytten.
2020-04-30Spontant omdöme
Flytten från Huddinge till Älmsta gick snabbt och smidigt. Killarna var trevliga och alla möbler och kartonger var intakta.
Även kontakten vid bokningen var mycket positiv och trevlig.
Vi kan varmt rekommendera AB Flytt Stockholm.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-04-29Spontant omdöme
Vi var jättenöjda! Vilka hjärtligt trevliga och hjälpsamma killar som jobbade hårt (3 trappor utan hiss)? 10 poäng av 10 möjliga. Kanon service hela vägen! 👍
Lasse & Mirjaskrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-04-28Spontant omdöme
Mycket bra i alla kontakter! Personligt och professionellt.
Genomförde flytten på ett exemplariskt sätt. Kan rekommenderas!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-04-28Spontant omdöme
De höll tiden och var väldigt försiktiga. Det kändes tryggt och säkert, precis som man vill ha det.
2020-04-26Spontant omdöme
Allt gick super! Snabbt, effektivt, professionellt och inget trasigt. Rekommenderas varmt!
2020-03-27Spontant omdöme
I tid, tar väl hand om det som ska flyttas och jobbar väldigt effektivt. Sökte runt på nätet ett bra tag för att hitta en bra flyttfirma till rätt pris.
Hört om många firmor som varit mer eller mindre professionella och ville inte hamna i sitsen där man blir lurad. Läste många goda omdömen om AB Flytt Stockholm och jag kunde inte varit nöjdare! Stort tack AB Flytt Stockholm för ett väl utfört arbete!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-03-24Spontant omdöme
Väldigt smidigt och professionella, i tid och hanterade allting snabbt, tack så mycket
2020-03-23Spontant omdöme
Allt gick smidigt och lätt att kommunicera, allt rullade på som avtalat!
2020-03-18Spontant omdöme
Jag kan starkt rekommendera det här bolaget. Vi bestämde oss att inte göra flytten själva mindre än 2 veckor innan flytten. Trots det lyckades AB Flytt att organisera det på ett proffsigt sätt. De var snabba att svara på mail och förklarade allt som behövdes.
Flytten gick snabbt, killarna var trevliga och gav oss också tips på hur man kan montera möbler snabbare.
Kommer anlita dem igen om vi ska flytta.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-03-17Spontant omdöme
AB FLYTT Stockholm har hjälpt mig många gånger och det har fungerat helt perfekt alla gånger.
Kan varmt rekommendera AB Flytt.skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-03-16Spontant omdöme
Vi anlitade AB Flytt Stockholm för vår flytt. Vi var mycket nöjda. Flyttkillarna arbetade lugnt o metodiskt (utan att tappa tempo) och vi kände oss trygga. Vi kan varmt rekommendera dem.
2020-03-04Spontant omdöme
Mycket nöjd! Jag valde AB flytt Stockholm då min mor anlitade dem när hon flytta och rekommenderade dem.
Det gick fort och smidigt! Mycket trevliga!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-03-02Spontant omdöme
Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Mycket flexibla flyttkillar!
2020-02-20Spontant omdöme
Jag anlitade AB Flytt Stockholm i början av februari 2020 för en bohagsflytt. Både jag och min fru är mycket nöjda med det bemötande vi fick och själva flytten, som gick både snabbt och problemfritt. I händelse av framtida flytt kommer jag anlita företaget igen.
2020-02-17Spontant omdöme
Vi har anlitat AB Flytt flera gånger och har alltid varit mycket nöjda. Nu senast den 13 feb 2020. Återigen en snabb och smidig flytt med trevliga och noggranna killar. Vi kommer garanterat anlita dem nästa flytt också.
2020-02-04Spontant omdöme
Det fungerade mycket bra med AB flytt.
De va noggranna och försiktiga med lastning/ avlastning.
Gick lätt att samarbeta med dem och dirigera vart lådorna skulle in i nya boendet.
Supersmidigt med lån av flyttlådor.
Det Enda som va frågetecken var restiden mellan boendena, men det kändes sekundärt i det hela. Jag borde dock såhär i efterhand frågat ungefärlig uppskattad tid till ankomst med lastet, hade hunnit äta lunch utan problem istället för att stå och vänta.
Helhetsupplevelsen bra!skrev om AB FLYTT Stockholm -
2020-02-03Spontant omdöme
Andra gången vi anlitar dem och vi är supernöjda även denna gång. Väldigt effektiva killar som utförde jobbet klart snabbare än förväntat. Inget att anmärka på. Rekommenderas starkt!
skrev om AB FLYTT Stockholm