Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag12 omdömen om AMIA
skrev om AMIA
Bästa bilfirman jag besökt, otroligt proffsiga & trevliga killar som jobbar där. Tillmötesgående & hjälpsamma, rekommenderas till alla som vill göra en bra bilaffär. Supernöjd med min nya Kia sportage!
skrev om AMIA
Superbra kundbemötande, superbra priser och bra bemötande av Salle och Karim. Fick en fin Opel Astra
skrev om AMIA
Bra service! Trevliga killar. Fixade AC:n i ett naffs innan köpet, då vi märkte att den kylde dåligt. Snabb o smidig affär.
skrev om AMIA
Smidigt bilköp, riktigt bra service och jätte trevlig personal. Rekommenderar starkt
skrev om AMIA
Fantastisk service! Kom för att kolla på en bil åkte där i från med en annan som passade mig mycket bättre! Tack för en väldigt smidig och bra affär!
skrev om AMIA
Bästa bemötande jag någonsin mött, helt underbara killar som brinner för att hjälpa.
Lyssnar noga på vad man behöver och fixar de.
Tack för eran hjälp!! Ni är grymma!! -
skrev om AMIA
Med bra personal så kommer man långt! Bra bemötande, perfekt service. I mitt fall så strulade det med en radiokod. Säljaren håller kontakten och kontrollerar att en ny kod kommer fram. Hatten av och extremt mycket tack!
skrev om AMIA
Väldigt tillmötesgående, kan varmt rekommendera!
skrev om AMIA
Riktigt bra bemötande! De tog in min bil snabbt, tycker jag fick en bra summa med, är så trött på folk som ska lägga skambud på bilar man sålt genom åren. Mycket nöjd faktiskt!
skrev om AMIA
Riktigt nöjd med min lilla golf ni sålde till mig, 2 år har gått och har endast behövt en oljeservice. Tack!
skrev om AMIA
Mycket proffsiga grabbar och grym service, allting gick väldigt smidigt.
Kommer tillbaka i framtiden! -
Väldigt smidigt, inget krångel