Det bästa du kan få inom tandvård!
Avenytandvården AB
54 omdömen om Avenytandvården AB
Anna bemöter med omtänksamhet och positiv energi. Lyssnar och tar med största engagemang saker till discussion Är en nöjd kund som önskar få fortsätta att komma till Anna trots att jag bor i Onsala.
Bra och trevlig. Känns tryggt!
Professionellt och personligt bemötande. Duktig tandläkare.
Blev som tidigare mycket fint bemött och professionellt behandlad. Är mycket nöjd. Johan Björck
Behaglig undersökning för att vara hos tandläkarn, inga hål bara kontroll med sedvanlig behandling. Göran Olofsson
Trevligt bemötande. Informativ diskussion. Proffesionell och skicklig behandling. Elegant uppföljning
Alltid bra bemötande och Anna är lugn, trevlig och snäll!
Blir alltid bra bemött av Anna. Hon är väldigt försiktig och lugn vilket passar mig, eftersom jag har ”tandläkarskräck”. Det som gör att det inte blir en 5:a är att jag har fått vänta och inte kommer in på avtalad tid.
Trevligt bemötande av jätte kunig tandläkare,
Mycket nöjd med behandlingen och mottagandet.
Professionell och kunnig. Trevlig person med humor.
Jag har ingen lust att beskriva
Vänligt bemötande och tandläkaren var mjuk i sina rörelser dvs inte hårdhänt.
Bra och proffsigt som alltid. Positivt bemötande
Bra, trevligt, professionellt.
Lätt att nå.God vård.Har besökt samma mottagning sedan många årtionden tillbaka. Tidigare Dr Thorner nu Dr Borcic.
Trevlig o kunnig! En tandläkare man alltid vill gå till
Jag hade en väldigt positiv upplevelse hos Anna som alltid! Anna är väldigt trevlig och professionell. Kan rekommendera Anna alla dagar i veckan! Tack
Personlig, kunnig, noggrann, skicklig och dessutom trevlig.
Jag är nöjd. Trevligt bemötande, bra tandvård.
Anna är den bästa tandläkare jag någonsin haft. Hon är väldigt mån om mig som kund, försiktig och informativ. Dessutom väldigt trevlig.
Mitt ärende var komplicerat, men tandläkaren visade omtanke och såg till att jag blev remitterad till specialist. Hon var noggrann och mycket vänlig.
Blev väl och vänligt bemött. Fick svar på mina frågor.
Vad bra att du fick svar på dina frågor, tack för uppskattningen!
Hjälpsamhet, noggrannhet, vänligt bemötande.
Vad glad jag blir att du känner så, stort tack Ann-Christine🙏
Jätteproffsigt med bra bemötande
Stort tack Kerstin✨️
Fint, vänligt och snabbt omhändertagande!!! Förväntningarna var att tandläkaren skulle hitta orsak till mina besvär, undersökte kliniskt och gjorde röntgen (lite för många bilder tyckte jag) Ingenting av värde för mig hittades som kan förklara der som gjör ont. Upplevelsen var på det hela bra, men besvär består, vilket är jobbigt och drygt 1000 kronor fattigare. Positivt att det inte var någon infektion i käken lr dom tänder som smärtar
Tack för din feedback Ellen, ibland får man utreda och utesluta infektioner och dylikt och konstatera att man för tillfället inte hittar några fynd men vi följer upp och håller dig under uppsikt🙏
Anna har ett väldigt fint sätt, professionell och duktig. Jag som är tandläkarrädd kan inte komma till en bättre tandläkare!
Bästa Christian, är så glad att du känner så, stort tack🙏
Bra bemötande känns på riktigt att tandläkaren bryr sig.
Tack Anette för att du delar med dig av din upplevelse och känner dig väl omhändertagen🙏
Har för tillfället en pågående behandling, men har hittills upplevt ett mycket gott bemötande.
Tack för din feedback Pehr, det uppskattas!
Bemötandet på Aveny Tandvården var vänligt välkomnande.Aveny Tandvården levde upp till mina förväntningar det var en intresserad kunnig tandläkare mötet var behagligt.Köpte mellan rums tandborstar.
Stort tack för din fina recension Lilian och mellanrumsborstarna är i topklass👍
Trevligt bemötande och med stor omtanke
Vad roligt att det uppskattas, tack Tomas!
Bästa tandläkaren! Proffsig och trevlig
Tack då mycket Helena🙏
Kunnig och väl behandlad Rekommenderas
Tack för din uppskattning och rekommendation !
Proffsigt, snabbt. Kunnig. Bra läge
Toppen, tack👍
Lätt att kommunicera med, förtroendeingivande och trevlig.
Tack för ditt förtroende Carl Johan!
Det är väldigt proffsig och kompetent behandling jag upplever att det är enkelt och effektivt
Tackar Kristian🙏
Mycket bra. Proffsigt och trevligt.
Stort tack!
Helt enligt förväntan, dvs allt var bra. Enda "minus" var försening (orsakad av tidigare kund)
Ber om ursäkt för den lilla föreningen, vi gör vårat yttersta för våra patienter🙏
Jag blev bra bemött. Det var en årskontroll av mina tänder. Vet inte vad tjänsten heter. Jag är väldigt nöjd med min tandläkare, hon är mycket professionell i sin utövning.
Uppskattar dina fina ord Edvi, tack 🙏
Toppen bemötande och mycket nöjd med behandlingen av min tand
Är så glad att du är nöjd med behandlingen och stort tack🤗
Förtroendegivande, professionell och varsam hantering av mig som patient.
Vilka fina ord, stort tack Björn!
Jag tycker att jag får ett bra bemötande av en kompetent och noggrann tandläkare. Hon är lätt på handen och kommer också med goda råd. Jag är mycket nöjd med mitt besök.
Tack för din fina recension Anne-Beate och vi är så glada att du är så nöjd med behandlingen och omhändertagandet på kliniken🙏
Ordning och reda på mottagningen
Finns inget annat👍
Professionellt omhändertagande, trevlig bemötande..
Tack Peter!
Topp tandvård, service och allt
Tack så mycket Leif:)
Alltid trevligt. Rent o snyggt o professionell tandläkare.
Stort tack Björn:)
Profsit besök. Alltid bra bemötande. Uppskattar Avenytandvården
Stort tack Britt!
Lugnt och avspänd miljö. Man känner sig välkommen.
Tack Birgitta, underbart att du känner så🙏
Vänligt bemötande. Känns tryggt Mycket noggrann lätt på handen.
Tack för dina fina ord Ulla:)