Barkarby Wellness lokaler är välkomnande och rogivande och du får ett fint bemötande av Rina när du kommer dit. Farah har en fantastisk holistisk kunskap om hela kroppen. Hon hjälper mig att bygga upp min hälsa både fysiskt och mentalt. Förutom den kiropraktiska behandlingen hon ger mig och tips om stretch- och styrkeövningar att göra själv hemma, så får jag övningar för att hitta mitt inre lugn och och att bygga upp min förmåga att hantera en stressig vardag på ett bättre sätt.
Jag tar även med mig mina barn till Barkarby Wellness. De händer ju att de ramlar när de är ute och leker och sportar och Farah har hjälpt dem med både stukade fötter och handleder och hon ger dem kontinuerlig behandling av ryggraden. Om fler förstod hur mycket problem en subluxation/förskjutning i ryggraden kan orsaka i kroppen när nervsystemet inte kan göra sitt jobb fullt ut så skulle så många fler gå regelbundet till en kiropraktor för att hålla kroppen och knoppen i balans. Jag rekommenderar starkt Farah och Barakarby Wellness.
Barkarby Wellness Kiropraktik
gillar detta