Beauty Clinic by sisters

Bergsunds strand 40, 117 38 Stockholm — Visa karta

1.9 i betyg av av 15 omdömen

Läs vad 15 kunder tycker om Beauty Clinic by sisters

 • Maria Synöve I

  2020-04-18

  Spontant omdöme
  Maria Synöve I skrev om Beauty Clinic by sisters
  Jag brukar vara försiktig med att döma. Men jag vill lämna detta omdöme för att varna dem som funderar på att gå till Beauty Clinic by sisters.
  Jag beställde en "plasma iq" behandling via Lets deal. Tänkte, vad fint att kunna göra en lite skönhetsjustering utan ngt onaturligt.
  Kontakten var urusel. Deras hemsida fungerar ej, desvarar bara per sms. Tjejen jag hade kontakt med skickade sms mitt i natten. När jag väl kom dit sa hon inte ens hej, hon sa bara, kom in.
  Lasersticken gjorde jätte ont trots att jag fick en bedövningssalva.
  Detta var den 1 mars. Idag, den 18 april har jag fått brännmärken efter hennes usla angrepp. Hon brände så djupt. Har hört mig för av andra ställen som utför detta och de blev chockerade över hur hon hanterat detta. Så jag vill verkligen inte rekommendera NÅGON att gå dit. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Skin Care By Louise Labero
  4.8 / 5 i betyg — 202 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Louise är mycket proffsig, trevlig och kunnig. Jag kan bara rekommendera!"
  LINNÉA S
 • 2019-02-27

  Spontant omdöme
  Amanda Holmen skrev om Beauty Clinic by sisters
  VARNING!!
  Jaha då testade man en ny klinik som man kanske inte borde ha gjort. Det är så uppenbart att de är TRE bra omdömen på rad längre ner och alla är publicerade samma dag att de är dom som äger företaget har skrivit dom själva.
  Jag gick dit fick inte alls se paketen på fillers jag köpte så kunde vart vad som helst. Köpte 2 ml och gjorde i läpparna och kinderna.

  Mina läppar blev HELT SNEA. Som på bilden ovan. Jag förstår inte hur man kan göra så hon verkar vara väldigt okunnig och inte alls kunna sitt jobb. Väldigt dålig attityd när man väl påpekade något..

  Så nu har man köpt 2 ml från en annan klinik för att fixa skiten!!och de va betydligt mer än när jag va hos beautyclinicbysisters så undrar om jag bara fick en spruta där istället för 2 . hon andra fixade iaf det snea och undra vad fan hon hade gjort med mina läppar..
  Kinderna såg man inte heller skillnad på och känner knappt att hon har lagt där.
  känner mig LURAD och ledsen.

  GÅ INTE DIT Läs mer
  Maria Synöve I gillar detta
 • 2019-01-02

  Spontant omdöme
  Diana F skrev om Beauty Clinic by sisters
  Skulle inte ens rekommendera stället till min värste fiende, uselt bemötande, hemska resultat. En väldigt olojal behandlare.. Har postat upp en bild på resultatet efter behandlingen, har tömt läpparna med hyalas 4 ggr och materialet är kvar i läpparna ändå.. börjar undra om de verkligen var hyaluronsyra jag fick insprutat i läpparna.. Läs mer
  Mia H gillar detta
 • Reco tipsar!
  RawBar
  4.4 / 5 i betyg — 16 omdömen
  Badge2020
  "Fantastisk service och produkter! Jag rekommenderar varmt Paola och RawBar 😊👌"
 • 2019-01-02

  Spontant omdöme
  Alexander B skrev om Beauty Clinic by sisters
  Ägaren skriver sina egna recensioner, så förutsägbart. Hur kan tre bra recensioner komma en och samma dag och skriva exakt likadant?

  Den här ”kliniken” har totalförstört vad jag en gång i tiden kallade LÄPPAR. Jag har klumpar och kapselbildningar i läpparna och jag har kontaktat dem HUNDRA gånger och dem skiter fullständigt i. Jag ska se till att detta ställe stänger. Dem orsakar för fan livsfara!! Läs mer
  Mia H gillar detta
 • 2018-12-04

  Spontant omdöme
  Felicia D skrev om Beauty Clinic by sisters
  GÅ INTE HIT!!
  Förstörde allt på mig. Mina läppar blev ojämna fast hon sa svullnaden och allt skulle gå ner och jag sa till henne ta inte så mycket på ena sidan. Mina kinder är ojämna samma sak där kan inte ens se att min ena kind börjar mycket högre upp än den andra! Så otrevliga så fort man påpekar det och vägrar svara på en längre. Läs mer
  Mia H gillar detta
 • Sponsor
  Shama Clinic
  4.5 / 5 i betyg — 38 omdömen
  "Jag hade inga förväntningar alls i början. Dock är personalen jätte trevliga och är så hjälpsamma. De försöker deras bästa att nöja mig och"
 • Jana E

  2018-09-08

  Spontant omdöme
  Jana E skrev om Beauty Clinic by sisters
  Kontakten innan var katastrof. Svåra att få tag på och allmänt pantade i sms.
  Personen som utförde behandlingen saknade kunskap om de olika kemikalierna, hade noll känsla för hur man behandlar kunder, skuldbelade mig för tex att mina ögon twitchade och vattnades.
  Behandlaren gav ett ointresserat och inkompetent intryck.

  Spelar ingen roll om resultatet blev ok. Jag gick därifrån men en dålig känsla i kroppen efter att ha varit där. Läs mer
  Mia H, Sara S gillar detta
 • Sara A

  2018-09-05

  Spontant omdöme
  Sara A skrev om Beauty Clinic by sisters
  Aldrig mer sätter jag min fot där, väldigt otrevliga och kalla!! Läs mer
  Mia H gillar detta
 • Reco tipsar!
  Klinik Divage
  4.8 / 5 i betyg — 56 omdömen
  Badge2016
  "Antonia, som driver salong Divage, arbetar både proffesionellt och personligt, och gör att jag numera blivit stamkund hos henne när det är d"
 • 2018-05-17

  Spontant omdöme
  Zara S skrev om Beauty Clinic by sisters
  Rekommenderar starkt! Proffesionella och trevligt bemötande 🌸 Läs mer
  gillar detta
 • Frida H

  2018-04-17

  Spontant omdöme
  Frida H skrev om Beauty Clinic by sisters
  Jag är tyvärr missnöjd med mina 3d ögonbryn. Mitt ena ögonbryn sitter högre upp än det andra och de finns tomma fält mitt i brynet där det saknas strån. Jag känner att min behandlare inte lyssnade på mina önskemål utan gjorde som hon själv tyckte skulle bli bäst, och dessutom gjorde hon grova missar. Kan hända hon tycker sig ha bättre smak än jag, men det är ju jag som ska ha brynen i framöver så det borde vara viktigast att jag blir nöjd.
  Mitt önskemål om att rista i ett eller två strån kostnadsfritt där det saknades som en enklare justering möttes tråkigt nog av ett ett oproffecionellt upprört svar med idiotförklaringar.
  Har nu gått till en annan salong som försökt jämna ut brynen både i täthet och höjd. De gav mig ett bättre pris för att de tyckte synd om mig vilket känns som ett kvitto på hur inkompetent behandlaren på beauty by sisters var Läs mer
  Mia H gillar detta
 • Reco tipsar!
  Mandy Medical
  4.8 / 5 i betyg — 212 omdömen
  Badge2020
  "Alltid ett professionellt bemötande fyllt med positiv energi. Mandy Medical uppfyller alltid mina förväntningar och behandlingarna ger fanta"
 • 2018-01-12

  Spontant omdöme
  Diana skrev om Beauty Clinic by sisters
  Skulle inte rekommendera den här kliniken till någon! När man som kund betalar o ger någon ansvaret att fixa läpparna lämnar man över ett ansvar, då ska de som jobbar sköta sitt jobb och om de eventuellt skulle behövas en justering så är det dom som ska stå för det. I Dehär fallet fick jag heeelt snea läppar, hon sa det själv till mig innan ja gick där ifrån men de skulle lägga sig, sen 2 veckor senare så hörde ja av mig igen o då var inte fallet ”akut” då de ända problemer var att de såg dåligt ut. Jag fick även en staark reaktion på läppen 3 veckor senare då den svullnade upp osv. Med massa tjat osv fick ja tillslut tillbaka Mina pengar så ja kunde ta ur minst läppar på en annan klinik då ja abslut inte vill lägga de i deras händer igen. Samma sak gällande en vän till mig, hon fick massa klumpar i läppen som hon inte ville ta tag i förens 3 månader senare o så sa hon att ba bara är att fylla ut de med mer fillers, när vi frågar andra kliniker så ska man absolut inte göra så. Tjejen har ingen kunskap i de hon gör helt enkelt o ingen förklaring på varför våra läppar reagerade som de gjorde Läs mer
  Mia H gillar detta
 • 2017-10-20

  Spontant omdöme
  Jasmin P skrev om Beauty Clinic by sisters
  Jag tycker att hon är duktig på sitt jobb. Har ett öga för det och passion. Väldigt lojal. Skulle göra en justering hos henne hon gav det gratis :) både lyhörd och har empati. Folk vill allltid förstöra. Skaffa ett liv människor...

  Xoxo

  J. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Beauty & Medical Team
  4.7 / 5 i betyg — 561 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika ty"
 • 2017-10-20

  Spontant omdöme
  Amanda S skrev om Beauty Clinic by sisters
  Ni vet ej vad ni pratar om tjejer. Har vart hos denna behandlaren i 4 gånger nu, världens trevligast och väldigt vacker! Ibland får jag blåmärken och ibland inte men inget man hackar upp sig på :/ och tycker salongen är väldigt fräsh. Ni måste ha haft en dålig dag ni eller behandlaren 😂 Läs mer
  gillar detta
 • Mia H

  2017-06-09

  Spontant omdöme
  Mia H skrev om Beauty Clinic by sisters
  Mycket otrevlig personal noll service känsla. Kall och robotlik. och kunden var knappast i fokus. Men till det viktigaste till resultatet......bedrövligt. Ser ingen skillnad.
  Gjorde samma behandling på en annan salong och fick ett strålande resultat. Då skall även sägas att ´det var första gången jag sprutade in fillers. Så man kan heller inte skylla på att det låg något kvar sen tidigare. Jag håller med tidigare omdömen när det gäller kränkningar smuts mm. Dessutom undrar även jag om jag fick 1ml då resultatet skiljer sig så enormt från förra salongen. Kommer aldrig gå till någon annan än ICLINIC!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Östermalms House Of Beauty
  4.9 / 5 i betyg — 231 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Underbara fantastiska Maria är något utöver det vanliga, kundfokus och kundanpassat! Bästa resultatet, tipsar alltid vänner och familj att b"
 • Esma K

  2017-06-02

  Verifierad kundrelation
  Esma K skrev om Beauty Clinic by sisters
  Aldrig mer sätter jag min fot där, ändå är jag inte den kinkiga typen! Blåmärkena efter fillern är nu, fyra dagar efter behandlingen, fortfarande enorma. Har gjort samma behandling förr, på andra kliniker och på sin höjd fått lite röda prickar efter nålsticken, som dessutom försvunnit efter max en dag. Hon som utfört behandlingen nu skyller ifrån sig med att det kan variera från dag till dag hur känslig hud man har. Jag måste ha hamnat där en av mina allra sämsta hud-dagar i så fall. Eller så är hon oerfaren, hårdhänt som fan och inte alls lämpad för detta yrke. Testa själva på egen risk! Läs mer
  Gilla  
  Mia H gillar detta
 • 2017-04-27

  Verifierad kundrelation
  Lisa M skrev om Beauty Clinic by sisters
  Har det på mitt samvete att varna andra för den här salongen. En skräckupplevelse helt enkelt! Gjorde en fillerbehandling där hon med nålen var ovanligt otrevlig och kom med märkliga kommentarer om mitt utseende. Kränkande och oprofessionell. Under behandlingen fortsatte hon med hetsig röst och skakiga händer kommentera hur hängiga mina kinder var och hur många fler behandlingar jag behövde göra. Riktigt skrämmande med så mycket opåkallad aggressivitet! Dessutom var lokalen riktigt smutsig och dammig, överdraget på britsen fläckig och jag fick lägga ytterkläderna på golvet, ingenstans att hänga dem! Det är fortfarande oklart för mig om hon använde de två ml filler som jag köpt el bara en ml. Jag fick aldrig se de förpackningarna, som man får göra på seriösa salonger. Hon med nålen hårdhänt och ovan, har fortfarande blåmärken i ansiktet efter två veckor. Jag är genuint glad att jag inte har större skador än blåmärkena efter den behandlingen. Men jag skulle aldrig sätta min fot på den salongen igen och har varnat alla jag känner för det stället. Läs mer
  Gilla  
  Mia H, Esma K gillar detta
 • Sponsor
  Victoriakliniken
  4.9 / 5 i betyg — 14 omdömen
  "Jag gjorde en bröstförstoring med Dr Charles Randquist som kirurg och känner att inte kunnat vara mer nöjd över valet av klinik/kirurg! Ki"
  Rebecca S

Bästa Ansiktsbehandlarna nära Beauty Clinic by sisters:

4.9 i betyg av 42 omdömen
Inga B Inga B tycker:
“10 - 15 minuter epilering haka...” Läs mer
AhClinic (1.7km)
4.9 i betyg av 286 omdömen
4.4 i betyg av 185 omdömen
Laserverket AB (1.8km)
4.8 i betyg av 55 omdömen
4.9 i betyg av 93 omdömen
TIFONY (1.9km)
5.0 i betyg av 32 omdömen

Karta

Kategorier