Alla kategorier Restaurang Västra Götaland Göteborg Belindas Café

Belindas Café

Eklandagatan 2, 412 55 Göteborg — Visa karta

3.8 i betyg av 13 rekommendationer
Belindas Café är ett riktigt allergicafé! Vi bakar allting själva och vi serverar även frukost och lunch. Vi har inga nötter, allting är ekologiskt, glutenfritt, laktosfritt, äggfritt och mjölkfritt! Vi har även ett unikt utbud av vegangodsaker.

Restauranger nära Belindas Café:

Matsmak

Matsmak

60 recos
Drakegatan 1, GÖTEBORG
Matsmak står för god mat, hög kvalitet och smakkänsla. Vi strävar efter att allt... Läs mer ›
Matsmak
Monica E:
Bra bemötande, vi beställer enbart catering, och de brukar vara ok! Som kund hos er upplever jag snabbt svar på mail och fin service.
Rustik Bistro

Rustik Bistro

55 recos
Linnégatan 27, GÖTEBORG
Hjärtligt välkommen till Rustik Bistro. Vi är en fransk-svensk bistro belägen mi... Läs mer ›
Rustik Bistro
Cinita C:
Trevligt och mysigt ställe god mat och trevlig personal
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 13 kunder tycker om Belindas Café

 • Sven S
  Sven S skrev om Belindas Café
  Bra sagt Milla och Mano! Jag hade själv stora förhoppningar på detta ställe men blev grymt besviken! Tråkig lokal, oseriöst bemötande och dålig service! Låt er inte luras av alla positiva rekommendationer nedan! Lite lustigt förresten med samma formuleringar från så många olika användare ;)
  gillar detta
 • Milla J
  Milla J skrev om Belindas Café
  Jag har också längtat efter ett ställe att gå till eftersom jag har många korsallergier och inte har lätt att äta ute. Fick dock en smärre chock av bemötandet på Belindas café. När jag frågade om ingredienser i en viss kaka jag ville köpa fick jag att till svar att personen i kassan inte visste vad det var i. Så oseriöst speciellt på ett allergicafé!!! Jag fick fråga flera gånger om det fanns något alternativ innan ägarinnan kom ut från köket. Hon gav mig en riktigt avmätt blick och var inte villig att svara på frågor alls. Det slutade med att jag fick gå ut utan att ha kunnat köpa något. Ett allergicafé som Belindas är knappast välbehövligt med den servicekänslan. Då har jag blivit bättre bemött på andra caféer som inte ens har allergiinriktning. Har aldrig blivit så dåligt bemött som på Belindas. Kommer inte att gå tillbaka!!!!!
  Sven S gillar detta
 • emelie
  emelie skrev om Belindas Café
  Har längtat och drömt om ett café som Belindas -jag som har korsallergi kan inte äta nånting över huvudtaget.min dröm har äntligen blivit verklighet.jag tog en av belindas underbara espressobakelse och en helt underbar kaka (belindas blomma).jag läste här det senaste inlägget som Mano M hade skrivit.Synd om dig då...Ägarinnan,hennes mål är att upfylla våra önskemål.till alla andra:ni som har korsallergi ring dit och berätta om era olika besvär så får ni det ni har alltid drömt om.så ÅK DIT-ni lär inte bli besvikna !
  gillar detta
 • Mano M
  Mano M skrev om Belindas Café
  Ni måste skoja. Mer otrevligt och oproffsigt bemötande har jag aldrig sett! Vi möts av en praoelev som inte har någon aning om vad bakverken innehåller. Vi får till slut får prata med ägarinnan som inte lyssnar på vad vi säger utan istället ber oss skriva ned alla våra allergier på en lapp och komma tillbaka dagen efter! Vi som bara ville ha en kaka och lite kaffe!!! Kan inte rekommendera detta café till någon!
  Sven S gillar detta
 • Pia W
  Pia W skrev om Belindas Café
  Ett helt fantastiskt café med det underbaraste bröd och bakverk jag någonsin ätit! Och då menar jag även innan jag blev gluten- och laktosintolerant. Stora valmöjligheter mycket trevligt bemötande. Fantastisk helt enkelt!
  Pernilla S, MM R gillar detta
 • Michael W
  Michael W skrev om Belindas Café
  Ett helt fenomenalt och efterlängtat initiativ, framförallt för alla oss matöverkänsliga! Belindas café har dessutom ett ekologiskt sortiment som gör det hållbart av flera anledningar! Utbudet är brett och allt är gudomligt
  gillar detta
 • Ann D
  Ann D skrev om Belindas Café
  Ett helt fenomenalt och efterlängtat initiativ, framförallt för alla oss matöverkänsliga! Belindas café har dessutom ett ekologiskt sortiment som gör det hållbart av flera anledningar!
  Utbudet är brett och allt är gudomligt gott, personalen är kunnig och jättetrevlig!
  gillar detta
 • Emma W
  Emma W skrev om Belindas Café
  Har längtat och drömt om ett café som Belindas - där jag kan äta allt (är glutenintolerant)! Kakorna, smörgåsarna, pajerna ... ALLT! Underbar service, kunnig personal, möjligheten att sitta ute ... osv osv. Har du inte varit där redan - ÅK DIT - du lär garanterat inte bli besviken!
  gillar detta
 • Pernilla S
  Pernilla S skrev om Belindas Café
  Ett fantastiskt ställe som erbjuder ett fenomenalt utbud även för dem som har både glutenintolerans, ägg-nöt-mandelallergi. Har aldrig upplevt att man kan välja och har faktiskt aldrig kunnat köpa kakor. Vilken lycka. Ett mysigt ställe med både ute och inneservering. Här finns allt, både mat och kakor.
  gillar detta
 • Ida J
  Ida J skrev om Belindas Café
  Makalöst, fantastiskt, underbart - orden räcker inte! Småkakorna är omöjliga att sluta äta, lunchpajen är lika god som stor och resten har jag inte hunnit testa än, men det kommer. Jag tänker släpa dit varenda en av mina vänner, allergiska eller inte - ett sånt här initiativ måste ju bara stöttas!
  ====
  Ida J här, jag satte en femma tidigare...och jag kan hålla med om att bemötandet ibland är aningen "valpigt". Det har jag stått ut med för att maten är så helt fantastisk, och jag har aldrig blivit direkt otrevligt bemött. MEN det låter verkligen inte bra att de vägrar svara på vad maten innehåller - det strider ju mot allt vad ett allergifritt kafé ska vara! Hoppas att ägaren/personalen läser detta och funderar över det hela...för det vore verkligen synd om folk slutade komma pga detta!
  gillar detta
 • Markus A
  Markus A skrev om Belindas Café
  Helt underbart! Helt inriktat på mat för allergiker! kändes jätteskönt att kunna äta allt och maten och bakelserna var jättegoda, trevligt bemötande och verkligt intresse för att kunna erbjuda folk med allergier något. Riktigt bra ide och uppskattas! kommer rekommendera till alla mina kompisar, allergiker eller inte!
  gillar detta
 • Sabine k
  Sabine k skrev om Belindas Café
  I have never seen such a fantastic bakery, since I have to eat glutenfree. I love to eat fancy cakes and by Belinda there are
  so much and they tast so god.I enjoyed it very much and when
  I am in Göteborg next time I will be glad, that there is Belinda.
  gillar detta
 • Pop-Pär B
  Pop-Pär B skrev om Belindas Café
  Otroligt trevligt ställe. Väldigt goda bakverk med något för alla.

  Ett måste för alla som är i Göteborg och vill ha något utan gluten, ägg eller mjölk.

  Tack!
  VGN PWR
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Eklandagatan 2, 412 55 Göteborg
Kategorier