Tillmötesgående, mycket bra kundfokus och effektiva.
Bilbutiken Dalarna AB
5 omdömen om Bilbutiken Dalarna AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack Hans! Vi vill tacka för trevlig affär, hoppas KIAn skänker många trevliga mil för er!
Ett mycket bra och trevligt bemötande! Gillade att jag hela tiden fick bra uppdatering om bilen, när den skulle in på service och vad resultatet av det blev, om andra eventuella intressenter till bilen fanns osv osv, det var över förväntan, väldigt nöjd med det! Fick också alltid bra svar på mina ställda frågor. Jag är fortfarande väldigt nöjd över mitt bilköp hos Bilbutiken Dalarna AB och min upplevelse av hela processen och köpet är mycket bra! Allt kändes seriöst och trovärdigt!
Tack för de fina orden! Vi tar med din feedback och kör på i samma anda. Ta väl hand om V40n och hoppas våra vägar mötas i framtiden igen!
Inte bara trevligt, utan mycket trevligt bemötande av personalen. Magkänslan signalerade "topp"...
Tack så mycket för de fina orden. Vad härligt att det kändes så, det är väldigt viktigt vid stora inköp som en bil är!
Bra bŕrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
Tack själv för en trevlig affär! Hoppas nya Skodan bjuder dig många härliga mil.
Härlig personal, ärliga & smidiga att göra affär med! Kanon!
Tack för de fina orden! Precis så vi vill att det ska kännas när man gör en affär med oss. Värmt välkomna tillbaka om familjen fortsätter växa så ni behöver en större bil!