Bilcity i Sölvesborg AB

Alaa S

Har köpt fler bilar hos dem. Supertrevlig säljare. Har alltid varit nöjd 🙂

Bodil S
Skrev om Bilcity i Sölvesborg AB

Har nu gjort den fjärde bilaffären med detta företag. Alltid lika trevliga och hjälpsamma./Bodil

Florian K
Skrev om Bilcity i Sölvesborg AB

Jag köpte en bil här, och en vecka senare låg kopplingen platt mot golvet. Redan första dagen tändes motorlampan. De sa att en sensor var trasig och behövde bytas. De sa: Laga det så betalar vi. Gissa vad jag har sms, at dem flera gånger men de vägrar betala eller ens laga bilen. Dom visste uppenbarligen om problemet med kopplingen, eftersom dom hade buntbandat fast en fjäder som en tillfällig lösning. Jag ringde SMS, men de bryr sig inte om att de sålde en trasig bil. En varning till alla: håll er borta från dem. Tydligen...

Milos M
Skrev om Bilcity i Sölvesborg AB

!!VARNING VARNING KÖP INTE BIL HÄR!! Mycket lovord om hur bra bilen är toppskick inga fel alls, garantier som ingår mm mm men när man väl får hem fordonet och det vissar sig att bilen har alla möjliga fel så förvinner både svaren från återförsäljaren och garantierna!! Blev nekad rätten att lämna tillbaka bilen inom 14 dagar enl distansköpelagen vilket man har laglig rätt till så ärendet är på väg nu till Allmänna reklamationsnämnden.. Typiskt sterotyp på en SKOJARE till bilföretag så min rekommendation är välj vad som helst annars men handla inte här..

Leif Jan Albert M
Skrev om Bilcity i Sölvesborg AB

Jag köpte en kanonfin Citroen C5 - 07 i november 2021 som jag är så nöjd med fortfarande. Den rullar numer i Spanien där den kommer att förbli även i framtiden i många år 👍

Mats S
Skrev om Bilcity i Sölvesborg AB

Köp aldrig bil av dessa du kommer att bli lurad.. Han säljer bilar med dolda fel och fusklagar vilket kan få dyra rep kostnader vilket jag fick erfara.. Gå till en seriös handlare istället.. Kommer aldrig att sätta min fot där igen..