Bilgruppen AB

4.0

27 omdömen om Bilgruppen AB

Patrik J
Skrev om Bilgruppen AB

Ett väldigt bra kundbemötande. Säljaren tog sig tid så man till o med pratade alla världens problem. Kan starkt rekommendera att göra sin bilaffär här. Gjort 2 st o vem vet kan säkert bli fler.//Patrik Jansson

Björn Arne Dag J
Skrev om Bilgruppen AB

Vi har under året letat efter att skaffa en nyare bil än den vi har haft sedan 2011 och fattade tycke för en sådan hos Bilgruppen i Falun vilket vi verkligen inte ångrar. Positivt och engagerat bemötande, generös service, lyhördhet och personligt varm omsorg gör oss mycket nöjda med bilen vi köpte nyligen. Rekommenderar starkt Bilgruppen!

Emma H
Skrev om Bilgruppen AB

Kan varmt rekommendera! Bemötande och service på högsta nivå. Snabb respons av personalen och de vill verkligen kundens bästa. Trygg och säker affär. Professionella bilhandlare. Absolut att jag är en återkommande kund.

Alexander Axel F
Skrev om Bilgruppen AB

Rekommenderar Oscar hos bilgruppen Falun. Tack för en smidig affär. Med vänliga hälsningar

Linda Li R
Skrev om Bilgruppen AB

Tack Bilgruppen för ett Professionellt och trevligt bemötande. Jag är så nöjd med mitt köp av bil hos er och den fina uppföljningen av det. Att köpa bil hos er har varit en trygg affär från början till slut. Extra plus för er tillgänglighet och snabba respons på både mail och telefon. Bilarna är rena och fräscha och håller definitivt en hög begagnatkvalitet. Här har ni seriösa bilhandlare som ser till kundens bästa.

Sandra Kristina K
Skrev om Bilgruppen AB

Ett företag som luras, när jag och min in sambo hittat en bil vi skulle ha, och vi skulle byta in våran, men fixa rekond innan på bilen, så lova de att hålla den till våran bil är klar och vi kan göra inbyte. Under denna dag när våran bil var inlämnad, så var de positiva och glada, samt allt var felfritt. Men på 20 MINUTER så " hittar de motor fel på bilen samt att den hade helt plötsligt blivit segstartad". Men magkänslan sa annat, samma dag så sålde de bilen till en annan privatperson

Sandra Kristina K gillar detta
Tomas Johan Å
Skrev om Bilgruppen AB

Bra bemötande och snabb service.

Aymen Safaa Najeeb A

Jag köpte bilen på distans från BILGRUPPEN och är mycket nöjd med mitt köp. Bilen va i fint skick när jag fick den levererad och de gick smidigt till👍🏻 Leveransen var snabb och kundtjänsten var hjälpsam när jag hade frågor. Rekommenderar.

Nils Göran Fredrik B

Bra service och bra bemötande av personalen. Lätta att komunicera med och komma överens.

Seewan Jamal Jabbar J

Nöjd över bilen & Grymma att ha att göra med, rekomenderar 👍

Dunia I
Skrev om Bilgruppen AB

Köpte en bil av Bilgruppen,allt har fungerat bra och han lovade att bilen skulle gå igenom besiktningen som den gjorde,annars skulle jag komma tillbaka så skulle han hjälpa mig. Hjälpte även till att fixa bra pris på tonade rutor. Känns tryggt och köpa en bil här.

Behez I
Skrev om Bilgruppen AB

Rekommenderar bilgruppen.Nöjd över bilköpet.

Lina Jennifer N
Skrev om Bilgruppen AB

Tyvärr så går dessa ej att lita på, försökte lura oss.

Jan A
Skrev om Bilgruppen AB

Köpte en bil idag och kan bar ge dom toppbetyg. Trevliga och jag kände mig mycket välkommen. Har hela tiden hört av sig när dom lovat. Kan rekomendera att köpa av dom

Eric Claes Thomas N
Skrev om Bilgruppen AB

Riktig skojare, försökte lura på mig en bil med defekt växellåda, trasig skinnklädsel samt sprucken vindruta. Frågade om dom kunde vara transparenta med alla fel då jag hade 100 mil till Falun, visade sig inte stämma väl på plats. Tåg och flygbiljetter för drygt 4000:- åt skogen.

Lars Lennart A
Skrev om Bilgruppen AB

Väl bemött nöjd med bilen efter 3 månaders körning rekomenderas.

Jani Kristian T
Skrev om Bilgruppen AB

Hej! Tyvärr så upptäckte en seriös mekaniker att bilen jag köpte hade en massa fel som denna bilfirma försökt att dölja. Ett tips från mig är att inte köpa en bil från den här bilfirman, leta bil på något annat ställe. /Jani

Hassan Mohammed Y
Skrev om Bilgruppen AB

Bra att göra med.Fick fel på bilen och den hjälpte till med det.

Carin Johanna H
Skrev om Bilgruppen AB

Super nöjd med nya bilen! Tack för kaffet och för en underbar Service☺️

Merjida Haidar A
Skrev om Bilgruppen AB

Bilköpet hos bilgruppen Falun har genomförts genom ett mycket professionellt och tryggt.rekommenderar. Mvh

Ioannis Anestis L
Skrev om Bilgruppen AB

Väldigt nöjd med bilköpet hos bilgruppen.rekommenderar denna företag starkt.

Pontus B
Skrev om Bilgruppen AB

Köp inte bil här riktiga skojare dom säljer bilar med fel undvik !!!

Nina R
Skrev om Bilgruppen AB

Ska du köpa bil kan jag varmt rekommendera Bilgruppen i Falun! Mycket trevliga och serviceminded säljare! Vid ett problem var de tillmötesgående och ville lösa detta. Nöjda kunder uppenbarligen viktigt för dem.

Johannes Theodor D
Skrev om Bilgruppen AB

Bra bemötande av hjälpsam och trevlig personal. Snabb och smidig affär.

Dnia L
Skrev om Bilgruppen AB

Köpte en Audi A7 av Bilgruppen för 2 månader sedan, skulle inte tveka att köpa en bil där igen. Kunnig samt hjälpsam personal.

Anders R
Skrev om Bilgruppen AB

Bra service.rekommenderar denna firma.

Jerker E
Skrev om Bilgruppen AB

Jag är väldigt nöjd med bemötandet jag fick som kund hos Bilgruppen i Falun, och bilen jag köpte levde mer än väl upp till mina förväntningar. Det blir betyg: 5/5.