Detta är ett mycket oseriöst bilföretag som sålde en VW Polo till mig i maj 2025. Bilen visade sig ha en trasig katalysator.
I bilannonsen stod också att det fanns vinterdäck men det stämde inte; bilen hade allrounddäck.
Jag påtalade felet med katalysatorn så fort det uppstod, efter ca 2 veckor.
De gjorde sig onåbara och försvårade kontakterna extremt mycket och deras ansvar att laga det. De (han) var inlagd på sjukhus ena veckan, sedan skulle firman flytta, sen sjukdom igen, sedan inbrott etc. Det var alltid något som... gjorde att han inte kunde höra av sig.
Efter flera månaders försök att få dem att åtgärda felet tog de slutligen in bilen för lagning. Efter lagningen kvarstod felet dock, trots intyg från en besiktningsfirma de tog in.
Jag har låtit två andra firmor undersöka bilen, både före och efter deras reparation och båda firmorna har varit förundrade över hur dåligt någon kan utföra en reparation. Deras omdömen är att lagningen är bland det värsta de någonsin sett.
Jag lät till slut själv en annan firma åtgärda felet (byte av katalysator) och bilen funkar därefter bra.
Jag anmälde Bilhallen i Eskilstuna till Allmänna reklamationsnämnden under processen. De undvek att svara dem på all kommunikation så Allmänna reklamationsnämnden gav mig rätt och rekommenderade Bilhallen att betala mig den summa det kostade för mig att laga den. Bilhallen har inte följt deras rekommendation och kommer därmed att hamna på den listan över företag som inte följer deras rekommendation.
Jag skulle definitivt inte rekommendera någon att ha att göra med detta företag.
Jag kan tyvärr inte rekommendera denna företaget . Bemötandet var oprofessionellt och otrevligt, och det saknades ansvarstagande i arbetet. Helhetsintrycket var opålitligt och långt under förväntan.