Bilia Vinsta
2.6 i betyg av av
7 omdömen
Bilia säljer nya Volvo, Renault, Ford och Hyundai. Dessutom har vi tusentals begagnade bilar, över 50 verkstäder och hyrbilar för alla behov.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag7 omdömen om Bilia Vinsta
skrev om Bilia Vinsta
Lämnade in min bil den 8/8 och den skulle vara klar senast den 12/8. Men den är idag 22/8 fortfarande inte klar och de kan inte ge besked när den är klar. Notera också att tiden 8/8 för inlämning bestämdes redan i juni så de skulle få tid att få hem delar och planera sin verksamhet.
Det har orsakat mig oerhörda ej reparerbara skador att de inte håller sitt löfte.
Dessutom går de inte att få tag på. Bo J som jag pratat med är alltid utknappad från sin telefon. Rösten säger "han är tillbaka kl 12" men när man ringer kl 12 så säger rösten "tillbaka kl 14". Etc. Ni förstår .... Om alla är som han så förstår jag att ingenting blir gjort med bilarna heller. -
skrev om Bilia Vinsta
Lämnade in bilen för en service
Mindre än ett år senare med en kostnad på ca 20000:-
Riktigt dåliga
Sa ett pris, men ett annat pris när man skulle hämta bilen
Otrevlig verkstadschef
Kommer aldrig rekommendera den verkstan -
skrev om Bilia Vinsta
Lämnade in bilen den 14 oktober för lackering av en bakdörr. Det skulle ta några dagar. Den 25 oktober ringer jag Bilia för att höra efter vad som har hänt. Då fick jag tala med skadecenter i Haga Norra, som bekräftade att ingenting hade gjorts med bilen. Personen som jag talade med skulle återkomma till mig, vilket han inte gjorde. När jag då ringde tillbaka och hamnade i Vinsta så fick jag bekräftat att man hade glömt bort min bil men att jag skulle få den senast den 28 oktober. Tyvärr fick jag den inte förrän den 1 november. Det hör även till saken att Bilia glömde bort min bil redan efter skadebesiktningen, även där fick jag ringa dem och fråga vad som hade hänt. Jag mailade chefen på skadecenter i Vinsta och bad honom återkomma till mig, vilket han inte gjorde. Deras försummelse kostade både Volvia och mig extra då jag hade en hyrbil där kostnaden fördelades mellan Volvia och mig. Bilia duckar i frågan och även om de varit försumliga anser man att jag skall betala för deras försumlighet. Kommer aldrig mera att lämna in min bil på Bilia.
skrev om Bilia Vinsta
Väldig bra personal trevliga,hjälpsamma fick hjälp samma dag med bilen.Ni får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrev om Bilia Vinsta
Lämnade in bilen för att växelspaken låser sig. De säger att de fixat det. När jag hämtar bilen är växelspaken fortfarande låst. Pinsamt!
Lämnade även in bilen för att fläkten ger ifrån sig ljud. De bytte generator. Jag hämtar bilen. Fläkten låter fortfarande. Pinsamt! -
skrev om Bilia Vinsta
Tur i oturen! Snabb och smidig hjälp på genomresan.
skrev om Bilia Vinsta
Serviceverkstaden är kanon! Underbara, snabba, pålitliga killar på Bilia Vällingby. Schyssta priser också. Man har sin personliga tekniker som kan ens bil utan och innan, härligt!