Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Bilprovningen

Bilprovningen

2.3

Bilprovningen arbetar för trygghet och säkerhet genom att erbjuda fordonsbesiktning, test- och provningstjänster samt rådgivning inom verksamhetsområdet. Du bokar lätt en passande besiktningstid på vår webbplats eller per telefon.

3 omdömen om Bilprovningen

Saber M
Skrev om Bilprovningen

Värsta bemötandet i mitt liv riktigt otrevlig personal blev chockad skulle besikta en Volvo v90 diesel D4 , besiktnings mannen sätter sig i bilen startar och börjar TOK gasa på tomgång flera gånger med extremt högt varvtal kändes att motorn skulle explodera?! Motor lampan tänds då kör han fram till mig som en blixt , vevade ner rutan och sa jag kommer underkänna bilen pga motor lampan lyser , sen åkta han iväg med bilen i hög fart som han hade precis rånat en bank för att provköra den , kändes som dolda kameran !

Maria A
Skrev om Bilprovningen

Riktigt dåligt att maila ut om ett erbjudande på 60% på besiktning som bara gäller en specifik dag, och sedan hålla stängt för kick-off just den dagen! Där tappade ni mig som kund!

MARIKA L
Skrev om Bilprovningen

Tredje året i rad med samma positiva upplevelse: De håller tiderna, är snabba, vänliga och professionella, oavsett vem som besiktigar bilen. Hann inte ens dricka upp bjudkaffet senast. 100 % nöjd! Bättre kan det inte bli.