Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Blst Elektriska AB

Blst Elektriska AB

Ändra adress Lägg till information
5.0

4 omdömen om Blst Elektriska AB

Allan D
Skrev om Blst Elektriska AB

Gjort ett utomordentligt arbete med att både installera vårt nya batteri, men också säkerställa att vår befintliga lösning är enligt protokoll. En oberoende besiktning har gjorts av deras arbete. Vi har verifierat att arbetet är gjort enligt alla regler. Vi är oerhört tacksamma för arbetet som de har gjort hos oss och jag kan rekommendera dem väldigt starkt!

Allan D gillar detta
Reza G
Skrev om Blst Elektriska AB

Fantastisk upplevelse med BLST – rekommenderas varmt! BLST installerade solceller och batteri hemma hos mig, och jag kunde inte vara mer nöjd. Hela processen var smidig från start till mål. De var otroligt professionella, förklarade allt med tålamod och såg till att jag förstod varje detalj – något som verkligen uppskattas som lekman inom området. De offererade hela paketet till ett konkurrenskraftigt fastpris, men utan att tumma det minsta på kvaliteten. Arbetet höll högsta standard, och när jag besiktade allt efteråt...

Mukhlus Habib Hurmus H
Skrev om Blst Elektriska AB

Fick toppen hjälp med installation av laddbox. Det gick smidigt och effektivt. Stort tack till elektriker Ivan för hans tålamod och pedagogik - mycket nöjd över arbetet.

Carl-henrik P
Skrev om Blst Elektriska AB

Installerade laddbox. Super nöjd med deras jobb. Snabba, bra prisläge, trevliga och engagerade.