Har inte varit på Burger King Lund City på ett tag men slogs av att det har skett en avsevärd försämring där. Hamburgaren var torr och smaklös, pommes frites var kall och mineralvatten ingick inte menyn så det blev dyrt.
Burger King Lund
6 omdömen om Burger King Lund
Riktigt sunkig toalett, som både behöver renoveras och storstädas rejält! Smutsig restaurang, översvämmade sopor och jag tycker nog att maten smakade sämre än på andra Burger King, även om det KAN ha brott på den smutsiga inramningen. Som grädde på moset, en hyfsat ointresserad och loj personalstyrka. Aldrig mer ett besök här!!!
Snuskigare matställe, finns det än denna restaurang? Så äckligt och smutsigt inne på Burger King! Aldrig mer en burgare hos er! Usch!
RENOVERA - börjar bli riktigt otrevligt där inne. Behöver även jobba på servicen, slöa som in i bomben. Maten är samma som alla andra B-King.
Ingen höjdare detta. Det tar galet lång tid och smakar förhållndevis dåligt, både jämfört med konkurrenter men också jämfört med andra burger king.
På Burger King i Lund äter jag ofta mina hamburgare. Det ligger smidigt mitt i city och är nära till allt, det blir lätt att man hamnar här. Lokalen är egentligen inte alls mysig och ofta tar det alldeles för lång tid att få sin mat. Men det är ändå något visst med Burger King, jag gillar deras grillade hamburgare och pommes fritsen som är mycket godare och frasigare än sina konkurrenters. Ska man äta hamburgare ska man göra det på Burger King och då spelar det inte så stor roll om det tar lite längre tid!