Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

3 164

Mycket Bra

Buskhaga är det enkla, trygga och pålitliga valet som hjälper dig att få din tid att räcka till.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Buskhaga Städ AB

Från offert till resultat så har jag uppfattat högt engagemang, kompetens och kundfokus från områdeschef Frida Gustafsson som tillsammans med sin jätteduktiga personal gjort sitt absolut bästa för att underlätta min flytt. Flyttstädningen var så perfekt att den blev godkänd direkt av fastighetsbolaget, vilket är suveränt och har på så sätt gjort att jag kunnat lägga min tid samt fokus på den nya lägenheten. Jag vill ge högsta betyg och rekommenderar dig som söker en proffsig städfirma med suverän personal att välja Buskhaga.

Buskhaga Trestad

Har precis börjat som kund o har fått gjort en storstädning, så otroligt nöjd!!!

Marita M

Skrev om Buskhaga Trestad

Buskhaga Arvika

Över förväntan två trevliga damer som gjorde sitt arbete noga och hade ett bra samarbete M V H Elsie Lind

Elsie L

Skrev om Buskhaga Arvika

Buskhaga Städ AB

Fantastiskt! Pålitliga o snabba.

Buskhaga Arvika

Punktliga ovh snabba samt ett bra resultat.

Tommy J

Buskhaga Strängnäs

Buskhaga Skövde

Buskhaga Eskilstuna

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.