Efter en vattenskada i vardagsrummet förmedlade Folksam kontakt till Byggtech. Snabb återkoppling från arbetsledare och inplanerad rivning av golv. Väldigt snabb återställning av golvet så fort andra fuktmätningen var gjord.

Byggtech i Stockholm AB
12 omdömen om Byggtech i Stockholm AB
Vi anlitade Jonas för att bygga en platsbyggd hörngarderob, och vi kunde inte vara mer nöjda! Från första kontakten Jonas lyhörd, professionell och noggrann med detaljer. Garderoben blev precis som vi hade tänkt oss – både stilren och praktisk. Arbetet är väl utfört, och Jonas höll både tidsplan och budget, vilket vi uppskattar. Vi kan varmt rekommendera Jonas.
Det har varit ett nöje att anlita Byggtech för storrenoveringen av vår villa i Bålsta. Ledningen och hantverkarna har varit lyhöhrda, professionella och tillmötesgående Jag vill starkt rekommedera bolaget för allt som har med byggnation att göra.
Efter en vattenskada i köket hänvisade försäkringsbolaget (Folksam) oss till Byggtech. Efter ett par dagar efter skadan var köket och vardagsrummet utrivet och avfuktning påbörjad. Så fort avfuktningen var klar påbörjades återställning av utrymmena. Byggtech tog hand om allt; VVS, El, golvläggning, målning osv. Slutresultatet blev riktigt bra. Vi hade under hela arbetets gång en mycket bra och enkel kontakt med företaget. Jag kan starkt rekommendera Byggtech. / TW
Vi fick hjälp av Byggtech via försäkringsbolaget vid vattenskada. De löste kontakten med alla olika delar vid såväl rivning som återställning. Svarar alltid i telefon och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor. Kan varmt rekommenderas och vi är väldigt nöjda med resultatet! Stor eloge till Joakim som varit spindeln i nätet under hela processen.
Så roligt att höra. Tack för att ni tog er tid att ge oss feedback.
Vid en vattenskada i badrummet blev vi rekommenderade att kontakta Byggtech vilket visade sig vara ett väldigt bra val. Vi valde att ta en totalentreprenad så dom samordnade med alla hantverkare men också med leverantören av kakel och inredning. Trots strul med felaktiga och saknade produkter så var det aldrig tal om att vi skulle stå för en eventuell merkostnad. Jocke på Byggtech hanterade alla våra frågor och synpunkter på ett väldigt professionellt sätt och var med hela projektet. Badrummet är färdigt och vi är imponerade över hantverkarna och deras öga för detaljer.
Tack för återkoppling. Så roligt att höra att ni trots en del strul blev så nöjda med resultatet. Att dialogen fungerat bra under hela resan och att badrummet blev precis så som ni önskat.
Jag är supernöjd med Byggtech och deras arbete. Från start till mål var de professionella, lyhörda och väldigt kunniga. De höll tidsplanen, levererade ett fantastiskt resultat och var alltid lätta att kommunicera med. Det märks att de bryr sig om både kvalitet och kundnöjdhet!
Jag har genom mitt försäkringsbolag hänvisats till Byggtech i Stockholm. Det har visat sig vara ett stort misstag. Ärendet är en vattenskada pga en skada på golvmattan i duschen. Jag vill baserat på detta varna för ett oseriöst bolag. Byggtech gjorde ett på platsen besök och jag fick en offert på jobbet vilken godkändes innan jobbet började. Därefter påbörjades rivningen vilket fungerade bra. En underentreprenör kopplade in tvättmaskinen direkt på varmvattnet vilket upptäcktes efter ett antal maskiner. Byggtech skulle driva...
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
Utmärkt! Vi använde Byggtech för att lägga nytt golv i lägenheten. Lotta vid företaget samordnade projektet föredömligt med inblandade hantverkare. En särskild eloge till Hasse som la golvet, samt allt kringarbete. Jag kan inte nog rekommendera företaget, särskilt till er som letar efter en helhetslösning där ni får en toppbra byggsamordnare, proffsiga snickare och kompetenta underleverantörer. Kommer definitivt använda igen!
I fredags (13/12) lämnade den siste hantverkaren från Byggtech vårt hem efter helrenoveringen av badrummet. Som drabbad av ett oplanerat vattenläckage (är oftast fallet) har det varit en lång resa men vi har via engagerade och yrkesskickliga medarbetare följt processen med stort intresse. Alla hantverkare har varit positiva och lätta att kommunicera med på svenska vilket är helt centralt då en ombyggnad kräver att man förstår vad som händer och varför. Dessutom behöver vissa beslut fattas under gång och i samförstånd. Min...
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
Ett företag som håller det de lovar. Yrkesskickligt folk. Trevliga och svensktalande.
Vi fick genom försäkringsbolaget hjälp av Byggtech när vi hade en vattenskada i badrummet. De hantverkare de skickade vart bra men i övrigt var det en massa strul. När allt var klart så kom det inte någon faktura vilket vi villeHa så att vi var helt klara med allt. Trots att jag ringde om detta så dröjde det länge innan dem kom. När den väl gjort detta så å var den felaktigt vilket de två nästföljande också var. Jobbet var klart i april och vi fick ingen korrekt fakturaförrän i september. En och en halv månad eget att vi...
Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
Förutom ett fint badrum och ingen smuts nån annanstans, bra underleverantörer så har de hela tiden haft ett bra och trevligt bemötande. Nu några år senare så fixade de fram intygen från plattsättaren utan problem.