Alla kategorier Restaurang Gotland Gotland Cafe Landkrabban

Cafe Landkrabban

Träkumla Ingvards 205, 621 94 Visby — Visa karta

4.4 i betyg av 7 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 7 kunder tycker om Cafe Landkrabban

 • Crister C
  Crister C skrev om Cafe Landkrabban
  gillar detta
 • Per-Erik S
  Per-Erik S skrev om Cafe Landkrabban
  mycket god mat, trevlig personal. visst kunde det vara billigare men det är trots allt värt att ta sig dit.
  gillar detta
 • johan s
  johan s skrev om Cafe Landkrabban
  Underbar mat (deras mackor är verkligen värda ett besök) och trevlig personal. Kan spendera många timmar där, skön stämmning och hyfsat prisvärt. Kaffet kanske kunde bytas lite oftare dock och det hade inte varit fel med lite mera skum på cafe latten en det är smååsaker i jämförelse med det positiva. Att det sen också är östra sveriges snyggaste och roligaste personal är alltid trevligt.
  gillar detta
 • Christina M
  Christina M skrev om Cafe Landkrabban
  snyggaste personalen norr om stockholm! har du tur kan du även lyckas höra lite galna skratt och skvaller i från köket! Deras mat är verkligen supergod och väl värt sitt pris, även fikat är väldigt gott. (speciellt napoleonbakelserna, de är aldrig sega som de kan vara på andra ställen) Kaffet smakar undeerbart och cafe latten är verkligen något som bör upplevas. Även attmosvären i lokalen med vackra tavlog, snygga möbler och fin planering gör att det känns som ett ställe man gärna sitter länge på. Tretår är inte ovanligt för mig och mitt gäng. rekomenderas starkt, speciellt på sommarenm.
  gillar detta
 • M
  M skrev om Cafe Landkrabban
  otroligt trevligt café i ett gammalt charmigt hus med marin inredning. trevligt både sommartid med stor uteservering med plats för runt 100 gäster, och övriga årstider då det lockar att sitta inne och mysa med tända ljus och lyktor.

  meny som uppdateras efter säsong med fräscha och goda mackor och sallader, men ochså andra varma alternativ och de obligatoriska pannkakorna till barnen.
  mumsiga bakverk, allt från basic mazariner till moussetårtor och dessutom mycket hemmagjort, så som många fruktpajer och småkakor i xlsize.
  gillar detta
 • Linnéa B
  Linnéa B skrev om Cafe Landkrabban
  Mycket mysikt litet fik med väldigt trevlig inredning. Goda baguetter med mycket innehåll, säljer också goda juicer och olika kaffedrycker. Trevligt med deras vattenkannor där vattnet är smaksatt med t.ex gurka och lime, mycket smakfullt i båda dess bemärkelser.
  gillar detta
 • Daniel T
  Daniel T skrev om Cafe Landkrabban
  Cafe Landkrabban är ett av Norrtäljes trevligaste fik. Rustik inredning och trots sin ringa storlek många sittplatser. De erbjuder sallader och smörgåsar av högkvalite samt massor av kakor och bullar. Gillar att man själv får välja och vraka bland mängder av lös te. Ett stort plus för barnstolar. På sommaren har de gott om platser utomhus med utsikt mot hamnplan.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Träkumla Ingvards 205, 621 94 Visby
Kategorier