Mäklare en Alingsås

4 revisados mäklare en Alingsås municipio

• Fastighetsbyrån Alingsås

Verifierat företag
    3,020 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Alingsås! Vi anpassar affärerna efter varje individ och har både lång erfarenhet och nytänk.
    Helene K
    Helene K: Felix är superproffsig. Han får en att känna sig som den viktigaste kunden i världen. Man är trygg och vet att han håller tider, hör av sig regelbundet och uppdaterar. Han är lyhörd och lyssnar in vad vi som kunder har för frågor och funderingar. Han är påläst vad gäller lagar och regelverk. Han är samtidigt rak och säger vad han tror är bäst för oss som säljare. Med Felix som mäklare kan man lita på att allt sköts på bästa sätt!!!!
  • Driver du mäklarfirma i Alingsås?

• 1,362 valoraciones
    Vi har koll på Alingsås!
    Mikael A
    Mikael A: Jag fick ett oerhört bra bemötande från första början. Nicklas var trevlig och tydlig med sin roll som mäklare och gav oss väldigt bra tips inför visning och försäljning. Jag rekommenderar varmt Nicklas till övriga kunder. Det är en mycket bra mäklare som var professionell i alla avseenden.
  • 756 valoraciones
    Matilda M
    Matilda M: Tamara Quitz är professionell och tydlig, men samtidigt trevlig och varm.
  • Driver du mäklarfirma i Alingsås?

• 7 valoraciones
    Margareta P
    Margareta P: Mycket trevligt bemötande vilket också inkl. en god service i samband med vid försäljning av hus samt köp av en bostadsrättslägenhet.
Ver página: