Trevlig och engagerad, snabb återkoppling
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Välkommen till en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor! Vi finns på många platser i landet, men varje kontor är lokalt och vi som arbetar på Svensk Fastighetsförmedling bor också i Alingsås. Därför har vi full koll på bostadsmarknaden här och vi har starka kontaktnät både när det gäller köpare och säljare. Genom kvalitet...
1310 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Sedan starten hos Reco 2016
Fint och professionellt bemötande! Löste försäljningen av vårt hus på ett snabbt och smidigt sätt. Anton är väldigt mån om att det ska bli bra för både säljare och köpare, vilket är ett stort plus i kanten och skapar ett seriöst intryck!
Rasmus var tydlig i kommunikation och hade en positiv inställning. Vi är jättenöjda!
Jag är jätte nöjd med Rasmus som mäklare. Det kändes at han kunde sin sak och det kändes väldigt tryggt. Kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare.
Kunnig, lyhörd, förstående, tydlig, trygg. Mäklare som ingav trygghet hela vägen.
Följer upp vad som händer löpande. Tar action och lyssnar in. Har en tydlig väg framåt. Håller deadlines. Jobbar på snabbt. Proffsigt avslut till ett pris vi var nöjda med.
Jag hade en väldigt bra upplevelse av Rasmus Jonsson på Svensk Fastighetsförmedling i Alingsås. Han var professionell, trevlig och tydlig genom hela processen. Rasmus var alltid snabb på att svara på frågor, gav bra information och skapade en trygg känsla vid både visning och köp. Jag uppskattade särskilt hans lugna bemötande och engagemang. Rekommenderas varmt!
Snabb och bra kommunikation. Vi är jätte nöjda.
Mycket trevlig och påläst på sina fastigheter han säljer. Snabb på att återkoppla vid frågor och funderingar vilket är mycket tacksamt. Väldigt opartisk och tar hänsyn till allas intresse. Rekommenderar varmt.
Kunnig, trevligt. Enkel att prata med.
Trevlig och bra på att landa affärer. Gick snabbt smidigt och kändes professionellt.
Johan har varit precis det man önskar av en mäklare - kunnig, engagerad och alltid snabb på att återkoppla. Med sin förståelse och erfarenhet för Alingsås som marknad och bakgrund inom bank har han skapat en extra trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag är supernöjd med hans insats och kan varmt rekommendera Johan till alla som går i säljtankar.
Mäklaren har professionellt bemötande.
Johan var jätte snäll trevligt och hjälpsam.vi är jätte nöjda med han hjälp.
Köpet gick snabbt och enkelt. Trevligt och bra bemötande. Flexibel och tillmötesgående
Johan har haft förståelse min situation och hjälpt mig , hänvisat mig att gå till rätt väggen att lösa problem. Jag är tacksam på honom och ska rekommendera honom till mina vänner och kollegor.
På ett proffsigt och snabbt sätt genomfördes vårt bostadsköp med hjälp av Nicklas. Vi är jättenöjda både med servicen och bemötandet!
jag har blivit mycket bra bemöt av min mäklare det ända jag kan säga är att det tog lång tid men det är inte mäklarens fel det är marknaden
Vi tycker att Anton gjorde ett mycket bra jobb, och är dessutom en väldigt trevlig och social person.
Vi är alltid lika nöjda med Nicklas!
Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Niklas. Han har varit trevlig och otroligt hjälpsam från första stund – professionell, tydlig och alltid snabb med att återkoppla. Han är mån om att man ska känna sig trygg och nöjd genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare.
Kanon från första stund! Kunnig, driven och mån om säljare som kund! Rekommenderar Nicklas alla dagar i veckan!
Hon var vänlig och möjliggjorde husköpet, men bristande tillit. Vi upplevde henne som ganska opålitlig, nästan alla gånger hon sa att hon skulle höra av sig så gjorde hon helt enkelt inte det så vi fick själva "jaga" henne. Mitt intryck var att hon sällan var helt ärlig, och att hon sällan berättade hela sanningen.
Tack för din feedback! Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Den mäklare du beskriver arbetar inte längre hos oss, men vi tar till oss av synpunkterna och använder dem för att utveckla vår service. Om du har fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss direkt
Bra och professionellt bemötande!
Mycket bra mäklare. Lyhörd och kundfokuserad. Hittar lösningar. Återkopplar snabbt och hittade det vi sökte. Rekommenderas starkt!
Nicklas was extremely professional and very helpful. As first time sellers we were new to the process but he answered all the questions we had and was also contactable whenever we needed. He guided us through the process and no question was ever too much or if we were unsure about anything then he always helped. Nicklas sold our house during a tough selling climate, even though we reduced the asking price, we were happy with offer we received.
Mycket trevlig mäklare! Rekommenderar!
Duktig och anpassningsbar som ser sina kunder,sitt uppdrag och håller deras intresse i fokus. Rekommenderas!
Tack Dennis & Sophie för ett fint omdöme och ett gott samarbete, kul att få ha varit med er längs eran resa med köpet av bostaden och nu även försäljningen.
Hjälpsam och enkel att göra affärer med! Inget negativt att säga
Genomgående trevlig process i alla bemärkelser.
Mycket bra information om objektet. Trevligt bemötande.
Vi har anlitat Nicklas vid två tillfällen – och båda gångerna har vi varit supernöjda! Han är otroligt professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Allt flyter smidigt från start till mål och vi känner oss alltid trygga i hans händer. Kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sitt hem!
Anton gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vårt parhus på drygt en månad, trots att marknaden just nu är ganska trög. Han var engagerad, professionell och höll oss hela tiden uppdaterade genom processen. Vi är väldigt nöjda med både resultatet och samarbetet.
Vi är jättenöjda med Rasmus som mäklare när vi köpte vår bostad. Vi hade tittat på ett annat hus men blev sen uppringd av Rasmus som trodde att vi skulle tycka om detta - och det gjorde vi! Så tack Rasmus för att du tänkte på oss och hjälpte oss längst hela processen :)
Vi är jättenöjda med Anton som tryggt och professionellt hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt!
Hon var väldigt noggrann och trevlig så blev det ju ett bra slut
Mycket nöjd med Rasmus. Han ger ett proffsigt intryck och har en positiv attityd. Kommer rekommendera han till andra.
Toppen! Informativ o duktig! Snabb på att svara
Anton är en professionell mäklare med hög integritet, jag kan varmt rekommendera honom.
Snabb in i en bostad affär och kändes omtumlande och pressade i början men kändes en sedan en tillmötesgående mäklare som vill sin bästa för klienten. Nöjd med bostäds affär.
Vi har en bra upplevelse av Rasmus . De har vart tydligt o enkelt att ha med honom o göra . Har varit driven o inte legat på latsidan . Kan rekommenderas
Sakkunnig och driven, helt enkelt en fantastiskt bra mäklare.
Johan är väldigt trevlig och lätt att kommunicera med! Han har hållit hoppet uppe när man trott att man inte skulle få sålt, vilket gick strålande till slut! Han har hittat köpare från andra städer trots att vi inte valt att annonsera via ”Hemnet”. Vi är väldigt nöjda med Johan som mäklare!
I had a very good experience with Johan! He was extremely friendly and informative with the house and answering all of the questions we had. He went above and beyond to stay later past the time of the visning to answer more questions. He also helped to arrange a separate time for my fiancée to come see the house since she was not able to attend the original visning. During the signing contract meeting, he even allowed our dog to come in to our office so we didn't have to leave him outside. He was also typically quite quick...
Proffsig, kunnig och korrekt.
Gott bemötande, proffsig, kunnig och tillgänglig.
Rasmus har varit helt fantastisk. Kunnig, bra och pedagogisk vid förmedling av information kring bostaden och vid försäljning. Önskar jag haft Rasmus vid tidigare husförsäljningar i mitt liv. Grattis till Svensk fastighetsförmedling som har Rasmus Jonsson. /Mvh/Ann Dahlbäck
Rasmus är en otrolig Fastighetsförmedlare! Tydlig och kunnig! Mvh Agneta
Nicklas är engagerad och trygg. Lyhörd för såväl säljare som köpare. Ärlig och tydlig kommunikation med snabb återkoppling. Lämnade aldrig några frågor obesvarade.
Positivt bemötande och snabb till handling när jag nämnde att jag tänkt sälja mitt hus. Efter bara några dagar fick jag info från Thomas att han hade en eventuell köpare till mitt hus. Samma dag kom han för koll av huset och gav en värdering direkt. Visning dagen efter och två dagar senare skrivning kontrakt med köparen. Vid skrivning kontrakt ett trevligt positivt möte och bra utbyte av information mellan köparen, Thomas och mig. Jag är jättenöjd, slapp tänka på styling mm. Kan inte varit bättre. Priset är jag nöjd med också. Önskedröm vid husförsäljning.