Ett gott och professionellt bemötande. Visar på god kunskap.
Thomas Thim
Thomas Thim är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Thomas Thim har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Thomas Thim har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Thim har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
118 omdömen om Thomas Thim
Går igenom allt tydligt så man förstår varje detalj. Alltid tillgänglig för frågor och är snabb med att uppdatera läget. Bra kommunikation
Thomas har varit proffsig som mäklare men oxå personligt fin och hjälpsam,mitt betyg : med beröm godkänd :)
Tack Barbro Nu är det dags att skriva nya historia, att komma vidare i den nya bostad. Tacksam för att du också känner att jag funnits där för dig i de olika stunder vi tillsammans haft. Att förmedla en bostad är ju så mycket mer än själva bostaden.
Thomas Thim är trevlig mäklaren som vi märkte på det första besök. Han är ordning och reda och positiv på arbetet. Mvh Phi
Tack Det har varit en trevlig resa tillsammans. Tack för att du också var så in lyssnande på hur man optimerar och skapar det allra bästa förutsättningar på en lyckad affär.
Thomas har varit en fantastisk mäklare som verkligen har gjort allt för att få min bostad såld. Har känt mig trygg, lugn och stressfri under tiden vi har haft samarbete. Är väldigt nöjd med Thomas arbete.
Tack Sandra Ja det var inte en helt spikrak väg. Ibland har man stor nytta av den erfarenhet man samlat på sig genom åren. Tack för ditt tålamod och tilltro till min försäljningsprocess.
Saklig, trevlig och mycket kunnig. Noga med att allt ska bli bra för alla parter.
Tack Tommy Roligt att ni uppskattade vår resa tillsammans. Att ni var uthålliga och lyssnade på råd och framkomliga vägar.
Han var helt fantastisk. Hjälpsam och kunnig.. Gick verkligen in för att göra allt för att affären skulle gå i lås. Jag. vill tacka honom för ett mycket snabbt agerande. Allt blev klart på en vecka. Jag representerar Barbro. Sten-Åke Moberg (Barbros far)
Tack Jag den här resan kommer jag bära med mig länge. Att kunna lösa problem som uppstår under resan är alltid en utmaning för att kunna bidra på allra bästa sätt. Tack för all hjälp under resans gång.
Kände mig trygg och omhändertagen ordnade direkt efter önskemål, toppen 👍
Tack Tänk att allt kan vara så snabbt smidigt och enkelt. precis så som det skall vara
Man kan alltid lita på att Thomas tar sig till ett sälj och köpuppdrag med bravur! Har haft Thomas till två försäljningar av bostäder samt vid ett köp tillfälle och inte blivit det minsta besviken. Vältalig, ärlig och professionell!
Tack Albin Alltid roligt att kunna få möjligheten att hjälpa återkommande kunder i sina bostadsaffärer. Nu laddar vi om och ser framemot nästa .
Väldigt erfaren, tydlig och noggrann! En riktigt bra fastighetsmäklare.
Tack ! Roligt att kunna hjälpa dig från ett läge till ett annat.