Anton Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Anton Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Anton Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Nilsson har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

44 omdömen om Anton Nilsson

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
    • Noltorp
    2023-02-18 Verifierad kund
    Vi blev vänligt bemötta. Han levde upp till våra förväntningar, men det var så många på visningen att det var svårt att tänka ut de rätta frågorna till honom. Han var hjälpsam och har hjälpt oss bra. Nuvhoppas vi också att kunna komma till lägenheten kågon gång inna vi får nycklarna för att kunna mäta och planera vilka möbler vi kan ta med oss när vi flyttar dit.
    Mvh Kerstin
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
    • Östra Ängabo
    2023-01-28 Verifierad kund
    Hela tiden varit positiv
    Lätt att prata med och hjälpt oss bra under den tid det tog att sälja radhuset.
    Samt hjälpt oss med köpet av husrt
    • Östra Ängabo
    2023-01-28 Verifierad kund
    Vi har blivit väl bemötta av Anton han har ett bra kunnande om fastigheter
    • Centrum
    2022-11-26 Verifierad kund
    Anton fick oss att känna oss trygga hela försäljningen igenom. Han är kunnig, har erfarenhet och är engagerad. Mycket fint bemötande.. En positiv person. Hög tillgänglighet och bra på att återkoppla. Trevligt sätt och vi kände att han var väldigt mån om att vi skulle känna oss nöjda. Han skötte alla andra kontakter på ett föredömligt sätt. Anton får högsta betyg!

Ett stort tack, till Anton!
    Evalena och Karin Tellsdotter
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anton Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
    • Bolltorp
    2022-11-02 Verifierad kund
    Tyckte vi fick ett bra bemötande vi sökte ett enplanshus hus som vi kände att där vill vi bo
    2022-09-13 Verifierad kund
    Blev bemött på ett bra sätt.
    Fick bra information om bostaden.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anton Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
    • Vårgårda
    2022-09-05 Verifierad kund
    Anton var jätte trevligt och han bra på mötande
    Han kämpade mycket att kunden bli nöjda och svara hela tiden när vi kontakta honom .
    • Vårgårda
    2022-05-16 Verifierad kund
    Hade kontakt med tre olika mäklare/företag innan jag valde.
    Upplevde då Anton som en driven mäklare och vi kunde hitta en ersättningsmodell som passade båda.

Trevlig person, lätt att kommunicera med.Snabb att återkoppla.

Resultatet av försäljningen blev över förväntan.
    2022-05-13 Verifierad kund
    Anton gjorde jobbet som vår mäklare med bravur. Enkelt - lätt - smidigt.
    2022-04-04 Verifierad kund
    Kändes oengagerad och inte insatt alls. Gav bud om saker som en inte visade sig stämma. Kändes som att han mest ville bli av med objektet och att vi var bördor.
    Hej Selma och Johan!
    Jag ber om ursäkt och beklagar att ni har fått den känslan i samband med ert köp av bostad genom mig och Svensk Fastighetsförmedling, jag är lite förvånad av att ni upplevt det på detta vis, då jag haft uppfattningen av att vi haft en bra dialog.
    Vi på Svensk Fastighetsförmedling och jag som mäklare tar åt mig av feedbacken. Jag försöker till mitt yttersta att vara vara engagerad och affärsmässig i alla mina kundkontakter, men här har jag bevisligen inte lyckats. Så åter igen ber jag om ursäkt för det.
    Jag hoppas att ni skall trivas i ert nya hus många år framöver!
    Allt gott / Anton