Andra gången vi gör affär. Snabbt och proffsigt bägge gånger.
Nicklas Blomstrand
Nicklas Blomstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Nicklas Blomstrand har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Nicklas Blomstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 321 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicklas Blomstrand har haft 41 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
321 omdömen om Nicklas Blomstrand
Gott bemötande och en rak och bra dialog.
Vi blev av Niklas lotsade genom vår bostadsförsäljning på ett tryggt och bra sätt. Niklas var snabb med att svara på våra frågor som uppstod under vägen. Vi fick också råd och stöd vid köp av vår blivande bostad som såldes genom en annan mäklare än av Sv. Fast.
Nicklas skötte hela bostadsaffären med bravur, helt utan anmärkningar.
N upplevs som proffesionell och mycket kunnig i rollen som mäklare. Det var lätt att komma i kontakt och återkoppling skedde ganska snabbt om ett sms sändes oberoende vardag/helgdag Försäljningen gick smidigt trots att det uppdagandes. en helt ny situation där samma köpare både lade ett bud utan förbehåll och ett högre med förbehåll
Vi hade en god kommunikation. Nicklas var lyhörd och lyssnade in våra önskemål samtidigt som han kom med professionell input.
Lugn, förtroende ingivande, påläst om objektet.
Jordnära behaglig enkel, Sitter inte på några höga hästar och spelar märkvärdig, sånt uppskattar jag.
Professionell och bra kommunikation kring affären. Allting gick väldigt smidigt.
Mycket professionell, informativ och kommunikativ. Överlag en mycket bra kundupplevelse så här långt.