Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Nicklas Blomstrand har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Nicklas Blomstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicklas Blomstrand har haft 37 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

371 omdömen om Nicklas Blomstrand

Sedan starten hos Reco 2016
Pernilla B
Sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Ingared

Professionell mäklare med god lokalkännedom. Genomförde vår försäljning smidigt och snabbt.

Jakob S
Köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Ingared

Nicklas var en fantastisk mäklare när vi köpte vårt hus. Han visade stor flexibilitet och var snabb med att besvara alla våra frågor. Hans tydlighet genom hela processen hjälpte oss att känna oss trygga vid vårt första husköp. Vi rekommenderar Nicklas varmt till andra som planerar att köpa hus.

Inge F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi har fått ett bra intryck av Nicklas. Han har skött det mycket bra så här långt. Inge Frensborg

Maria F
Tegelbruket

Nicklas har skött vår affär perfekt. Han har varit tydlig, kommunikativ och lyssnat in våra behov. Vi upplever också att han har behandlat köparna med stor respekt. Vi är mycket nöjda och kommer varmt rekommendera Nicklas till alla vi känner.

Rebecka B
Tegelbruket

Smidigt och bra kommunikation mellan säljare och köpare.

Simon V
Brogården

Jag blev bemött mycket bra av mäklaren. Redan från första mötet var han mån om att bägge parter skulle bli nöjda med affären. Nicklas var i stort sett alltid tillgänglig om man hade någon fråga, vilket uppskattades! Affären i sig gick snabbt och smidigt.

Martin S
Alingsås

Han fixade en extra visning, då jag var upptagen på annat håll på den ordinarie tiden.

Caroline H
Alingsås

Engagerad, empatisk, kunnig och korrekt. Lätt att komma i kontakt med. Raka besked och inga onödiga krusiduller. Duktig och trygg.

Jerker W
Alingsås

Niclas är engagerad snabb i tanken och mycket trevlig

Ellinor D
Alingsås

Vi hade en bra kommunikation, Nicklas uppdaterade kontinuerligt och jag kände mig trygg genom hela processen.