Peter Jonsson

Peter Jonsson

Peter Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Peter Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 1989-11. Peter Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Jonsson har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

122 omdömen om Peter Jonsson

Sedan starten hos Reco 2017
Monika L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Proffsig, kunnig och korrekt.

Eva L
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Ger aldrig upp! Kämpar på även när det inte alltid går framåt eller vägen är spikrak! Hans trevliga sätt och vänlighet och professionella hantering vinner i längden.

Magnus L
Alingsås

Peter som har mycket lång erfarenhet av fastighetsmäklar branschen är mycket driven och envis och ger aldrig upp ett case. Han är rak och tydlig och det visar sig snabbt att han har erfarenheten och aktuell kunskap om hur både säljare och köpare måste hanteras och styras i förhållande till marknadsläge m.m. för att man skall få till ett avslut. 👍 Peter rekommenderas starkt! 💪

Åsa Maria L
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Har haft en bra dialog med Peter genom processen. Han har varit flexibel när det gäller att ordna besök utanför visningar vilket varit av stor vikt då jag varit bortrest mycket under perioden. Tillgänglig även utanför vanlig arbetstid och lyhörd för mina önskemål

Erik Markus E
Alingsås

Trevlig och professionell mäklare med mycket erfarenhet. Gjorde så att vi som köpare kände oss väldigt trygga.

Linda J
Alingsås

Mycket god hjälp samt vägledning med en snabb och bra affär.

Git S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Jag har enbart superlativ att säga om Peter Jonsson! Han har skött hela försäljningen på ett smidigt sätt, lyssnat på oss som säljare samt varit smidig i kontakt med köpare. Vi är oerhört nöjda med Peters insats! Det finns fler anledningar till att vi återigen anlitade Peter - det känns tryggt! - vetskapen om att det blir proffsigt gjort! - han lämnar ingenting åt slumpen! Tack!

Ove S
Alingsås

Helt fantastisk mäklare som har kompetens att bemöta både säljare och köpare med lika stor respekt! Vi är så glada för att Peter Jonsson sålde vår lägenhet. Alltid hjälpsam och tillmötesgående! För oss är han unik!

Magnus K
Alingsås

Bra bemötande o otroligt trevlig Gick igenom allt tydligt o förstående känns att De e en rutinerad mäklare hörde faktisk om han på en visning på en lägenhet i Göteborg o den mäklarn va verkligen imponerad av han så de kändes ännu bättre att man anlitat Peter

Anne H
Sålde sin bostad med hjälp av Peter Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Lugn & kompetent. Saklig och trevlig att samarbeta med. Han har stor erfarenhet av sitt yrke och det märks. Väldigt nöjd med hans tjänster i vårt ärende. Rekommenderas varmt.