Johan Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
4.9
Affärer senaste året

Johan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Johan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Johan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Andersson har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

177 omdömen om Johan Andersson

Sedan starten hos Reco 2021
Fredrik K
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Johan är mycket entusiastisk och var av de mäklare jag valde mellan den som siktade högst. Efter en massa pusslande med granntomter osv fick han allt på plats och skapade en win-win för alla parter! bra jobbat och tack/Fredrik

Helga C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Mycket trevlig och enkel, bemötte våra önskemål med flexibilitet!

Robert A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Grym mäklare som kommunicerade väl vad gäller förväntningar och hade ett mycket gott bemötande

Martin S
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Professionell och noggrann. Dessutom lättsam och har koll på läget.

Pernilla T
Alingsås

Super trevlig mäklare som kan sin grej!

Yi-Fen Zenodia C
Alingsås

hans erfarenhet och råd i förberedelserna av visningen gjorde stor skillnad

Roine K
Alingsås

Johan rekomenderar jag starkt till den som tänker sälja sin bostad.Mycket inkännande mäklare som tar hänsyn,alltid återkopplar även under hans semester.Hittade dom optimala köparna till vårt hus som gjorde att det kändes bra att lämna det ifån sig.Rekomenderar Johan varmt.

David F
Alingsås

Johan har under hela resan gett ett pålitligt , roligt och kompetent intryck. I turerna fram och tillbaka har Johan vart tillgänglig långt utöver vad en kan förvänta sig och alltid med ett leende på läpparna ,ingen lite bedrift! Johans bemötande och kompetens har bidragit mycket till att göra en känsloladdad och ibland stressig procedur så smärtfri den bara kan bli. Toppen-betyg till Johan och jag har ingen oro kring objektet utan ser framför mig många fina minnen i min nya bostad.

Andreas K
Alingsås

Engagerad och kunnig mäklare som ingav en trygghet och ett lugn samtidigt som man kände att han var motiverad. Satte högst värdering av alla mäklare vi tillfrågade och slutresultatet nådde något högre än det ändå. Skulle köra på Johan nästa gång igen.

Malin K
Alingsås

Johan var engagerad, tillgänglig och flexibel. Han levererade en genomarbetad och bra beskrivning av objektet samt ett aktivt arbete i samband med visning och signering. En trygg kontakt inför och under hela processen.