Jag är extremt nöjd med min upplevelse med Johan som min mäklare i mitt första bostadsrätt köp. Han är oerhört engagerad och tillgänglig, svarade snabbt på mina frågor och var alltid tillgänglig. Det gav mig en enorm trygghet att veta att jag kunde lita på Johan för att hålla mig informerad och uppdaterad under hela processen. Johan var också mycket vänlig och trevlig att arbeta med. Skapade en positiv och avslappnad atmosfär under hela processen, vilket gjorde att jag kände mig bekväm att diskutera mina behov och önskemål.
Johan Andersson
Johan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Johan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Johan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Andersson har haft 26 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
53 omdömen om Johan Andersson
Vi är så nöjda med Johan! En mäklare som man kan känna sig trygg med som är ärlig, ödmjuk och kunnig.
Gott professionellt bemötande. Riktigt bra jobbat med båda partner som inte alltid var överens med varandra. Tjuskraft och rätt kompetens hos mäklaren lede till snabbt och smidigt husförsäljning. Bara bästa rekommendationer från mig.
Väldigt trevlig och öppen person. Svarar fort när man ringer/smsar.
Helt suverän kan rekommenderas
Är supernöjd med min försäljning utav min bostadsrätt i Sörhaga. Försäljningen sköttes snabbt, smidigt och enkelt! Kontinuerlig kontakt samt återkoppling av Johan har uppskattats.
Johan har varit trygg, tillmötesgående, lyhörd och oerhört engagerad genom hela säljprocessen. Personligt men professionellt agerande från start till mål. Vi kan inte annat än att helhjärtat rekommendera Johan som mäklare.
Otroligt bra mäklare som hjälpte mig igenom mitt första köp, pedagogisk och hjälpsam. Kan varmt rekommendera.
Otroligt proffsig och trogen sin uppgift . Hade inga förväntningar utöver att han skulle lösa problemet , vilket han gjorde med bravur. Toppklass
Trevlig, lättillgänglig och mån om att få både säljare och köpare nöjda. Jag fick mycket bra rådgivning när jag skulle köpa min första egna bostad, och det var lätt att känna förtroende för Johan. Rekommenderar starkt, och tack för hjälpen!