Svarade på alla frågor och meddelade när ett bud hade blivit lagt på huset. God kommunikation under budgivningen. Mötet där vi skrev på kontraktet för fastigheten gick väldigt bra. Johan förklarade varje del tydligt och hjälpte sedan till med den första betalningen av köpet. Jag ville betala direkt så det blev gjort på rätt sätt.
Johan Andersson
Johan Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Johan Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Johan Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Andersson har haft 32 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
109 omdömen om Johan Andersson
Johan är saklig, korrekt, glad och är väldigt tillgänglig, svarar alltid i telefon och har skött vår försäljning av huset alldeles utmärkt.
Vi är mycket nöjda med Johan. Han har ett trevligt och professionellt bemötande och vi fick förtroende för honom redan vid första mötet. Johan har varit lätt att få kontakt med och har alltid varit noga med att återkoppla. Då det var länge sedan vi gjorde en husaffär var det många frågor och samtal till Johan som alltid tog sig tid och förklarade på ett pedagogiskt sätt.
Nöjd med hur hela processen sköttes. Johan var lätt att ha kontakt med, bra på att förklara de olika stegen, höll mig uppdaterad och var engagerad från start till mål. Kan varmt rekommendera vidare!
Jag upplevde Johans bemötande både proffsigt men också personligt på ett sätt som gav mig en bra känsla. Lätt att prata med och få den hjälp jag behövde. Jag hade höga förväntningar vilket jag alltid har när jag möter människor och Johan levde upp helt till mina förväntningar. Hela vägen från första visning till vi skrev avtal har processen varit smidig och enkel.
Johan har den expertkompetens som jag som novis säljare behövde vid vår försäljning av furutjärnsvägen 18. Har har bemött mina och Fredriks olikheter/frågeställning på bästa sätt. Från första sekund när jag ringde och bokade möte så har Johan visat oss största respekten och förståelse för våra behov genom säljprocessen. Han har varit tillgänglig tidigt, sent och på helger vilket såklart varit lyxigt för oss. Johan har även hjälpt oss med frågor och kontakter för Fredriks föräldrar som ska sälja i Göteborg. Det...
Det va mest min sambo som hade direkt kontakt med Johan. Men jag upplever Johan som väldigt trevlig, tillgänglig och snabb på att svara på frågor. En positiv approach och gjorde vårat husköp till en väldigt smidigt affär.
Johan är en toppenmäklare, enkel att ha och göra med, driven, hade svar på alla frågor, jämt tillgänglig på telefonen, smidigt att köpa hus via Johan.
Johan har varit bra med kommunikation gentemot mig som säljare och han har styrt försäljningen till ett utmärkt resultat
Väldigt proffsig Tillgänglig engagerad bra på att återkoppla och informera och uppdatera allt i processen. Det har känts tryggt att lämna över försäljning och visningar till Johan. Trevlig artig glad och positiv. Jag hade förväntningar att få ett proffsigt bemötande och någon som engagerade visningar och skötte möten med köpare. Mäklaren levde upp över mina förväntningar med hans bemötande och information och hans engagemang. Stort engagemang och ordnade visningar smidigt väldigt informativ när vi skulle skriva kunnig när vi träffade köparna blev det ett bra möte. det kändes tryggt