Bra bemötande, otrolig service och kontakt från början till slut. Kan varmt rekommendera att kontakta Rasmus om ni funderar på att sälja er bostad.
Rasmus Jonsson
Rasmus Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Rasmus Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Rasmus Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.7. Rasmus Jonsson har haft 18 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
105 omdömen om Rasmus Jonsson
Söker man en kunnig empatisk lyhörd mäklare så välj Rasmus. Rekommenderar honom varmt !!!!
Rasmus, är med en genom hela försäljningen. Kunde inte haft en bättre mäklare
Hej, Fungerade perfekt vad jag förväntar mig av en mäklare.
Supertrevlig under hela processen, kom med ett bra svar på minsta lilla och var väldigt hjälpsam.
Kan varm rekommendera Rasmus som mäklare. En trygg pelare att luta sig mot som varit behjälplig och målmedveten genom vår resa!
Rasmus har varit lätt att ha kontakt med har återkopplat även när han haft semester. Känns kunnig och har trevligt bemötande. Försäljningen har gått bra och jag har fått det pris jag var beredd att släppa lägenheten för. Hela försäljning, från första kontakt till kontraktsskrivningen tog bara ca 2 månader.
Mycket bra hanterat, vi är nöjda med vår hjälp
Med Rasmus som mäklare har man sin försäljning i trygga händer och kan känna sig lugn även i tuffare tider på marknaden. Lyhörd, lätt att bolla med och informerar både mig som säljare och köpare väl för en smidig och lyckad affär!
Kort samarbete, bra och korrekt bemötande