Mäklare in Karlstad

6 reviewed mäklare in Karlstad municipality

• 5,562 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Sara G
    Sara G: Amanda har sålt flera bostäder som vi haft. Även i dessa tröga tider klarar hon uppdraget lysande. Hennes naturliga sätt är varför vi alltid väljer henne som mäklare. Dessutom är hon energisk och jobbar hårt. Stort tack!
  • Driver du mäklarfirma i Karlstad?

• 2,118 opinions
    Köpa, sälja eller byta bostad i Karlstad med omnejd? Välkommen in på något av våra kontor för en personlig kontakt kring din bostadsaffär!
    Rose-Marie A
    Rose-Marie A: Har mycket bra erfarenheter av Mattias Wassberg som mäklare. Känns genuin, seriös och mycket kunnig. Viktigt att man känner förtroende för den mäklare som ska sälja ens hem och det kände vi för Mattias. Att vi valde honom berodde på att vi haft kontakt med honom på diverse visningar och då föll det sig naturligt att vi skulle vända oss till just honom. Kan varmt rekommendera honom till andra.
  • HusmanHagberg Karlstad

Verifierat företag
    676 opinions
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Karlstad! Vi hjälper dig gärna med bostadsaffären.
    James L
    James L: Ann-Chatrin är vänlig, professionell och effektiv. Allt man kan önska sig av en fastighetsmäklare!
  • Mäklarhuset Karlstad

Verifierat företag
    433 opinions
    Välkommen till Mäklarhuset i Karlstad - Vi hjälper dig på vägen mot ditt drömboende. Vi ser dessutom till att du får rätt betalt för ditt nuvarande boende. Prata gärna med någon av våra duktiga mäklar...
    Lina R
    Lina R: Väldigt engagerad i sitt uppdrag av försäljning av huset. Han kändes trygg och kunnig i sina roll som mäklare.
  • Hans G
    Hans G: Köpt bostadsrätt. Oklanderligt uppträdande från mäklaren.
  • Driver du mäklarfirma i Karlstad?

Show page: