Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

• BadgeElevenYears
2 220
Call 054-21 10 00 Share

Vi på Svensk Fastighetsförmedling förenar det stora och det lilla. Genom att vara en av de största Bobutikerna har vi mycket resurser och erfarenhet i ryggen och våra kontor, som är utspridda i området, ger oss stor lokalkännedom och vi vet precis vad som gäller just nu på din ort! Du finner våra kontor i Hammarö, Forshaga...

2220 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sedan starten hos Reco 2016

André D
Sold a house with Joakim Qvänsel a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mycket lugn och sansad , vilket professionellt uppförande. Rekommenderas starkt

Joel B
Sold an apartment with Joakim Qvänsel a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Hammarö

Jag trodde att vår försäljning skulle vara krånglig men Joakim fick det att gå lätt och bekvämt. Han var engagerad, förstående och tolerant trots att vi kanske vara lite töliga som säljare.

Inger H
Hälltorp

Då vi haft Johan som vår mäklare till fyra tidigare bostadsförsäljningar/köp kändes det tryggt att även nu anlita honom. Han ger bra information och håller oss informerade hela vägen. Vi upplever att han lyssnar in oss och har väldigt bra koll på marknaden. Dessutom är han mycket glad och trevlig, vilket är en bra bonus i sammanhanget.

Andreas J
Bought a house with Patrik Liikamaa a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Segerstad

Trevlig, tydlig, återkopplar snabbt. Rekommenderar

Svar från Patrik Liikamaa

Härligt Andreas, kul att ni hittade rätt hus till slut. Lycka till med flytten.

Per Olof W
Hälltorp

Trevlig,ärlig,kunnig,har stor kunskap om marknaden

Kristina B
Bought an apartment with Isabelle Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig. Enkel att ha kontakt med. Blev uppdaterad under hela proceduren.

Svar från Isabelle Karlsson

Tack Kristina för ditt fina omdöme! Det har varit väldigt roligt att få vara en del av din resa mot ditt nya hem. Jag hoppas att du kommer trivas riktigt bra i lägenheten och önskar dig all lycka framöver!

Yawer P
Sold an apartment with Victor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Våxnäs

Han är mycket bra och kan mycket på sitt jobb Och trevlig

Svar från Victor Jansson

Tack Yawer och tack för förtroendet att sälja din bostad!

Amanda L
Bought a house with Sonja Rudqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Vi är jättenöjda med allt kring köpet!

Jack P
Bought a house with Joakim Qvänsel a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Molkom

Good guidance during viewing, clear and fast communication during the process of buying, signing and afterwards. He adapted well to our needs for English communication as we dont master Swedish yet. Good job! Tack.

Wioleta S
Bought a house with Sanna Stenholm a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Västra Lersätter

Sanna är en professionell och fantastisk fastighetsmäklare. Hon var mycket hjälpsam genom hela köpprocessen.

Isabelle H
Karlstad

Joakim har redan från start fått oss att känna oss trygga i vår försäljning, svarat snabbt på eventuella frågor och varit tydlig kring alla steg.

Emil E
Karlstad

Mycket nöjda med Joakim, både jag och min sambo tycker allt har gått superbra , från första mötet till försäljning 👌🏻

Patrick O
Karlstad

Magnus är en mycket kunnig och erfaren mäklare med ett brett kontaktnät. Han har helt enkelt bra koll på läget och man märker snabbt att han har en lång erfarenhet inom bostadsförsäljning.

Sofia H
Sold an apartment with Sanna Stenholm a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kilslund

Mäklaren tog sig tid att gå igenom säljprocessen och återkopplade snabbt när jag ringde upp och hade frågor. Jag har en utmattning med minnesproblematik och hon gick lungt och sansat igenom mina frågor och påminde om upplägget varje gång jag ringde. Försäljningen gick fantastiskt bra och jag är mycket nöjd. Fick också till mig att flyttstäd och flytthjälp kan jag boka på mina sidor vilket känns oerhört smidigt. Jag är oerhört nöjd med hela säljprocessen så här långt in i försäljningen.

Emelie J
Bought an apartment with Sanna Stenholm a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kilslund

Trevligt bemötande och mycket hjälpsam

Henrik S
Norrstrand

När vi har varit på visningarna så har hon varit precis som jag vill en mäklare ska vara. Gillar inte "bilförsäljartypen" som bara talar om att allt är så bra. Tycker hon gav oss ett bra intryck. När vi var och skrev kontrakt så tycker jag hon var professionell och förklarade bra.

Anna Ragni Maria J
Sold an apartment with Johan Nöbauer a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Norrstrand

Proffsig lyhörd mäklare som gjorde att försäljningen gick lätt.Rekommenderas

Victoria J
Klara

Jag tycker Sanna har varit suverän att ha och göra med! Hon har känts genuint trevlig och intresserad, samtligt som hon är tydlig! Jätte proffsig!

Johan K
Karlstad

Victor skapade ett avslappnat och proffesionellt intryck redan från start, med tydlig kommunikation och engagemang. Rekommenderar honom verkligen

Svar från Victor Jansson

Tack Johan för de fina orden och ditt förtroende att sälja bostaden. Tycker allt funkade jättebra och ser fram emot eventuella framtida affärer med dig! Lycka till i nya bostaden!

Alexandre S
Bought a house with Johan Nöbauer a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig, effektiv och tydlig.

Bigitta K
Bought an apartment with Victor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Molkom

Jag har fått bra och tydlig information och bra bemötande.

Svar från Victor Jansson

Tack för omdömet Bigitta och hoppas du kommer trivas i din nya bostad!

Chiara M
Viken

Snabbt i kommunikation och otroligt bra att anpassa till kunds behov. Mycket duktig att förklara sacker på ett enkelt sätt.

Susanne A
Sold a accommodation with Magnus Ask a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Boberg

Trygg erfaren engagerad inkännande. Realistiska förväntningar på försäljningen.

Svar från Magnus Ask

Väldigt roligt att få förtroendet att sälja din fina gård som du köpte av mig för 11 år sedan.

Hussein Z
Bought an apartment with Patrik Liikamaa a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Edsgatan

Han är lätt att ha att göra med, tydlig i sin kommunikation och svarar snabbt på frågor. En smidig och trygg mäklare.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för det fina omdömet Hussein. Grattis till er nya bostad och en smidig affär.

Hannes S
Sold a house with Anton Forsell a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Molkom

Väldigt trevlig och smidig upplevelse att jobba med Anton. Kunnig, tålmodig och lyssnar in samt alltid med bra råd. Avslappnat och proffsigt.

Svar från Anton Forsell

Tack Hannes för ett fint omdöme och ett roligt samarbete. Ha en fortsatt fin vistelse i Italien så ses vi snart igen :)

Erik W
Bought a house with Anton Forsell a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Molkom

Väldigt bra kontakt genom hela processen. Snabba och kunniga svar, bra uppföljning och alltid trevlig och hjälpsam. Kändes tryggt från start till mål.

Svar från Anton Forsell

Tack Erik för ett fint omdöme. Återigen stort grattis till ett fantastiskt boende!

Sonja M
Skoghall

Kunnig, positivt bemötande, engagerad. Som säljare behöver man var realist med dagens marknad med tanke på tid för försäljning och pris. Jag tyckte att vi hade en bra kommunikation under tiden försäljningen pågick.

Linda M
Hagaborg

En supertrevlig och jordnära kille som verkligen gjorde allt för att underlätta för mig!

Svar från Victor Jansson

Tack för det fina omdömet Linda och stort lycka till med din nya bostad!

Abbe A
Sold an apartment with Sonja Rudqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Råtorp

Vill du ha en mäklare som bryr sig då ska du anlita Sonja.

Ida B
Råtorp

Använde Sonja när vi sålde vår lägenhet. Snabbrespons och högt engagemang, jättenöjda!

Mats Å
Sold an apartment with Isabelle Karlsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Lamberget

Trevlig, ytterst proffsig och en fröjd att samarbeta med. Mycket nöjd!

Svar från Isabelle Karlsson

Tack Mats för förtroendet och ditt fina omdöme, det har varit en fröjd att få samarbeta med dig också! Stort grattis till försäljningen och lycka till i Göteborg!

Barbro S
Våxnäs

Jätte trevlig super lättsam å hjälpsam. Har inget dåligt att säga om henne alls

Adam H
Sold a house with Sanna Stenholm a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Runnevål

Sanna var engagerad och hade god återkoppling till oss säljare. Sanna följde upp alla intresserade på ett bra sätt och ledde försäljningen till ett snabbt och tillfredsställande avslut.

Ulf S
Sundsta

Mycket kompetent och trevlig. Alltid tillgänglig och höll oss kontinuerligt uppdaterade under affären. Rekommenderar såväl Johan som Svensk Fastighetsförmedling å det varmaste!

Kristian P
Kil

Väldigt fint bemötande av Magnus och har gjort ett mycket bra arbete i en marknad som är minst sagt svår och lyckades få igenom försäljningen på ett mycket bra sätt! Jag rekommenderar Magnus som mäklare alla dagar i veckan till mina vänner och bekanta! Tack Magnus för en mycket väl genomförd försäljning! Hälsningar Kristian Peistorpet

Svar från Magnus Ask

Tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen, vi fick kämpa ett tag men skam den som ger sig.

Magnus V
Mon

Sanna upplevs ha mycket på sitt bord, men trots allt lyckades hon få säljare och köpare att mötas. Upplevelsen är att alla parter är nöjda med hur köpekontraktet skrevs.

Isabell Å
Karlstad

Sanna är engagerad och lyhörd, och styrde upp en smidig och snabb försäljning – till ett pris långt över förväntan! Professionellt genomfört från start till mål. Sanna rekommenderas varmt!

Helena N
Karlstad

Trevlig, engagerad och ser till att allt blir bra för både säljare och köpare

Eva W
Karlstad

Mycket sympatisk och trevlig mäklare. Lyssnar när vi pratar, och kommenterar vad han tycker. .Man blir glad av att träffa Magnus Ask. Alltid ett leende emot oss. Man blir glad att ha honom i sin närhet Klok man! Glad och mkt snäll. Tydlig i sitt tal. Tydlig när det gäller ta fram allt som gäller huset. Han pratar lagom mkt, när det gäller datum vi ska komma ihåg. Super trevlig mäklare, är vårat omdöme. 👍☘️🌹🇸🇪 Ewa Wikström

Svar från Magnus Ask

Fina ord Eva, väldigt roligt att höra. Jag uppskattar verkligen vårt samarbete och är tacksam att jag fick förtroendet att hjälpa er. Nu hoppas jag att du kommer att trivas i nya lägenheten.

Eleonor S
Sold a cottage with Magnus Ask a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vålberg

Denna gång har jag personligen inte haft så mycket med Magnus att göra, det är sönerna som hållit i det. Men mina tidigare erfarenheter av husförsäljning som Magnus hjälpt mig med och att det har gått så pass smidigt att få sommarstugan såld, gör att jag är mycket nöjd.

Svar från Magnus Ask

Roligt att höra att du är nöjd Eleonor, det blev en väldigt tidig vårförsäljning av stugan.

Ebbe J
Karlstad

Bara positiva omdömen. Vänligt o proffsigt bemötande!

Svar från Magnus Ask

Tack det samma Ebbe, väldigt trevligt att få både träffa och hjälpa er med försäljningen som gick ovanligt fort. Alltid roligt när ni som säljare har allt noga dokumenterat och koll på er fastighet.

Rebecka L
Bought an apartment with Johan Nöbauer a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Har fått superbra hjälp och vägledning, samt snabb återkoppling från Johan.

Saralisa P
Haga

Victor är lätt att få tag på och ger snabb återkoppling efter visningar och kontakt med intresserade. Han har ett professionellt och gott bemötande mot säljare såväl som köpare. Hans förmåga att förklara på ett tydligt och lättförståeligt sätt gör att samtliga parter kan känna sig trygga och fullt införstådda med varje del av processen, särskilt vid påskrivning av avtal. Resultatet av försäljningen överträffade även våra förväntningar då han sålde vår bostad med lite vinst när vi varit beredda på att gå med förlust. Sammanfattningsvis...

Svar från Victor Jansson

Tack så jättemycket för det fina omdömet Saralisa!

Andreas N
Sold a house with Joakim Qvänsel a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Trevlig lättsam och engagerad i min husförsäljning

Björn D
Karlstad

Mycket nöjd. Isabelle tog hand om allt praktiskt så det var väldigt smidigt. Kommunikationen var utmärkt, blev alltid trevligt bemött och det fanns alltid tid att diskutera.

Svar från Isabelle Karlsson

Tack Björn för ditt fina omdöme! Jag uppskattar verkligen dina ord och är glad att du är nöjd med både processen och kommunikationen. Jag finns självklart här om du skulle behöva hjälp igen framöver! Stort lycka till med huslivet framöver!

Elin L
Jägartorpet

Engagerad. Trevlig. Återkopplar under hela processen. Levde upp till förväntningarna.

Olivia S
Karlstad

Grym! Hjälpt till under hela processen. Kanon!

Svar från Isabelle Karlsson

Stort tack för dina fina ord! Önskar dig all lycka i din nya bostad, och tveka inte att höra av dig om det är något jag kan hjälpa till med framöver!

Ulf K
Karlstad

Tydlig, inlyssnande, problemorienterad, trevlig och inger förtroende. Vi har haft Patrik i tidigare fastighetsaffärer och sökte själva kontakt med just honom på byrån även i den här affären. Vi kan varmt rekomendera honom som mäklare oavsett om det gäller villahus eller lägenhetsköp. Karlstad 2026 03-24Ulf & Cia Karlsson

Svar från Patrik Liikamaa

Stort tack Ulf. Kul att hjälpa er till en ny bostad igen.

Andrea F
Karlstad

Kändes tryggt och bra med Johan! Erfaren med koll på läget och god kommunikation. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för hans insats vid vår försäljning.

Robin A
Sold a house with Sonja Rudqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Deje

mycket nöjd, snabb och smidig affär