Ann-Chatrin är vänlig, professionell och effektiv. Allt man kan önska sig av en fastighetsmäklare!
HusmanHagberg Karlstad
I Karlstad hittar du allt från fin natur till bra shopping, och sist men inte minst oss på HusmanHagberg! Vi hjälper dig gärna med bostadsaffären här i Värmland. Hos oss hittar du alltid passionerade och kunniga mäklare, som brinner för bostadsaffärer. Vi är inte knutna till någon bank eller någon speciell försäkring. Vad du...
676 omdömen om HusmanHagberg Karlstad
Sedan starten hos Reco 2017
Jag är väldigt nöjd med min mäklare! Joachim visade stor professionalism och en fantastisk kommunikationsförmåga under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Joachim till alla som ska sälja sin bostad.
Jag hade bra och smidig erfarenhet.
Kunnig, engagerad och mkt service medveten. Inger gott förtroende.
Vi är väldigt nöjda med Joachim. Hans bemötande har varit proffsigt, lyhört och transparent genom hela processen. Han har varit tydlig, lätt att nå och alltid hållit oss väl informerade. Vi har känt oss trygga och omhändertagna från start till mål. Vi rekommenderar Joachim varmt till alla som söker en pålitlig, engagerad och professionell mäklare.
Topp bemötande och professionell hantering av allt från start till sålt!😎
I vårt sökande efter ett hus i Sverige för att emigrera till hittade vi det på Bosweg I i Segmon. Vi fick hjälp med den här fastigheten av Linda, en vänlig och hjälpsam fastighetsmäklare som kan sitt yrke. Hon är flexibel med tidsbokning och vi tycker om att arbeta med henne.
Snabb kommunikation, lösningsorienterad och mycket kunnig! Svarar mycket bra på alla våra frågor som förstagångshusköpare. Känts mycket tryggt med Ann-Chatrin!
Alltid trevligt bemötande, snabb och sakligt återkoppling av alla frågor och funderingar. Kan verkligen varmt rekommendera Frida både vid köp och försäljning av fastigheterna!
Jag är mycket nöjd med Joachim! Han har varit mycket trevlig och professionell genom hela processen. Kommunikation har fungerat utmärkt, och jag har känt mig trygg i min affär från början till slut. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig mäklare.
Frida jobbade jättehårt för att lösa vårt snabba husköp. Hon svarade snabbt och löste alla frågetecken direkt. Mycket nöjd och tacksam för hennes hjälp i detta stora steg i vårt liv.
Tack Isa det var ett rent nöje att få hjälpa dig och din familj, stort lycka till med ert nya boende!
Vi fick direkt ett stort förtroende för Linda. Hon kunde på ett enkelt sätt förklara de olika stegen i att sälja sin fastighet. Hon var duktig och snabb på att informera oss när olika saker skedde i försäljningen. Om vi hade fler hus att sälja så skulle vi gärna anlita hennes tjänster och vi kan varmt rekommendera henne. Ronny o Eva-Lena Lundberg
Tack snälla ni :) Det har varit en ära att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. // Linda
Supernöjd! Jättebra bemötande, kunnig, påläst och professionell. Joachim gjorde hela processen smidig och det har känts väldigt tryggt längs hela vägen. Skulle rekommendera starkt till alla som söker en engagerad och kompetent mäklare till sin bostadsaffär!
Professionell och lyhörd, toppen mäklare!
Tack för de fina orden Sophia! // Linda
Mjukt och förtroende givande bemötande. Pratar lugnt och tydligt och finns tillgänglig på telefonen när man behöver fråga om något. Högsta betyg.
Professionellt bemötande, hög servicekänsla och återkommer snabbt och ger bra svar på alla funderingar och frågor Bra känsla och bra jobb!
Tack för det fina omdömet och för ett gott samarbete!
Mycket trevligt och kunnigt bemötta. Förväntningarna levdes verkligen upp. Inför kontraktskrivning åkte han hem till oss (6 mil), då vi hade svårt komma till Karlstad närmsta dagarna. Mycket gott betyg från oss
Trevlig, skicklig och tydlig!!
Supernöjda men Anci. Hjälpsam & behjälplig
Otroligt engagerad mäklare som gjort sitt yttersta för att få mest möjligt för vårt hus. Bra val av bilder och text som skapade ett stort intresse. Lika engagerad trots många visningar. Förstår verkligen varför många innan oss varit väldigt nöjda och rekommenderat Joachim!
Fint bemötande och stöttande under hela processen!
Tack! Jag är så glad att jag fick hjälpa er med er försäljning. // Linda
Otroligt serviceinriktad och en god rådgivare.
Tack Robin! Jag är verkligen tacksam att jag fick hjälpa er. // Linda
Professionell!
Linda är en duktig och erfaren mäklare. Inger ett stort förtroende lugn. Är glad och tacksam för att jag hade henne. Tack Linda
Tack! Tillsammans gjorde vi ett bra jobb, och nu får du se fram emot nya lägenheten. Lycka till! // Linda
Linda är toppen! Alltid tillgänglig och behjälplig. Proffsig och trevlig. Kan verkligen rekommendera.
Tack Åsa, det värmer att höra. // Linda
Rak, tydlig, ärlig! Smidig affär som gick på en dag. Kan ej klaga på nånting, gav oss möjlighet att klämma in en visning med kort varsel ⭐️
Joachim har varit mycket hjälpsam och lotsat oss på ett otroligt bra sätt genom vår försäljning. Han har varit noga med att uppdatera oss, på alla de saker som har med en försäljning att göra. Joachim har alltid hört av sig på utsatt tid, vilket gjort att det skapat förtroende och vi känt oss trygga.
Förtroendeingivande och engagerad. Joachim höll oss mycket bra uppdaterad och la ner ett omfattande arbete trots att det inte var något högre pris på vårt objekt.
Absolut bästa mäklare, mycket mycket nöjd.
Tack så mycket, jag blir så glad för dina fina ord. // Linda
Förtroendeingivande och vänlig. Verkade kunnig och bra.
Trevliga och hjälpsamt bemötande
Tack och lycka till mer ert projekt! // Linda
Trevlig och tillmötesgående mäklare.Rekommenderas å det varmaste.
Mycket bra - lyhörd och tjänstvillig tar mig på allvar
Var tillgänglig när det behövdes och förklarade ordentligt alla steg och vad som behövdes göras och var ett bra stöd under hela processen.
Hjälpsam och tillmötesgående. Tydlig och snabb respons både på telefon och mejl.
Tredje boende som jag köper av Ann-Chatrin så jag är nöjd
Engagerad mäklare som jag genast kände ett starkt förtroende för. Det märks att hon verkligen brinner för sitt jobb och besitter en skarp kompetens. Kan varmt rekommenderas till alla som vill ha en trygg, effektiv och skicklig mäklare vid försäljning eller köp av bostad.
Vi är otroligt tacksamma för det fantastiska arbete vår mäklare har gjort. Från första mötet har det varit tydligt att vi haft att göra med en riktig stjärna – professionell, lyhörd och alltid ett steg före.
Bra bemötande, trevlig, professionell och en person som ger trygghet, självständighet. Det var ett nöje att samarbeta med henne. Jag skulle gärna rekommendera henne till mina vänner och bekanta.
Bra mäklare, kunnig om vad hon pratar om
Ann-Chatrin är professionell och kompetent och ger både säljare och köpare trygghet i husaffären.
Rutinerad, duktig och väldigt hjälpsam
Trevlig hjälpsam kommer med bra förslag när man inte vet vad man ska göra när banker strular
Alltid tillmötesgående och hjälpsam.
Tack snälla :) Och stort lycka till med ert nya boende. // Linda
Otroligt bra mäklare, första gången som jag köpt bostad och kände mig super trygg med Ann-Chatrin som mäklare
Linda hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet och jag är så tacksam över att ha haft henne som mäklare. Hon har fått mig att känna mig trygga under hela processen. Hon har varit engagerad, kunnig och har haft en bra dialog med mig under försäljningen. Rekommenderar henne varmt.
Tack snälla för dina fina ord. Det har varit en glädje att få hjälpa dig på vägen till ditt nya hem. // Linda
Mycket bra med att svara på sms om du har några frågor. Återkopplar snabbt.
Tack snälla, jag uppskattar dina fina ord. // Linda
Gav från början ett mycket seriöst intryck vilket under resan har förstärkts. Var, till skillnad från ett par andra mäklare, mycket tydlig i sin presentation och efterlämnade ett lättillgängligt material. Vi ville veta vad vi gav oss in i, vilket vi fick (se ovan), och se en mäklare som aktivt drev försäljningsprocessen (som vi också fick). Ann-Chatrin har varit en "klippa" när vi varit frustrerade för trögheten i marknaden och därtill hörande tidsutsträckning. Ann-Chatrin kan väl betecknas som en "go å gla" värmlandstös och har varit/är en trevlig bekantskap.
Vi kände oss mycket trygga och vänligt bemötta i vår bostadsaffär. Ann-Chatrin såg våra behov och var tillmötesgående hela vägen. Vi är jättenöjda!
Mycket duktig och kompetent mäklare.