Mäklare in Långbro

3 reviewed mäklare in Långbro, Stockholm

• 2,850 opinions
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
    Klas S
    Klas S: Jag prisar min lyckliga stjärna för att ha kommit i kontakt med Kajsa. Bakgrunden? Jag hade planer på att flytta. E-mail hade skickats till en kunnig man som jobbade som biträdande kontorschef på ett fastighetsmäklarkontor. Namnet Kajsa Bergklint nämndes. Egentligen berättade han inte mycket mer än så men jag gissade att hon var ovanligt duglig. Hon visade sig vara exceptionellt duglig. Första mötet var avvaktande. Kajsa besökte min lägenhet. Hon såg sig skeptiskt omkring i min röriga, övermöblerade rövarkula till lägenhet. Linoliummattor på golven. (De började bli rätt nötta.) I köket var den till råga på eländet trasig. Mitt eget intryck var att det här faktiskt var en riktigt duglig fastighetsmäklare. Det kunde behövas. Problemet var detta: Jag hade skrivit på för att köpa en ny lägenhet. Nu behövde jag få min gamla bostad såld. Det måste helst göras relativt snabbt, INNAN nya lägenheten skulle betalas. Av samma skäl behövde försäljningspriset bli relativt bra. Två saker som måste klaffa. Ett problem så kunde marknaden vara rätt seg. På flera visningar jag gick på var det bara jag och kanske en sorgsen fastighetsmäklare i ett hörn. Möblemanget gallrades. Lägenheten blev ljusare. Städfirma anlitades. Den 26 mars dök Kajsa upp utanför min lägenhet tillsammans sig med en fotograf. Jag lämnade åt dem att jobba själva i lägenheten. De visste vad som behövde göras. Jag hade bara stört. Kajsa fick en uppsättning nycklar till lägenheten. Fotografen gjorde ett mycket bra jobb. Lägenheten framstod som ljus och luftig. Dessutom kompletterade hon med några tilltalande exteriörbilder vilket underströk att omgivningen var grön, lummig och lugn. Kajsa föreslog en första visning av min lägenhet söndagen den 3 april. Jag sa ja direkt. Annonsen hade legat ute en vecka. Snabbt marscherat. Jag gillade det. Normalt är jag duktig på att vara obeslutsam men nu, kändes det, var det dags att köra på. Jag lämnade scenen. Kajsa intog den. Det hade kommit tre sällskap. Enligt Kajsa kändes en som en seriös spekulant. Hon gillade inte oddsen utan förslog ytterligare en visning söndagen den 3 maj. Jag svarade ja direkt. Den här gången kom det enligt Kajsa två nya sällskap plus de som var där. Dagen därpå, den 4 maj, kom ett första bud. Sen kom ett högre motbud. Sen kom ett ännu högre motbud. Sen kom... Det fortsatte på eftermiddagen, på kvällen in på småtimmarna. Började igen morgonen därpå. Kajsas målmedvetna arbete att skaffa fram fler budgivare gav nu FULL utdelning. Kanske en liknöjd och ointresserad mäklare hade nöjt sig med den där enda budgivaren. Det här var INTE en liknöjd mäklare. Man kan gärna fundera på situationen: Jag är inte någon stor kund med en dyr och inbringande fastighet. Trots det var Kajsa beredd att ge järnet för att det inte bara skulle bli en affär utan också en bra affär. Arbetsetik.
  • Driver du mäklarfirma i Långbro?

• Driver du mäklarfirma i Långbro?

• 53 opinions
    Marcus K
    Marcus K: Klar tydlig process, kundskap om marknaden och området. Månar om både köpare och säljare
Show page: