Trevligt bemötande som skapar en förtroendeingivande känsla.
Christian Gustavsson
Christian Gustavsson är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Christian Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Christian Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustavsson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
91 omdömen om Christian Gustavsson
Christians bemötande var unikt mot andra mäklare i Jönköping. Intresserad av min som spekulant/köpare, ärlig och väldigt professionell. Hade en väldigt bra upplevelse och han lämnade ett gott intryck!
Mycket kunnig och trevlig mäklare som guidade oss genom en, tack vare Christian, lyckad försäljning. Vi kan varmt rekommendera Christian.
Vi hade en väldigt bra upplevelse av Christian som mäklare. Hjälpsam och bra kommunikation hela vägen!
Lugn o saklig . Känns tryggt . Lätttillgänglig . Hör av sig som det var avtalat.
Christian är professionell och ärlig i sin kommunikation. Håller det han lovar och är noggrann. Vi kände oss trygga genom hela processen.
Kunnig, jordnära, realistisk och stort tålamod!
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse! Christian är en lugn, trevlig och mycket professionell mäklare som verkligen inger förtroende. Allt gick smidigt från första mötet till avslutad affär, och kommunikationen var alltid tydlig och trygg. Det märks att Christian verkligen bryr sig om både säljare och köpare, och tar sig tid att lyssna och förklara allt på ett lugnt och begripligt sätt. Kan varmt rekommendera Christian till alla som vill ha en trygg, smidig och behaglig bostadsaffär!
Proffsigt bemötande, tillmötesgående och trevlig. Alltid varit kontaktbar och vi har alltid fått snabbåterkoppling.
Christian är ödmjuk och enkel att prata med.