Trevligt bemötande, många sällskap på visningen, så förståeligt att det var svårt att få längre samtal med honom där på plats, men snabbt och bra hanterat i resterande köpprocess!
Christian Gustavsson
Christian Gustavsson är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Christian Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Christian Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustavsson har haft 38 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
45 omdömen om Christian Gustavsson
Christian är fantastiskt duktig på sitt jobb. Märks att han har gedigen erfarenhet. Uppskattar att han var trygg och tydlig och hjälpte till att sätta rimliga förväntningar. Han kommunicerade trevligt och eftertänksamt. Kändes seriöst och uppriktigt vilket jag tycker är viktigt i bostadsaffärer.
Supernöjd med Christian. Trygg, tydlig och närvarande. Kände genom hela processen att han var mån om oss, och om att hålla oss löpande uppdaterade.
Rak reko och tydlig En trygg affär
Jag upplever Christian som noggrann & strukturerad. Väldigt nöjd över hur han la upp försäljningen av vårt hus, men en plan i flera steg. Utöver detta tycker jag Christian är en bra kommunikatör & duktig på att möta människor. Rekommenderar starkt.
Mycket bra och förtroendeingivande
Christian har varit engagerad, tillgänglig, öppen och ärlig i kommunikationen med oss. Vi har varit väldigt nöjda under hela processen med honom som mäklare.
Christian är alltid nårbar Och trevligt bemötande mot alla. Vi är jätte nöjda
Engagerad mäklare med ett ödmjukt och professionellt bemötande. Gav oss både info om försäljningen och tog med sig våra frågor vidare för svar. Vi kände också att han lät oss titta på lägenheten i lugn och ro vilket vi uppskattade. Vi kan verkligen rekommendera Christian.
Christian Gustavsson är en mäklare jag kommer bära med mig resten av livet! Det är en mäklare som jobbar oavbrutet, med hjärta och själ. Christian gav oss en realistisk plan från början och la all "säljsnack" (som många mäklare har) åt sidan. En lägenhet som tidigare var ute för försäljning under 1 års tid, lyckades han få sålt efter 1 månad istället. En av de mer genuina mäklare jag har stött på och en mäklare jag rekommenderar varmt!