Bra bemötande och återkopplade snabbt.
Gustav Sandberg
Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 432 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 64 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
432 omdömen om Gustav Sandberg
Trevlig att ha o göra med Smidig och effektiv Mycket bra mäklare
Gustav var trevlig och lyhörd. Han lyssnade till våra tankar och idéer och kom med bra input. Gustav uppfyllde våra förväntningar på ett gott sammarbete. Han kändes ärlig och transparent genom hela processen vilket vi uppskattade. Försäljningen av bostaden gick snabbt och smidigt Gustav skötte kommunikationen väl mellan budgivarna och vi säljare. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.
Vi är otroligt nöjda med Gustav genom hela försäljningsprocessen. Han var mycket engagerad, lyhörd och professionell från start till mål. Han har stor kunskap och fingertoppskänsla och han visste exakt vad som krävdes för att försäljningen skulle bli så lyckad som möjligt. Vi kände oss trygga hela vägen och uppskattade särskilt hans tydliga kommunikation, tillgänglighet och genuina engagemang. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar! Stort tack Gustav!
Gustav var trevlig, bemötande och hade alltid god kommunikation. Han såg våra behov och gav flera alternativ på lägenheter som uppfyllde våra förväntningar.
Mycket hängiven och skicklig mäklare som ställer upp på allt och kämpar till gemensamma målen är nådda.
Proffsig och förtroendeingivande
Gustav är genuin och målmedveten. Han arbetar engagerat för att göra sina kunder nöjda och går alltid in i varje uppdrag helhjärtat. En fantastisk mäklare som vi absolut kommer att anlita igen vid nästa affär. Med Gustav vid sin sida känner man sig både trygg och lugn.
Super trevligt bemötande och hjälpsam på alla sätt. Kan starkt rekommendera Gustav, väldigt proffsig trevlig och kunnig. /Elina
Mycket trevlig, flexibel och bra kommunikation